پیش شماره 315
پیش شماره 315
در حال حاضر امکانات فنی زیرساختی برای شهرستان شما آماده نیست
ما رو باش تو فکر دانلود نامحدود بودیم این که به درد نمیخوره تازه خودش ماهی 8 تومن هزینه داره!!!!
به درد نیمخوره؟؟
شما وقتی می توانید هر بازی که بخواهید را بکنید و نزدیک به 500 گیگ نرم افزار را بدون محدودیت دانلود کنید به این می گویید بدردنخور!!!
واقعاً شنیدن چنین حرفهایی باعث تأسف است
حیف ... یه تست کامل از همه چیش میذاشتم اگه میشد
شما نمیدونید کی قراره همچین "امکاناتی" آماده بشه برای شهر ما ؟
شنبه برم پیش مسئول مرکز مخابراتیمون ببینم چی میگه
بحث بازی رو هیچی نمیگم چون نه زیاد وارد هستم و نه استفاده میکنم پس عملا به درد من نمیخوره ضمن اینکه به نظر خودتون چند درصد افراد نیاز به استفاده از سرویس های بازی انلاین دارن؟(تازه اگه این سرویس کامل و همه چیز اوکی باشه)
و اما در مورد نرم افزار دیگه تو ایران به نظر من بهتر و بروز تر از سافت.98 و سافت.گذر نداریم بازم اونا همه نیاز ها رو پوشش نمیدن
تازه مگه اینترنت فقط دانلود هست و مگه دانلود فقط نرم افزار هست؟
بعد به نظر خودتون ماهی 8 تومن زیاد نیست؟
باز اگه ترافیک داخلی رایگان میشد یه چیزی (البته اونم خیلی به درد نمیخوره چون خیلی برنامه هایی که نیاز به اینترنت دارن تو ایران سرور ندارن و باید وصل بشن به یه سرور خارجی و خیلی سایت های مفید هم سرورشون خارج ایران هست پس عملا اگه ترافیک داخلی هم میبود فقط به درد دانلود میخورد)
چطوری باید طرح نامحدود ثبت نام کرد راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ذوستان مثل اینکه فقط از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه دانلود نامحدود کرد درسته؟؟؟؟؟؟؟
..... بله درسته
سرور بازیش که زیاد به درد نمیخوره چون زیاد نیستند کسانی که به این وصل میشن در مورد فایل نیکو هم وقتی به درد میخوره که مثل سایت دانلود ها همه چی بزاره و همینطور هیچ وقتم فایل های حجیمو از تو سرورش پاک نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)