اگه هنوز پیدا نکردی بگو تا واست Send کنم.mailetam بده.
اگه هنوز پیدا نکردی بگو تا واست Send کنم.mailetam بده.
سلام
یه سوال n73 به تلوزیون وصل میشه برای دیدن عکس و فیلم ؟
یه سوال دیگه چه موبایلی تو ایران کانال تلوزیونی یا ماهوارهای رو پخش میکنه ؟(دوستم n93 داره میگه هم وصل میشه به تلوزیون و هم کانال ماهوارهای رو نشون میده .(20 تا کانال)البته میگه کابل ماهواره رو بهش وصل میکنه بعد نشون میده )ایا راست یا خالی بسته ؟
در مورد اينكه ان73 به تلوزيون وصل مي شه بايد بگن نه نمي شه فقط ان93 و ان95 وصل مي شن واما در مورد اينكه مي گه رسيور داره نمي دونم
این تم ماله n73 هستش؟
پس چرا تو کلوپ n70 گذاشتیش؟
نه عزیز من تم سبز موزیک ادیشن مربوط به N70.N73.N91 هستش تم موزیک ادیشن این گوشیها همین تم سبز رنگی هست که براتون گذاشتم ....
تا حالا در این رابطه توی همین کلوپ و بقیه کلوپ ها زیاد بحث شده .... هر کسی برای خودش یه نظری داره و کاملا هم محترم هست شما بهتره پستهایی که در این باره زده شده رو مو به مو بخونید و در نهایت تصمیم بگیرین .....
نه دوست من N73 قابلیت اتصال به تلویزیون رو نداره گوشیهای N93.N93i و N95 از برند نوکیا قابلیت اتصال دارند ...
در مورد اینکه چه گوشی میتونه کانال های ماهواره رو پخش کنه باید بگم فقط N92 این قابلیت رو داره که متاسفانه به همین خاطر اجازه ورود و رجیستر کردن این گوشی رو در ایران نمیدن ... حتی N93 هم نمیتونه کانال های ماهواره رو دریافت کنه ....
البته ان77 هم همينطوره
تم قرمزشم هم من دارم اگه بخوای.
قربون دستت
ببين پليرش هم ميتوني برام گير بياري؟
خودمو گشتم اما پيدا نكردم
دستت درد نكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)