دوستان از گاج سفید فیزیک نمیشه بعنوان آموزش استفاده کرد ؟
نظرتون درباره کتاب های فیزیک نشر الگو چیه ؟ ارزش داره الان بخرم ؟
دوستان از گاج سفید فیزیک نمیشه بعنوان آموزش استفاده کرد ؟
نظرتون درباره کتاب های فیزیک نشر الگو چیه ؟ ارزش داره الان بخرم ؟
Last edited by A.N.A.P; 27-04-2012 at 18:47.
گاج سفید فقط کتاب هایی مثل عربی و آمار ـش میشه ازشون به عنوان آموزش استفاده کرد
برای فیزیک کتاب های بهتر از نشرالگو هم داریم کدوم فیزیک رو میخوای ؟
خب آدم اسما رو قاتی میکنه بعضی وقتا
مبتکران اگه تست رو داری آموزش به نخر که فقط وقت و پولت هدر میره . اگه وقت و پول اضافی داری صبر کن و سال بعد ویرایش جدید خیلی سبز رو بگیر.
آره فکر میکنم در سال 76 بوده که نفر اول تجربی و یکی از رتبه های خوب زبان شده .
تا جایی که میدونم در آزمون علوم پایه پزشکی هم رتبه خوبی آورده و الان در تحقیقات ترک اعتیاد و ... هم فعالیت داره . البته فعالیت اصلیش همون زبان انگلیسی هست
برای فیزیک 2 بهترین منبع آموزش مبتکران-محمودزاده هست. به هیچ وجه هم حجمش زیاد نیست حدود 70% از حجم کتابش مربوط به تست ها و مثال های دوره ای و تمرین های امتحانی و پاسخ های تشریحیشون هستن و حدود 30% از حجم کتاب برای آموزش عمیق و دقیق به صورت زبان ریاضی و زبان ساده هست . تست های کنکور و تالیفی هم به اندازه کافی داره از هر نظری مناسبه . اگه مثال های دوره ای و تمرین های پایان فصلش رو هم حل کنی برای امتحان نهایی هم مناسب میشه .
برای تست منبع بسیار خوبیه برای آموزش نه
تست های فیزیک خوب طبقه بندی شدن و تست های تالیفی و چرت و پرت هم نداره .
فقط حواست باشه که بخش های حرکت و نیروشناسی سال دوم رو نداره و
حسابان گاج سفید هم نکات تستی عالی ای داره !!!گاج سفید فقط کتاب هایی مثل عربی و آمار ـش میشه ازشون به عنوان آموزش استفاده کرد
برا کسی که معلم شیمی نداره کتاب آموزش شیمی مبتکران انصافا خوبه ، من با کتاب تستش نتونستم مفاهیم رو دریافت کنم چون جوری هست که حتما باید یه پیش زمینه ای بلد باشی وگرنه دریافتش سختهمبتکران اگه تست رو داری آموزش به نخر که فقط وقت و پولت هدر میره . اگه وقت و پول اضافی داری صبر کن و سال بعد ویرایش جدید خیلی سبز رو بگیر.
کتابش رو دارم !!برای فیزیک 2 بهترین منبع آموزش مبتکران-محمودزاده هست. به هیچ وجه هم حجمش زیاد نیست حدود 70% از حجم کتابش مربوط به تست ها و مثال های دوره ای و تمرین های امتحانی و پاسخ های تشریحیشون هستن و حدود 30% از حجم کتاب برای آموزش عمیق و دقیق به صورت زبان ریاضی و زبان ساده هست . تست های کنکور و تالیفی هم به اندازه کافی داره از هر نظری مناسبه . اگه مثال های دوره ای و تمرین های پایان فصلش رو هم حل کنی برای امتحان نهایی هم مناسب میشه .
برای تست کافی است آیا ؟
این بخش هارو توی قسمت پیش دانشگاهی داره یا اصلا نیاورده ؟فقط حواست باشه که بخش های حرکت و نیروشناسی سال دوم رو نداره
فیزیک فعلا واسه پیش 2 میخوام . بعد امتحانا فیزیک پایه .
