تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 900 از 1126 اولاول ... 4008008508908968978988999009019029039049109501000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,991 به 9,000 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

واقعا ممنونم از پاسخگویی سریعتون.
    نه ولی چون یه مقدار جای کابلش بدجاس کابل توش لق میزنه.
    پرروز دستشون خورده بود که خراب شد.

ریکاوی کردم که این مشکلا پیش اومد.

الان هارد وسترن گرین رو چیکار میتونم بکنم؟؟

هیچ راهی برای درست شدنش نیست؟
    اطلاعاتمو جابه جا کنم؟

متشکرم.

پ.ن:

الان وقتی ازش جا به جا میکنم تو اون هارد اکسترنا(که با ساتا وصله)از 110 مگ شروع میکنه و کم میشه تا 25 و گه گاهی هم رو 13 میاد.
    relocated تا جایی که میدونم نرم افزاری قابل حل نیست یعنی با hdd regenerator و low level format قابل حل نیست این مورد آخری که گفتید مربوط به وسترن بود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

امروز بعد 16 روز دیتاش عدد 6 رو نشون میده
    به یه تعمیر کار گفتم،گفت تا وقتیhealth عددش 100ه مشکلی نیست؟؟!!!
    می شه یکی دقیقا بگه این خطای کالیبراسیون چیه و چه مشکلی ابجاد می کنه(صدا می کنه،سرعت کم می شه یا...؟؟)
    این ارور بیشتر مربوط به هد است که معمولا با این ارور هارد صدای بیشتری میده که مربوط به هد است تو گوگل که سرچ کردم فقط همینو تونستم پیدا کنم

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه این اتفاق بیفته تو کار ویندوز هم کندی سیستم احساس میشه و مشکلاتی مثل فریز شدن هنگ کردن یا دیتکت نشدن هارد یا هنگ و ریست سیستم رو دارید
    هارد خود لپتابم 5400 هیچ مشکلی نداشت . فقط خیلی کند بود. هارد اکسترنالمو انداختم رو لپتاب سرعتش خیلی خوبه. دقیقا 3برابر . اینم 5400 . با این حال به هارد کنده اطمینانی هس اطلاعات توش بریزیم . تستشم اوکی بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد خود لپتابم 5400 هیچ مشکلی نداشت . فقط خیلی کند بود. هارد اکسترنالمو انداختم رو لپتاب سرعتش خیلی خوبه. دقیقا 3برابر . اینم 5400 . با این حال به هارد کنده اطمینانی هس اطلاعات توش بریزیم . تستشم اوکی بود.
    تب health نرم افزار hd tune همه چی اوکی بود؟

اگه همه چی اوکی بود و مشکلی نداشت هم هارد رو اسکن ویروس بکنید و هم یک دور دیفرگمنت بکنتید هارد رو
    دمای هارد هم بررسی بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا اکستریم شما با هاردهای سیگیت یک ترابایت دیگه کار کردین ببینین صدای هدشون چطوره؟!ضمنا چقدر میشه به نرم افزار hd tune اعتماد کرد؟چون هر چی باشه اگه قسمت اسمارت هارد ایراد داشته باشه باز وضعیت سلامت هارد رو سالم میزنه!ضمنا این صدای هد موقع روشن شدن مکانیزمش چیه که اینقدر صدا میده وگرنه تو حالت کاری صدای هد خیلی کمتره!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اقا اکستریم شما با هاردهای سیگیت یک ترابایت دیگه کار کردین ببینین صدای هدشون چطوره؟!ضمنا چقدر میشه به نرم افزار hd tune اعتماد کرد؟چون هر چی باشه اگه قسمت اسمارت هارد ایراد داشته باشه باز وضعیت سلامت هارد رو سالم میزنه!ضمنا این صدای هد موقع روشن شدن مکانیزمش چیه که اینقدر صدا میده وگرنه تو حالت کاری صدای هد خیلی کمتره!!
    بله من خودم سیگیت دارم اونم یک ترا و هدش صدا داره ولی نه به اندازه شما این صدا به خاطر اینه که یک دفعه هد از پارکینگ در میاد و موقع خاموش شدن یک دفعه میره تو پارکینگ به hd tune تا 80% به نظر من میشه اعتماد کرد

به همین خاطر میگم با یک پاور دیگه سیستم رو برررسی کنید اگه دیدید مشکل حل نشد ببرید به گارانتیش که سازگار است نشون بدید ببنید چی میگن اگه مشکلی داشته باشه عوضش میکنن از اطلاعاتتون هم پشتیبان تهیه کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه هارد من گارانتی نداره!ضمنا مدل هارد شما چیه؟حتما تک پلاتره!به نظر شما یعنی پاور برق خوب نمیرسونه چون پاورم گرین 430 eu هست و حدود یک سال و نیم هست که سیستمم رو خریدم!برند پاور که خوبه و سایر قطعات رو خوب ساپورت میکنه!من همون فروشگاهی که خریدم بردم بخش تعمیراتش گفتند صدای هد هارد طبیعیه!میتوانید از صدای هاردتون برام بفرستید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مدل بارکودا 7200.14 من نمیتونم نظر قطعی بدم که مشکل از چیه باید تست کنید با یک پاور دیگه تا معلوم بشه شاید پاور ایراد نداشته باشه

صدای معمولی میده هارد صدای کار کردن هد که تو همه هاردها است
    خیر تک پلاتری نیست

منم میگم هارد شما به احتمال زیاد ایراد نداره در مورد این شروع و پایان کار هم هد صدا میده گفتید ؟ چیزی نگفت

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه چیزی نگفت گفت این صدا طبیعی! ولی این صدای شروع و پایان هارد بد جور تو اعصابم هست طوری که انگار احساس میکنم یک قطعه اهن در حال سابیدگی هست!ضمنا مگه مدلهای 14 سیگیت تک پلاتر 4k نیست؟!این صدای هد هارد باعث اصطحلاک زیاد هارد نمیشه؟منظورم خرابی زود هنگام!

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ضمنا چرا شما اسرار به تست با پاور دیگر دارید مگه پاور باعث همچین صدای میشه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •