منم قصد تخلیه کردن دارم ولی از هر کی اینجا می پرسم ( حتی نمایندگی ها فروش مخابرات ) میگن که 2020 بی خودی 2 ماه تابم میدن!!
دیشب شبانه من شده بود 5 کیلو بایت :|
دوستان در حال حاظر چند تا نمیاندگی اصلی واسه اینترنت مخابرات هست ؟ 3 تا ؟
منم قصد تخلیه کردن دارم ولی از هر کی اینجا می پرسم ( حتی نمایندگی ها فروش مخابرات ) میگن که 2020 بی خودی 2 ماه تابم میدن!!
دیشب شبانه من شده بود 5 کیلو بایت :|
دوستان در حال حاظر چند تا نمیاندگی اصلی واسه اینترنت مخابرات هست ؟ 3 تا ؟
اگر شبانه دانلود زیادی داشته باشید خیلی سرعتتون رو کم میکنن
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
4تا نمایندگی:پردیس-اکسین-ضحی-ماناماد
فایده ای نداره شما مثل من از بس شبانه دانلود کردی که رفتی تو بلک لیستشون باید تخلیه و دوباره رانژه کنی بهترین کار هم اینه که زیاد زیر ذره بینشون نری چون اگر مشکلی (غیر از افت) سرعت پیدا کردید وقتی با پشتیبانی تماس میگیرید میرن تو سیستم و میبینن چقدر دانلود کردی اونوقت میفهمن که داری به ضررشون کار میکنی(البته بعد از رانژه مجدد)
به نظرم قبل از تخلیه سرویس 256یا 512 یک ماهه بگیر ببین چطوره(از سیترا و ترجیحا شب)
Last edited by farshad0123; 15-01-2014 at 12:37.
خو این جوری که مسخرست، من مشکلی ندارم شبانه سرعتم بالای 30 نره، مشکل اصلی اینه که در طی روز هم که من دارم از حجمم استفاده می کنم ( این ماه محدود شارژ کردم ) سرعتم از 30 بالاتر نمیره!!
اگه نامحدود بود معقول بود، ولی الان من مصرف بیشترم باعث درآمد بیشتر اونا میشه !! ( چون مجبورم هی گیگ اضافه شارژ کنم )
انگاری باید برم توی فاز کولی بازی
درست هم نکردن جمع می کنم میرم از افرا نت میگیرم ( گرون تره اما اینجا خدماتش خوبه )
ویرایش :
این وضعیت نت الانی من ...
با پاریس همیشه تست میکنم چون قبلنا دنیای وارکرفت بازی میکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش 2 :
الان با سرور اصفهان تست کردم سرعت نت خیلی بهتر بود.
به نظر شما اگه من رو توی لیست سیاشون قرار دادن نمی باست سرعتم کلا خراب می بود ؟ ( چی نوشتم ؟! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Shahi3D; 15-01-2014 at 14:55.
مخابرات لیست سیاه نداره مثل شاتل و پارس آنلاین و .......... ، منتها مشکل اصلی اش جذب کاربر به اندازه چند برابر توان پاسخ گویی اش هست که باعث شده با کمبود پهنای باند مواجه بشه ، در نتیجه سرعت در ساعات مختلف شبانه روز افت میکنه ، وقتی هم به پشتیبانی زنگ میزنی اصلا زیر بار نمیرن که مشکل از سمت خود مخابرات
هست ، سواد درست و حسابی هم ندارن فقط یاد گرفتن میگن مشکل سراسریه ، تنها راه حل این مشکل اینه که یا مخابرات پهنای باندش رو اضافه کنه ( یعنی عمرا این اتفاق بیافته ) یا کاربر ها دیگه با این مخابرات دزد تمدید نکنن.
من خودم این آخرین ماهی هست که از این دزد ها سرویس میگیرم روز 16 ام بهمن هم قرار دادم تموم میشه ، میرم برای جمع آوری خط
الان دارم دنبال یک ISP درست و حسابی میگردم ( وایرلس یا ADSL ) فرقی نداره ، قیمتش هم برام مهم نیست فقط میخوام یک نت بدون دنگ و فنگ داشته باشم ، دوستان چی پیشنهاد میدن ؟
Last edited by megax; 15-01-2014 at 17:09.
دو هفته پیش توی روزنامه دنیای اقتصاد می خوندم که مخابرات به شرکت زیر ساخت حسابی بدهکاره بابت اینترنت، شرکت زیر ساخت گفته تنها دلیلی که تا حالا اینترنت مخابرات رو قطع نکردن برای احترام به مشتری های این شرکته، ولی گفتن تا وقتی که مخابرات بدهیش رو صاف نکنه، هیچ گونه پهنای باند اضافه ای به مخابرات نمی فروشن.
بعد اونوقت اینجا توی رامهرمز هر روز 10 نفر رو ثبت نام می کنن ( اونم فقط یکی از نمایندگی هاش )
از هفته پیش هم یه جشنواره دانشجویی گذاشتن که اگه 2 مگ 8 گیگ ( ماهیانه 25 هزار تومن) برای یک سال ثبت نام کنی یه دونه مودم مجانی هم میدن.
گل بود به سبزه نیز اراسته شد!!!
اگه واقعا قیمتش برات مهم نیست و میخای بدون دنگ و فنگ باشه وایرلس بگیر هر iisp بود خوبه فقط dedicated بگیر که سرعت ثابت و پینگ خارج زیر 100 باشه .فقط ممکنه ماهی 500 واست اب بخوره مشکلی نیست ؟
آخه ماهی 500 تومن که به درد مصرف خانگی نمیخوره یک سرویس وایرلس میخوام تا سقف ماهی 150 تومن.ماهیانه هم 150-200 گیگ مصرف دارم.به منطقه سعدی هم سرویس بده.
رادیو رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
Sent from my C6802 using Tapatalk
Last edited by megax; 15-01-2014 at 19:58.
کوی سعدی تقریبا همه شرکت ها پوشش دارن
رادیو هم اگه بی درسر می خوای بگیری و قیمت برات مهم نیست از خود شرکت های ارایه دهنده می تونی بگیری
شرکتای دیگه وقتی از یه حدی بیشتر دانلود کردی سرععتتون رو میارن پایین(چه لینک داخلی و چه خارجی) اما شما تو مخابرات هر چقدر از لینکای داخلی دانلود کنید باز هم همون سرعت روز اول رو میگیرید اما در مورد لینکای خارجی چننین چیزی نیست مثلا الان اگه از سایت هایی مثل پی سی دی یا دانلود ها دانلود کنید همون 230کیلوبایت دانلود میکنید ولی از لینکای خارجی چنین سرعتی رو نمیگیرید این مشکل اگر موقت باشه که هیچ اما اگه به مدت چند ماه باشه نشانه ی محدودیته به همین خاطره که یکی دو ماه اولی که ثبت نام کردی سرعتت خوبه بعد افت میکنه
Last edited by farshad0123; 15-01-2014 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)