گسسته چی خوبه ؟ کلا از کتابای سفید گاج حالم داره بهم میخوره .
من راه دور و بزرگسالان درس خوندم و هیچوقت معلم شیمی نداشتم و تنها معلمم همین آقای بازرگان بوده و با کتاب تست شروع کردم و به خاطر برنامه ریزیش و تقسیم بندی موضوعیش بهت اطمینان میدم که کتاب تست برای آموزش خیلی خیلی بهتر هست .
کتاب تست مبتنی بر ترتیب مطالب در کتاب درسی هست و بهت اطمینان میده که با کتاب داری حرکت میکنی و اون چیزی که لازمت هست رو یاد میگیری .
در مورد فیزیک :
اگه سال دوم باشی آره تست های فیزیک مبتکران کافی هستن و برای کنکورت کتاب فیزیک پایه گاج رو میگیری و مرور میکنی اگه کنکوری هستی نه کافی نیست بهتره آبی قلمچی یا پایه گاج رو بگیری .
بخش های حرکت شناسی رو در کتاب پیش دانشگاهی آورده .
یه کتاب کم حجم واسه اموزش شیمی پیش 2
خیلی ممنون
سلام
1.آقا ما آخر نفهمیدیم برای فیزیک پایه چی رو بخونیم آموزش خوب و خلاصه و مفیدی داشته باشه؟(گرون هم نباشه)
2.برای جبر احتمال چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟
3.و اینکه آمار رو از رو کتاب درسی بخونم کافیه؟ولی نمیدونم تستاشو از کجا بزنم...؟؟؟
4.در ضمن من الان پیش 2 هستم و همین سال کنکورمه و کتاب تست مبتکران چاپ سال 85 مال پیش 2 و دوم دبیرستان رو دارم میزنم.فرقی کرده که جدیدشو بگیرم یا ازهمون بزنم؟
5.زبان فارسی 3 رو جی رو پیشنهاد میدید؟
6.آرایه های ادبی و املا چه طور؟
7.اگه دیف پیش 2 خیلی سبز رو دیده باشید آموزش ریاضیات پایه رو داره...یعنی اگه اونا رو بخونم برا کنکور دیگه نیازی نیست ریاضی 2 و حسابان رو بخونم؟؟؟
ممنون.
-------------------------------------------------------------------
فیزیک پیش 2 من فار رو گرفتم خوندم به نظرم عالیه.پیش 1 رو مبتکران دارم ولی وقتی فار رو دیدم میخواستم پیش1 ش رو هم بگیرم ولی ولش کردم از همون مبتکران میخونم.
گسسته رو شنیده بودم که مبتکران یه کتاب تست داره که آموزش هم داره چند صفه قبل راجع بهش بحث شد.منم دیر فهمیدم و الگو رو گرفتم زیاد از سبک الگو خوشم نمیاد ولی پولم هم پر نیست با همین میسازم.
شیمی پیش 2 مبتکران آموزشش کم حجمه.ولی کم حجم تر میخوای کتاب تستش.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Last edited by tonypb; 28-04-2012 at 14:55.
دوستان خواهشا در مورد فیزیک سوم تجربی من رو راهنمایی کنید
من دو فصل اول رو خیلی مشکل دارم یه کتاب خوب واسه آموزش این قسمت بهم معرفی کنید
ممنون
ولی من الگو رو دیدم خیلی حال کردم . مخصوصا هندسه تحلیلی که فوق العاده بود به شرطی که بار اول نباشه که مطلب رو میخونی ! در منم خسته شدم از کتاب خریدن . روم نمیشه به بابام بگم پول بده . واسه همین همه پول های عیدیم رو خرج کتابا کردم که وضع قیمتاش سرسام آوره .
در ضمن مبتکران کجاش کم حجمه ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Last edited by A.N.A.P; 28-04-2012 at 16:46.
Delete please
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)