relocated تا جایی که میدونم نرم افزاری قابل حل نیست یعنی با hdd regenerator و low level format قابل حل نیست این مورد آخری که گفتید مربوط به وسترن بود؟
relocated تا جایی که میدونم نرم افزاری قابل حل نیست یعنی با hdd regenerator و low level format قابل حل نیست این مورد آخری که گفتید مربوط به وسترن بود؟
این ارور بیشتر مربوط به هد است که معمولا با این ارور هارد صدای بیشتری میده که مربوط به هد است تو گوگل که سرچ کردم فقط همینو تونستم پیدا کنم
هارد خود لپتابم 5400 هیچ مشکلی نداشت . فقط خیلی کند بود. هارد اکسترنالمو انداختم رو لپتاب سرعتش خیلی خوبه. دقیقا 3برابر . اینم 5400 . با این حال به هارد کنده اطمینانی هس اطلاعات توش بریزیم . تستشم اوکی بود.
تب health نرم افزار hd tune همه چی اوکی بود؟
اگه همه چی اوکی بود و مشکلی نداشت هم هارد رو اسکن ویروس بکنید و هم یک دور دیفرگمنت بکنتید هارد رو
دمای هارد هم بررسی بشه
اقا اکستریم شما با هاردهای سیگیت یک ترابایت دیگه کار کردین ببینین صدای هدشون چطوره؟!ضمنا چقدر میشه به نرم افزار hd tune اعتماد کرد؟چون هر چی باشه اگه قسمت اسمارت هارد ایراد داشته باشه باز وضعیت سلامت هارد رو سالم میزنه!ضمنا این صدای هد موقع روشن شدن مکانیزمش چیه که اینقدر صدا میده وگرنه تو حالت کاری صدای هد خیلی کمتره!!
بله من خودم سیگیت دارم اونم یک ترا و هدش صدا داره ولی نه به اندازه شما این صدا به خاطر اینه که یک دفعه هد از پارکینگ در میاد و موقع خاموش شدن یک دفعه میره تو پارکینگ به hd tune تا 80% به نظر من میشه اعتماد کرد
به همین خاطر میگم با یک پاور دیگه سیستم رو برررسی کنید اگه دیدید مشکل حل نشد ببرید به گارانتیش که سازگار است نشون بدید ببنید چی میگن اگه مشکلی داشته باشه عوضش میکنن از اطلاعاتتون هم پشتیبان تهیه کنید
نه هارد من گارانتی نداره!ضمنا مدل هارد شما چیه؟حتما تک پلاتره!به نظر شما یعنی پاور برق خوب نمیرسونه چون پاورم گرین 430 eu هست و حدود یک سال و نیم هست که سیستمم رو خریدم!برند پاور که خوبه و سایر قطعات رو خوب ساپورت میکنه!من همون فروشگاهی که خریدم بردم بخش تعمیراتش گفتند صدای هد هارد طبیعیه!میتوانید از صدای هاردتون برام بفرستید؟
مدل بارکودا 7200.14 من نمیتونم نظر قطعی بدم که مشکل از چیه باید تست کنید با یک پاور دیگه تا معلوم بشه شاید پاور ایراد نداشته باشه
صدای معمولی میده هارد صدای کار کردن هد که تو همه هاردها است
خیر تک پلاتری نیست
منم میگم هارد شما به احتمال زیاد ایراد نداره در مورد این شروع و پایان کار هم هد صدا میده گفتید ؟ چیزی نگفت
نه چیزی نگفت گفت این صدا طبیعی! ولی این صدای شروع و پایان هارد بد جور تو اعصابم هست طوری که انگار احساس میکنم یک قطعه اهن در حال سابیدگی هست!ضمنا مگه مدلهای 14 سیگیت تک پلاتر 4k نیست؟!این صدای هد هارد باعث اصطحلاک زیاد هارد نمیشه؟منظورم خرابی زود هنگام!
ضمنا چرا شما اسرار به تست با پاور دیگر دارید مگه پاور باعث همچین صدای میشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)