سلام
دوستان از کجا باید دونست که چقدر از حجممون باقی مونده ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان از کجا باید دونست که چقدر از حجممون باقی مونده ؟
من حرفت رو گوش میکنم عزیز...چند روز دیگه اونوماشتبای شما اینه که اصلا فرق شاتل و اندیشه رو متوجه نشدین. کاملا مشخصه که اندیشه رو سرویس پایین تر از 256 تمرکز کرده و شاتلم روی سرویس های با سرعت بالا. در واقع این دو تا شرکت دو نوع جامعه ی کاربری مختلف رو برای گرفتن بازار در نظر گرفتن. که هر دوشونم تو این کار موفق شدن. شاتل که سرویسای بالاش بی نظیر و غیر قابل رقابته! اندیشم که کلی یوزر 128 محدود و نا محدود داره!!!! به نظر من شما آی اس پی تون و اشتبا انتخاب کردین. من به Mori در جواب پیغام خصوصی ای که بم داده بود گفتم که اگه میخوای دوباره 256 یا 128 محدود یا نا محدود بگیری همونجا بمون چون برا این سرویسا شاتل پهنا باندشو حروم نمیکنه و الکی آی اس پی تو عوض نکن اما اگه میخوای سرویس سرعت بالا بگیری این کار و بکن! اما حرفمو گوش نکرد!حالا سرعت چطوره 2مگ؟
کدوم شرکت؟
اندیشه سبز خزر
سرعت افتضاح .....
برو اینجا یوزر پس رو وارد کن و log in کن وسط صفحه جلوی remained credit حجم باقیمونده رو نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز بعد از گذشت 3 روز و 3 شب! اون 3 گیگ رو به من ندادن. دیروز تماس گرفتم، با دفتر رشت ( که خیلی ازش ناراضی هست و تو اون نظر سنجی هم از 20 بهش 12 دادم که زیادش هم بود ) یه خانومی گوشی رو برداشت، اسمش هم یادداشت کردم، گفت پیگیری میکنم تماس میگیرم.
تا امروز تماس نگرفت. ظهر خودم تماس گرفتم، یکی دیگه گوشی رو برداشت، توضیحش این بود که اضافه کردن این 3 گیگ طول میکشه!!! چون شما روز تولدتون، نزدیک به اتمام دوره بوده. اما انجام میشه.
الان که چک کردم، هنوز هم اضافه نشده. گویا یه شخصی هم عصری تماس گرفته اما خونه نبودم. فردا زنگ بزنم ببینم چه مرگشونه.
اصلا از سرعت و پینگ شبانه شاتل راضی نیستم
به کل اینترنت من شبها مختل هست و اصلا نه سایت میتونم باز کنم نه میتونم انیلان بازی کنم نه حتی دانلود !!!!
این وضعیت پینگ منه
اینم وضعیت سرعت منه (از سرور فایرفاکس که خود شاتل همیشه تاکید میکنه که از اونجا دانلود کنم)
اینم وضعیت اسپید تست منه
سرویس 2 مگابایت شاتل
مرکز 8
آقا زنگ نزدی ببینی این وضع تا کی ادامه داره؟ من از سه شنبه شبم داغون شده! روز مشکلی نیست اما شبم ترکیده!![]()
من یک ماهه دارم زنگ میزنم تهران - رشت
همش میگن داریم پیگیری میکنیم
الانم زنگ زدم تهران ، گفتن که ما درخواست رو فرستادیم اما پیگیری نشده (( من خودم هاستینگ دارم ، هر وقت بخوام مشتری ها رو بپیچونم این چیزا رو میگم ))![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)