تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 942 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

ببخشید ولی این همه چرت و پرت از کجات درآوردی؟ برای E-Care که درست 24 ساعت بعد از ثبت نام رمزش اومد. قبض ها که هر ماه حداکثر برای من تا 17 هر ماه میاد. تازه این تخفیف که 3ماهه داره تو قبض ها میزنه رو نمیبینی؟ این ماه برای من 2800 تومن تخفیف داشت. تازه اگر رقم محاسبه شده ی مکالمات سیم کارت دولتی رو تقسیم بر تعرفه کنی یه عدد بر حسب دقیقه به دست میاد نه ثانیه. آخه کی رو کار اینا نظارت داره؟ شما اگه ناراحتی میتونی از ایرانسل استفاده نکنی. تازه مگه مکالمه از 12 تا 6 صبح به مشترکان قدیمی تعلق نمیگیره؟ برای چی انقدر کورکورانه نظر میدید؟

پدر و مادر شما بهتون ادب ياد ندادند !؟
    اگر يكم دقت ميكردي اين فقط يه نقل قول از يه مشترك بود كه ديروز رو خبرگزاري ها ارسال شده بود و من هم گذاشتم اينجا تا بقيه بخونن.
    شخصا بعضي از حرف هاشو قبول دارم و بعضي هاش رو هم نه.
    قسمت اولش حالت طنز داره و فكر ميكنم شما قسمت دومش رو اصلا نخوندي !
    خيلي هم بي ربط حرف نزده .
    شما هم اينقدر سنگ ايرانسل رو به سينت نزن.
    خيلي هم خوش قولي نكرده !
    بدترين قسمت قضيه اينه كه با تبليغات 49.9 تومان سيم كارت فروخته و حالا ميخواد يه دفعه بكنه 76 تومان !
    كه فقط ميشه گفت كه نامرديه !
    به هر حال الان مشكلاتش از امكاناتش بيشتر هست ولي شخصا فكر ميكنم كه سال آينده اوضاع خيلي فرق بكنه .
    شما هم سعي كن كه اگه ميتوني به بقيه احترام بذاري البته واسه خودت ميگم چون از من كه چيذي كم نميشه !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به هر حال اگه سازمان مقررات هم مخالفت کنه همین که ایرانسل این پیشنهاد رو داده نامردی در حق مردم کرده و نشون میده این شرکت هم خیلی متعهد نیست

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پدر و مادر شما بهتون ادب ياد ندادند !؟
    اگر يكم دقت ميكردي اين فقط يه نقل قول از يه مشترك بود كه ديروز رو خبرگزاري ها ارسال شده بود و من هم گذاشتم اينجا تا بقيه بخونن.
    شخصا بعضي از حرف هاشو قبول دارم و بعضي هاش رو هم نه.
    قسمت اولش حالت طنز داره و فكر ميكنم شما قسمت دومش رو اصلا نخوندي !
    خيلي هم بي ربط حرف نزده .
    شما هم اينقدر سنگ ايرانسل رو به سينت نزن.
    خيلي هم خوش قولي نكرده !
    بدترين قسمت قضيه اينه كه با تبليغات 49.9 تومان سيم كارت فروخته و حالا ميخواد يه دفعه بكنه 76 تومان !
    كه فقط ميشه گفت كه نامرديه !
    به هر حال الان مشكلاتش از امكاناتش بيشتر هست ولي شخصا فكر ميكنم كه سال آينده اوضاع خيلي فرق بكنه .
    شما هم سعي كن كه اگه ميتوني به بقيه احترام بذاري البته واسه خودت ميگم چون از من كه چيزي كم نميشه !!!!!
    یکی از بزرگان میگه به کسی که لایق احترامه احترام بگذار. من به اندازه ی خودم ادب دارم. لازم نیست یادم بدی. در ضمن راه های زیادی برای افزایش تعداد پست هاوجود داره. لازم نیست هر پست رو 2 بار بدی!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض سوال؟

سلام
    من یک سیم کارت دایمی خریدم فروشنده یک نسخه از فرمی که برای ثبت نام تکمیل میشه را به من داد با همون بسته ای که سیم کارت به همراه دفترچه توشه همین
    میخواستم بپرسم همینه دیگه سندی مدرکی چیزی نداره یا مثل سیم کارت دولتی بعدا براش سندی صادر میشه یا نه؟
    با تشکر

