ممنون .. بله نصب بازی در هارد که واقعا به فشار کمک میکنه البته باعث کاهش حرارت هم میشه نه ؟ ....
راستی یه سوالی چیزی تو مایه های ترینر واسه 360 یا سایر کنسول های دیگه نیست که استفاده بکنیم ؟
ممنون .. بله نصب بازی در هارد که واقعا به فشار کمک میکنه البته باعث کاهش حرارت هم میشه نه ؟ ....
راستی یه سوالی چیزی تو مایه های ترینر واسه 360 یا سایر کنسول های دیگه نیست که استفاده بکنیم ؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟
تا حدود 2 الی 3 درصد.
ترینر !!؟؟؟ منظورت چیه ؟؟ درست متوجه نشدم !!
بله شما وقتی هر بازی رو برای اولین بار بخواین در LIVE بازی کنید نیاز به یک آپدیت چند MB دارید و بدون اون نمیتونین اون بازی رو در LIVE بازی کنید.
Last edited by SamGun; 12-09-2009 at 20:43.
من اون لینکو چک کردم...
ولی فعلا دسرسی به لایو ندارم ...
روش دیگه برای چک کردن دسته دوم بودن نیس؟؟؟
یه جور پچ و برنامست که مثل کد تقلب کار میکنه، برای مثال بازی رو اجرا می کنی بعد ترینر رو و بعدش تو بازی دکمه ی مثلا F1 رو فشار میدی تیر بی نهایت میشه!ترینر !!؟؟؟ منظورت چیه ؟؟ درست متوجه نشدم !!![]()
با سلام بنده اگه بخوام یه 360 رو فقط از طریق لایو بخوام آپدیت کنم یه جوری که اکانت یک ماهش مصرف نشه چه کنم (این دستگاه فقط برای اینکه کزینه eject رو داشته باشد میخواد آپدیت بشه)
من اون لینک و دیدم ولی الان دسرسی به لایو ندارم...
اگه میشه روش دیگه برای چک کردن نو بودن بگین...
مدیر تبلیغات الجی اومده اینجا
خوب شما اومدی کار ترینر رو گفتی کار ترینر رو که میدونم ... f1 کجا بود ............
نه حالا جدی مثلا در 360 برنامه خاصی برای بازی نیست که مثلا به وسیله اون کار ترینر رو انجام بده .... سعید جان میدونی که ترینر چیه اقا.
...............................
راستی یکی درست توضیح بده روش های دست دو بودن کنسول چی بید ؟ ...
ممنون ...
تاریخ ربطی به دسته دوم یا نو بودن نداره الان خیلی از فروشنده ها دستگاه ها رو با مادربرد فالکون میفروشن که همه هم زیر 2008/8 هست..آقا توروخدا کمک کنین...
من 2ماه پیش دسگاه رو خریدم...
ولی تاریخ تولیدش 7/2008 ه به نظرتون ممکنه که 1 سال تو مغازه بمونه؟؟؟؟
برای دسته دوم بودن کجا رو باید چکنم؟؟؟
اگه دسته دومه من فردا می رم مغازشو میا رم پایین...
به احتمال زیاد هم دستگاه شما باید فالکون باشه..
برو تو قسمت گیمرتک ها اگر گیمرتکی به غیر از مال خودت ساخته بودن بدون که از دستگاه استفاده شده..
ولی شما میتونید 3 تا گیمر تک بسازید که به هر کدومش 1 ماه اکانت مجانی میده..
بعد از دانلود و Extract فایل ها زیپ دو تا فایل بهت میده که هر دو رو داخل یک پوشه میگزاری یک فایل که ایمیج هست و حجم بالای داره و یک فایل هم که فرمتش dvd. هست و چند کیلوبایت حجم داره..ببخشید دوستان اگه بیام بازی رو دانلود کنم بعد بخوام رایتش کنم رو دی وی دی باید چه کنم ؟ رایت زدن رو بلدم ولی ظاهرا باید با برنامه مخصوصی این کارو میکردیم یا کار خاصی میکردیم نه ؟
ممنون
شما با برنامه Celon CD اون فایل چند کیلوبایتی رو با سرعت 2 رایت کنید..
تمام دستگاه های که ما میخریم دسته دوم هستند چون برای کپی خور کردن باید حتما از پلمب در بیان و کپی خور بشن..من اون لینکو چک کردم...
ولی فعلا دسرسی به لایو ندارم ...
روش دیگه برای چک کردن دسته دوم بودن نیس؟؟؟
پس راه منطقی برای فهمیدن دسته دوم بودن وجود نداره..
من نمیفهمم ینی باید ریکاور گیمر تگ رو بزنم؟؟؟
بله مادربردم فالکن هست....
منظورم اینه که ممکنه کنه که یه فروشنده یک دستگاه رو بعد یک سال بفروشه؟؟؟
ینی یه سال تو مغازه داشته باشه؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)