يعني اين پچ واقعيت داره ؟
ولي يكم دير اومد ! تمومش كرديم رفت . چهلمش هم رفت !
يعني اين پچ واقعيت داره ؟
ولي يكم دير اومد ! تمومش كرديم رفت . چهلمش هم رفت !
سلام
لطفاً بفرمائيد مرحله تکاوره که روي برج هست و ديناميت منفجر مي شه و وقت تموم مي شه بايد چيکار کنم تکاروره رو هر چي مي زنم نمي ميره و مي کشدم و برج هم با همون ديناميت ها منفجر مي شه
با تشکر
رمز کشتنش استفاده از چاقو هستش که از هزار تا تیر و آر پی جی بیشتر اثر داره
يعني بايد بکشمش ديگه و به وسيله چاقو؟
دوستان من 1 توضیح در مورد پچ جدید و طریقه نصبش بدم.
اولا اینکه حتما این پچ رو نصب کنید و دوباره بازیو تموم کنید که تازه بفهمید Resident evil به چی میگن. با این پچ گرافیک بازی واقعا دگرگون میشه !
نمونه عکس ها قبل و بعد از نصب کردن این پچ :
قبل از نصب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پچ با حجم 70 مگابایت :
توضیح : این پچ فقط بر روی نسخه اروپایی این بازی نصب میشه و کسایی که نسخه آسیایی این بازی رو دارن ( مثه خود من) با این تغییرات رو بدن تا بتونن پچ رو نصب کرده و بازی رو اجرا کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- فایل Game.exe نسخه اروپایی رو از لینک زیر دانلود کنید و در پوشه بازی کپی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- در ریجستری ویندوز آدرس : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4 را به
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4 تغییر بدهید .
3- پچ را دانلود کرده و نصب کنید :
4 - کرک نسخه 1.1 این بازی را از آدرس زیر دانلود کنید و در مسیری که بازی را نصب کرده اید کپی کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : دوستانی که نسخه اروپایی بازی رو دارن فقط مراحل 3 و 4 را اجرا کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
Last edited by Nvidia; 23-04-2007 at 00:23.
آره
اما اگه نمی خوای از چاقو زیاد استفاده کنی مسلسل بهترین اسلحه است اما اگه یه میلیون بار هم بزنی اما یه ضربه چاقو بهش نزده باشی کشته نمی شه پس می تونی اول خوب تیر بارونش کنی بعد ضربه آخر رو با چاقو بزنی
به نظر من...اگه بتوني قبل از اينکه به اينجا بياي از اون فروشنده يک دونه از اون تفنگ هاي بمب انداز بخري(14 تا تير هم بسته) با يه آرپي چي...همه چي حله...با اون 14 تا تير مي توني تا بالاي برج برسي...بعدش هم بالاي برج هر وقت اون وسيله دفاعي رو از جلوش برداشت،يه آرپي چي بزن...مي ميره
جناب Nvidia یعنی دیگه با این کار گرافیک بازی دقیقا" مثل PS 2 میشه؟
گرافیک دموهای بازی هم بالا میره؟؟ چون من قبلا" دموهاش رو که دیدم خیلی مسخره بودن.
سلام
تشکر از راهنماييتون
يه مشکل دارم
مرحله اي که روي اسکله کشتي هست و همش حالت دمو داره وقتي مي يام پهلو اشلي مي ريم سوار يک قايق مي شيم و اسکله هم منفجر مي شه زمان سنج هم نمايش داده مي شه ولي نمي دونم وقتي توي قايق موتوري دريم توي تونل مي ريم جلو چي مي گه چه طور بايد ردش کنم آخه صخره ها منفجر مي شه مي ميرم نمي دونم بايد چيکار کنم
همواره شاد و پيروز و سربلند باشيد
فقط بايد جاخالي بدي و بري جلو يكي دوبار بري ياد ميگيري اصلا سخت نيست اينجاش .سلام
تشکر از راهنماييتون
يه مشکل دارم
مرحله اي که روي اسکله کشتي هست و همش حالت دمو داره وقتي مي يام پهلو اشلي مي ريم سوار يک قايق مي شيم و اسکله هم منفجر مي شه زمان سنج هم نمايش داده مي شه ولي نمي دونم وقتي توي قايق موتوري دريم توي تونل مي ريم جلو چي مي گه چه طور بايد ردش کنم آخه صخره ها منفجر مي شه مي ميرم نمي دونم بايد چيکار کنم
همواره شاد و پيروز و سربلند باشيد![]()
![]()
بهت تبريك ميگم بالاخره بازي تمام كردي و فروم يه نفس راحت بكشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)