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال اگه سازمان مقررات هم مخالفت کنه همین که ایرانسل این پیشنهاد رو داده نامردی در حق مردم کرده و نشون میده این شرکت هم خیلی متعهد نیست

دوست من شرکت ایرانسل یه شرکت معتبره و البته متعهد..
    من از سال 84 در جریان کارها و مذاکرات این شرکت بودم

آبان امسال که ایرانسل رسما فعالتیش رو شروع کرد سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد تا ایرانسل میتونه 25 درصد بیشتر از سیمکارت دولتی تعرفه بگیره ( اونم به خاطر اینه که فن آوری پیشرفته تری داره و امکاناتش بیشتره)

ولی ایرانسل اعلام کرد ما فعلا گزینه ای که داریم 45 تومن است..بعد از فروش سیمکارت شد 50 تومن منهای یک قرون که همون 50 تومنه

من وقتی اطلاعاتم در باره این نوع سیمکارتها کامل شد سیمکارت دولتیم رو فروختم و یه ایرانسل خریدم ( در اولین روز واگذاری که اگه یادتو ن باشه ایرانسل اصلا اطلاع رسانی نکرده بود و خیلی سخت میشد جایی رو پیدا کرد که پاسخگو باشه)

من حتی حاضر بودم دقیقه ای 150 تومن بدم ولی دیگه هیچ عیب و نقصی نداشته باشه

وقتی دفترچه داخل پک رو خوندم دیدم هیچکدوم از این خدمات فعال نیست..اون روزای اول که مشکل آنتن دهی داشت و یه روز آنتن داشتیم و 2 روز نداشتیم

GPRS و MMS هم که الان اومده خدا بده برکت..چیزی به اسم سرعت اصلا وجود نداره و مرتب هم از Gatewy قطع میشه

این درست نیست.. بهتر بود اول ایرانسل مشکلاتش رو حل میکرد بعد سیم کارت ها رو میفروخت... به هر حال مسلم اینه که تا سال دیگه روبرا میشه..ولی من شخصا ناراضیم از این روند و همین روزاست که سیمکارتمو بفروشم

وقتی دوباره ایرانسل میخرم که آزمایشتاتشون تموم بشه و یه اپراتور واقعی بشه... نه اینکه روزدر میون GPRS قطعه

................................................
    به امید اون روز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

بارها شده با سیمکارت ایرانسل تماس گرفتم صدا شنیده نمی شده و باید دوباره تماس گرفته بشه ... این از نظر هزینه ضرر مالی زیادی داره ... ضمنناً وقتی به عنوان مثال با خونه تماس می گیرم می گه شماره اشتباهه یا اینجا مرکز تلفن بین الملله! اما با همه این حرفا نسبتاً راضیم ... یک فایل صوتی شخصی داشتم که تونستم به وسیله ام ام اس به ایمیلم بفرستم و این برام خیلی مهم بود .

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنتم وصل نمی شه ...
    همش fail می شه ... فقط یه بار وصل شد سرعت افتضاح.
    چرا اینترنتم وصل نمی شه ؟
    mms من هم همین طوره ... چرا ؟؟؟
    تحویل بگیرین.
    منتظرم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

شما سعی کن آخر شب به اینتزنت وصل بشی!!
    روزا به دلیل ترافیک بالا و کمبود پهنای باند مشکل داره

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

منم یکی خریدم ازش راضیم
    بهرحال ا ز تالیا خیلی بهتره
    صداش قطع و وصل میشه ولی خوب اولش بهتر میشه
    با اول اپراتور اول هم مقایسه کنید
    از انصاف نگذریم خیلی از بقیه اپراتور ها بهتره
    من سوالم داشتم وقتی گوشیمو وصل مینم به کامپیوتر وقتی میخاد کانکت بشه با شماره *9090****#میشه وارور میده کسی هست کمکم کنه تا منم با پیسی کانکت بشم
    راستی با گوشیمم فقط سایت گوگل را باز میکنه ایا سایت دیگه ای هم هست بتونه باز کنه

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما سعی کن آخر شب به اینتزنت وصل بشی!!
    روزا به دلیل ترافیک بالا و کمبود پهنای باند مشکل داره
    ممنون آقا مهدی

راستی با گوشیمم فقط سایت گوگل را باز میکنه ایا سایت دیگه ای هم هست بتونه باز کنه
    من یه بار تا حالا کانکنت شدم . گوگل و سرزمین رو باز کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •