نه اینجوریام که نیست فقط یه سند باشه...پس فردا یه وام نمی خوای بگیری؟ یه دسته چک نمی خوای داشته باشی؟ فکر کنم جواز کسب هم بخواد. تنها در صورتی که همین الان حدود یه تومن در ماه درآمد داری نرو خدمت
راستی پست بعدی منم بخون
نه اینجوریام که نیست فقط یه سند باشه...پس فردا یه وام نمی خوای بگیری؟ یه دسته چک نمی خوای داشته باشی؟ فکر کنم جواز کسب هم بخواد. تنها در صورتی که همین الان حدود یه تومن در ماه درآمد داری نرو خدمت
راستی پست بعدی منم بخون
سلام خدمت همه دوستان گلم که سر دوراهی موندن که برن خدمت یا نرن یا دیرتر برن یا.....
1.سعی کنید یکبار برای همیشه در باره این موضوع فکر کنید و تصمیم بگیرید و خیال خودتون رو راحت کنید. با خودتون رو راست باشید . من با 25 سال سن و شغل و معدل 17 کارشناسی و دوست دخ.تر و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه به این نتیجه رسیدم که باید برم خدمت و اول تیر هم اعزامم پادگان 01 ارتش. باور بفرمایید همه این سوالا و شک و تردید ها رو من هم داشتم ولی با یه سوال ساده از خودم همه چی حل شد: " نری خدمت چه غلطی می خوای بکنی؟" . شما هم به این فکر کنید که بجای خدمت رفتن چه کار می خواید بکنید . اگر فکر و برنامه ای دارید که فکر می کنید بهتره حتما برید دنبالش چون تو سربازی حلوا خیرات نمی کنن(مخصوصا این سری که ماه رمضون هم هست) و سختی می کشید. اما اگر ایده ای ندارید یا کار خاصی ندارید به نظر من وقتتون رو تلف نکنید و برید سربازی: یکبار برای همیشه. من با همه امکانات بالا اگر 2 سال پیش می رفتم خدمت الان خیلی جلوتر بودم چون کارم تازه داره می افته رو غلطک ولی باید برم خدمت(لعنت بر پدر مخترع خدمت)
2.مطلب بعدی اینکه از گوشه و کنار می شنویم کارت پایان خدمت کلا دو سه جا تو زندگی به درد می خوره و بعدش باید بندازیش زیر فرش.منم کاملا این رو قبول دارم اما فراموش نکنید اثرات اون دو سه مورد تا آخر عمر براتون میمونه(کار،تحصیل، ازدواج و...) همه حرفم اینه که با در نظر گرفتن جوانب کار بهترین تصمیم رو " خودتون" و در کوتاه ترین مدت بگیرید.
3.من با 6-4 ماه خدمت موافقم بقیه اش اتلاف وقته
موفق و پیروز باشید
امیر
سلام.
اون 9 ماه برای وقتی بود که خدمت 17 ماه بود.این سری احتمالا میگن 10 ماه.تا بامبول در نیاوردن سریعا جمعشون به 9-10 ماه برسون تو داداشت بتونه معاف شه.
آخرین فرصتت 31 شهریور امسال.پس بجنب.
سلام میلاد جان ممنون که جواب دادی .آخه بچه ها میگفتن که اونایی که در کل دوران تحصیل یه بار انصراف داده باشند و از انصرافشون هم یک سال نگذشته باشه می تونن تو کنکور شرکت کنند و ربطی به اون ترم نداره
سودوکو جان
طبق قوانین نظام وظیفه کسی که انصراف بده تا وقتی که سربازی نره نمیتونه دیگه تو کنکور شرکت کنه و 4 ماه هم وقت داره که خودشو معرفی کنه.
ولی حالا اگه بری سربازی و در حین خدمت دانشگاه قبول شی بحثش جداست.
Last edited by ahad_judo; 18-06-2012 at 11:14.
دوستان این آخرین سوال من تو این تاپیک هستش .... من متولد 17 دی 72 هستم و 18 سالم هم تموم شده و 8 تیر ماه یعنی 10-9 روز دیگه کنکور دارم و هیچی نخوندم واسه اینکه میخوام سال دیگه با قدرت بشینم بخونم.....سوال من اینه که من میتونم سال بعد یعنی کنکور 92 شرکت کنم یا نه ؟؟؟؟ ممنون از همه
نخير. اگر ازدانشگاه انصراف بدين ديگه امكان شركت در دانشگاه نيست! همونطور كه احد گفت شما قبلا 4 ماه فرصت داشتي بعد از انصراف از دانشگاه خودت روبه نظام وظيفه معرفي كني كه غيبت نخوري.
ولي اينكه انصراف بدي دوباره بري دانشگاه ، نخير. اينطوري نيست!
قبلا اینطور بود که کسانی که وارد 19 سالگی میشدند باید خودشون رو معرفی میکردند.الان شده 18 سالگی.الان برای متولدین 73 فراخوان زدن.شما اخرداد امسال درست تموم شده.
یعنی از وقتی که درست تمام شه تا سال دیگه وقت داری دفترچه بفرستی.اگه میخوای سال دیگه هم شرکت کنی دفترچه ات رو یه مقدار دیرتر بفرست تا به مشکل برنخوری.یعنی سال دیگه حدودای اردیبهشت ماه دفترچه ات رو بفرست.
سلام دوستان.من 1 تیر اعزامم.مالک اشتر اراک.1 سوال داشتم.برگه واکسن دست من نیس.برای تکمیل پرونده کمیسیون پزشکی از من گرفتن برگه معاینات رو.الانم که قراره برم.تو پادگان مشکل پیش نیاد بدون اون؟
دو نسخه هست.
نسخه مال خودت رو ببر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)