اقا دمت گرم.مرحله s رو رد کردم.بعد هم تمام مراحل نمایشگاه رو هم رد کردم.الان دیگه دم نمایشگاه از اون عکس دلارایی اومده که رنگش زرد هست و بهت پول میده.ولی بازم هیچ مرحله ای رو نشون نمیده؟نوشته شده توسط vorojax
اقا دمت گرم.مرحله s رو رد کردم.بعد هم تمام مراحل نمایشگاه رو هم رد کردم.الان دیگه دم نمایشگاه از اون عکس دلارایی اومده که رنگش زرد هست و بهت پول میده.ولی بازم هیچ مرحله ای رو نشون نمیده؟نوشته شده توسط vorojax
با سلام من مي دونم كه بايد سوار اون ماشينه بشم و از افتادن اون مرد جلوگيري كنم ولي هر كار مي كنم اون خودش پرت مي كنه پايين و مي ميره يعني من تا ميام سوار ماشين بشم اون خودش ميندازه پايين. چيكار كنم تا به موقع بتونم ماشينو بهش برسونم. با تشكرنوشته شده توسط vorojax
Last edited by amirk; 21-03-2006 at 00:07.
با سلام اگر كمي صبر كنيد يك نفر يا صدايي عجيب غريب به شما تلفن مي كند و از شما مي خواهد كه به جايي كه مي گويد برويد. اگر روي نقشه تان را نگاه كنيد مي بينيد يك علامت سوال در يك منطقه نسبتا بياباني وجود دارد به آنجا برويد و ماموريت هاي آن را انجام بدهيد. در ضمن در آنجا و در ماموريت دومش با شخصي ديدار مي كنيد كه برايتان كاملا غير منتظره و ناباورانه است. حالا خودتان مي فهميد منظور من كي هست. موفق باشيدنوشته شده توسط hossein_3650
Last edited by amirk; 21-03-2006 at 00:20.
والا تا يادم مياد اين اتفاق نمي افتاد و مرحله به خير وخوشي تموم ميشينوشته شده توسط amiratefi
شايد تو دير ميري سرعتر برو
ماشينم كه حركت مي دي درسته جوري كه يارو بيفته روش
ولي بازم ميگم بايد سريع كار كني
Last edited by vorojax; 21-03-2006 at 06:30.
خيلي ممنون ولي ببخشيد يك سوال داشتم وقتي دموي اول آن مرحله تموم ميشه نشان ميدهد كه مرد به پايين مي پرد و من هم كاري نمي توانم بكنم شما مي توانيد بگوييد دقيقا چه كار كرديد تا ما هم بتوانيم از اين مرحله عبور كنيم. با تشكرنوشته شده توسط vorojax
ببين قبله اينكه بري ماشينو سوار شونوشته شده توسط amiratefi
این یکی ازاشکالات بازی است که به آننوشته شده توسط amiratefi
madd dogg glitch
میگویند.درصورتیکه شما ازچیتهای مخصوص افراد پیاده مانند چیتی که افراد پیاده را مسلح میکند یا مانند اینها استفاده کرده باشد به هیچ وجه نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید
يعني من اگر قبلا هم از اين چيت ها استفاده كرده باشم ديگه نمي توانم مرحله را رد كنم.نوشته شده توسط farshidgta
![]()
![]()
تا آنجا که من تحقیق کردم اگر ازاین قبیل چیتها استفاده کرده باشید وبعد بازی را سیو کرده و بعد با همین سیو بازی را ادامه داده وبه این مرحله رسیده باشید به احتمال قریب به یقین نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید. البته تمامی اینها تجربیات و دانسته های من است شاید راه حلی وجود داشته باشدنوشته شده توسط amiratefi
همین الان درحال جستجو دراین زمینه هستم امیدوارم مطلب جدیدی پیدا کنم
خيلي ممنون بابت راهنماييتون اگر اطلاعات جديدتري راجع به اين مرحله گير آوردي بگذار كه من كاملا مشتاق هستم اين مرحلو رو رد كنم. يك سوال هم داشتم من اگر سيو بعد از اين مرحلو بگيرم مشكلي پيش نمي آيد و اگر هم سيو بعد از اين مرحلو رو داشتيد لطف كنيد و آن را بگذاريد تا ما هم بتوانيم از اين بازي به خوبي استفاده كنيم. با تشكرنوشته شده توسط farshidgta
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)