دوست خوبم من هم چند هفته قبل پینگم اینطوری بود حالا را نگا نکن ما هم از این پینگ ها دیدیم...ضمنا من با یکی از دوستان که کارمند پارس و تویه این فروم هست صحبت کردم گفت کل شمالغرب مشکل پیداکردیم و داریم با مخابرات پیگیری میکنیم
این هم مدرک:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست خوبم من هم چند هفته قبل پینگم اینطوری بود حالا را نگا نکن ما هم از این پینگ ها دیدیم...ضمنا من با یکی از دوستان که کارمند پارس و تویه این فروم هست صحبت کردم گفت کل شمالغرب مشکل پیداکردیم و داریم با مخابرات پیگیری میکنیم
این هم مدرک:
![]()
پینگامو تست کردم
با تابناک 75
با بقیه جاهای (خارجی) حدود 280 شد
حالا به نطرتون بهنرین شرکت کدومه؟من از کدوم بگیرم؟(زعفرانیه)
فقط یه کلمه اگر فقط سرعت میخوای فقط و فقط صبانت
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
مجبورم به خاطر نویز تو عکس این سرعت و پینگ رو تحمل کنم![]()
یعنی میگی مشکل از نویزه؟
اولا اگه از نویزه چرا هی بالا پایین میشه؟ نویز من که همیشه اینه
اگرم مشکل از نویزه علت نویز هم باز مخابراته و دوباره مشکل بر میگرده به خودشون چون تو با همین خط از صبا سرویس داشتی چرا اون موقع نویز نداشتی؟ و اینکه سیم کشی ما کاملا نو هست و هیچ تلفنی رو این خط نیست و نویز به هیچ وجه از من نیست
خوب من هم وایسه همین میگم که دیگه باید با همین بسازم و بسوزم
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
نه پیام ببین snr تو 34 در حالیکه مال من 15 و attenuation من 48 در حالیکه نرمالش تا 30 هست
ببین من چقدر نویز دارم!!!!!!!!!!!
ماله من هم جالبه:
![]()
با این حال پینگم 50 تا از همه اون تستهایی که تو عکس بالا گذاشتم کمتر شده با فروم اومده زیر 200
چرا باید با این بسازی و بسوزی؟
بعد تو نویز داری ولی نویز من که بهتره چرا مال منم خرابه؟
چرا تو با صبا نویز نداشتی با این نویز داری؟
معلومه که مشکل از مخابراته
...
بچه ها تاپیک تبریز ترکونده پست 9000 ام بود![]()
Last edited by TurkOglu1993; 21-09-2011 at 23:54.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)