تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 90 از 542 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vorojax
    مرحله s وقتي ميري بهت ميگي بايد چيكار كني مثلا بايد دور پليسي بزني ويا غيره......(قبلي كه به ري تو مرحله اون چيزي رو كه نشون ميده دقت كن) نمايشگاهم نزديك اون تميرگاهي كه به تو مرحله ميده وتو توش سيو ميكني
    تا مرحاه s رد نكي نميتوني بخريش
    اقا دمت گرم.مرحله s رو رد کردم.بعد هم تمام مراحل نمایشگاه رو هم رد کردم.الان دیگه دم نمایشگاه از اون عکس دلارایی اومده که رنگش زرد هست و بهت پول میده.ولی بازم هیچ مرحله ای رو نشون نمیده؟

داره خودمونی میشه amirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

فكر كنم اون مرحله رو مي گي كه تو شهر 3 طرف مسته اره
    اگه اونجاست درورتو نگاه كن يه ماشين (مثل وانت) اونورا هست بايد بري سوارش شي بعد يه جا ماشينو بزاري تا يرو بيوفته رو ماشين بعد برسونيش بيمارستان.
    با سلام من مي دونم كه بايد سوار اون ماشينه بشم و از افتادن اون مرد جلوگيري كنم ولي هر كار مي كنم اون خودش پرت مي كنه پايين و مي ميره يعني من تا ميام سوار ماشين بشم اون خودش ميندازه پايين. چيكار كنم تا به موقع بتونم ماشينو بهش برسونم. با تشكر
    Last edited by amirk; 21-03-2006 at 00:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hossein_3650
    اقا دمت گرم.مرحله s رو رد کردم.بعد هم تمام مراحل نمایشگاه رو هم رد کردم.الان دیگه دم نمایشگاه از اون عکس دلارایی اومده که رنگش زرد هست و بهت پول میده.ولی بازم هیچ مرحله ای رو نشون نمیده؟
    با سلام اگر كمي صبر كنيد يك نفر يا صدايي عجيب غريب به شما تلفن مي كند و از شما مي خواهد كه به جايي كه مي گويد برويد. اگر روي نقشه تان را نگاه كنيد مي بينيد يك علامت سوال در يك منطقه نسبتا بياباني وجود دارد به آنجا برويد و ماموريت هاي آن را انجام بدهيد. در ضمن در آنجا و در ماموريت دومش با شخصي ديدار مي كنيد كه برايتان كاملا غير منتظره و ناباورانه است. حالا خودتان مي فهميد منظور من كي هست. موفق باشيد
    Last edited by amirk; 21-03-2006 at 00:20.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

5

نقل قول نوشته شده توسط amiratefi
    با سلام من مي دونم كه بايد سوار اون ماشينه بشم و از افتادن اون مرد جلوگيري كنم ولي هر كار مي كنم اون خودش پرت مي كنه پايين و مي ميره يعني من تا ميام سوار ماشين بشم اون خودش ميندازه پايين. چيكار كنم تا به موقع بتونم ماشينو بهش برسونم. با تشكر
    والا تا يادم مياد اين اتفاق نمي افتاد و مرحله به خير وخوشي تموم ميشي
    شايد تو دير ميري سرعتر برو
    ماشينم كه حركت مي دي درسته جوري كه يارو بيفته روش
    ولي بازم ميگم بايد سريع كار كني
    Last edited by vorojax; 21-03-2006 at 06:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

والا تا يادم مياد اين اتفاق نمي افتاد و مرحله به خير وخوشي تموم ميشي
    شايد تو دير ميري سرعتر برو
    ماشينم كه حركت مي دي درسته جوري كه يارو بيفته روش
    ولي بازم ميگم بايد سريع كار كني
    خيلي ممنون ولي ببخشيد يك سوال داشتم وقتي دموي اول آن مرحله تموم ميشه نشان ميدهد كه مرد به پايين مي پرد و من هم كاري نمي توانم بكنم شما مي توانيد بگوييد دقيقا چه كار كرديد تا ما هم بتوانيم از اين مرحله عبور كنيم. با تشكر

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

خيلي ممنون ولي ببخشيد يك سوال داشتم وقتي دموي اول آن مرحله تموم ميشه نشان ميدهد كه مرد به پايين مي پرد و من هم كاري نمي توانم بكنم شما مي توانيد بگوييد دقيقا چه كار كرديد تا ما هم بتوانيم از اين مرحله عبور كنيم. با تشكر
    ببين قبله اينكه بري ماشينو سوار شو

در آغاز فعالیت farshidgta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یکی ازاشکالات بازی است که به آن
    madd dogg glitch
    میگویند.درصورتیکه شما ازچیتهای مخصوص افراد پیاده مانند چیتی که افراد پیاده را مسلح میکند یا مانند اینها استفاده کرده باشد به هیچ وجه نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط farshidgta
    این یکی ازاشکالات بازی است که به آن
    madd dogg glitch
    میگویند.درصورتیکه شما ازچیتهای مخصوص افراد پیاده مانند چیتی که افراد پیاده را مسلح میکند یا مانند اینها استفاده کرده باشد به هیچ وجه نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید
    يعني من اگر قبلا هم از اين چيت ها استفاده كرده باشم ديگه نمي توانم مرحله را رد كنم.

در آغاز فعالیت farshidgta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني من اگر قبلا هم از اين چيت ها استفاده كرده باشم ديگه نمي توانم مرحله را رد كنم.
    تا آنجا که من تحقیق کردم اگر ازاین قبیل چیتها استفاده کرده باشید وبعد بازی را سیو کرده و بعد با همین سیو بازی را ادامه داده وبه این مرحله رسیده باشید به احتمال قریب به یقین نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید. البته تمامی اینها تجربیات و دانسته های من است شاید راه حلی وجود داشته باشد
    همین الان درحال جستجو دراین زمینه هستم امیدوارم مطلب جدیدی پیدا کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط farshidgta
    تا آنجا که من تحقیق کردم اگر ازاین قبیل چیتها استفاده کرده باشید وبعد بازی را سیو کرده و بعد با همین سیو بازی را ادامه داده وبه این مرحله رسیده باشید به احتمال قریب به یقین نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید. البته تمامی اینها تجربیات و دانسته های من است شاید راه حلی وجود داشته باشد
    همین الان درحال جستجو دراین زمینه هستم امیدوارم مطلب جدیدی پیدا کنم
    خيلي ممنون بابت راهنماييتون اگر اطلاعات جديدتري راجع به اين مرحله گير آوردي بگذار كه من كاملا مشتاق هستم اين مرحلو رو رد كنم. يك سوال هم داشتم من اگر سيو بعد از اين مرحلو بگيرم مشكلي پيش نمي آيد و اگر هم سيو بعد از اين مرحلو رو داشتيد لطف كنيد و آن را بگذاريد تا ما هم بتوانيم از اين بازي به خوبي استفاده كنيم. با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •