با سلام ممنون از شما آقا Sivash مرسی دیروز رفتم یکی خریدم اصل هم بود و سریال هم نداشت یارو گفت برو دکان روبه رویی بگو فلانی فرستاده برات ریجسترش کنه بعد دادم یارو باتری توش گذاشت بعد یه کابل وصل کرد یه عدد رو از حفظ وارد کرد گوشی رو داد گفت برو فکر نکنم حتی 1 دقیقم شده باشه راستی یکی رو هم گیر آوردم با 500 تومن ریجستر می کنه حالا من با داوینچی مشخصات گوشیم رو گرفتم و اینجا می گذارم تا شما من رو راهنمایی کنید
Client Version 18.3
**** READING CID STARTED ****
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxx-xx-xxxxxx
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:Generic Trade
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102338/37
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):K750i
Phone Model (2):K750i
º¾
Ðÿÿÿ
dö$Di
º¾45L¬<°¬}oL}oL
K750 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:01:06
Done!
حالا من می خواهم مثلا دیرایور دوربین رو تغییر بدن و جدید ترین رو بگذارم البته تو هارد دارمش ها یا مثلا نام این اپراتو یعنی ایرانسل رو بردارم و همچنین صدای W810 بگذارم رو گوشی و صدای گوشی موقع زنگ کیفیتش پایینه بالا ببرم منو هایی رو که گرفتم بگذارم تو گوشی من تمامی فایل ها و آموزش های چیز های بالا رو که گفتم دارم و همون طور که بالا گفتم
Phone Color: Red
Phone CID: 49
و اون مطلبی که در مورد هک CID 49 رو هم خوندم حالا اگه شما یه آموزش کلی بدین ممنون می شوم برای کار های بالا به خدا خیلی گنگه جون ماردت نگو برو فلان جا نوشتم برای این چیزایی که گفتم یه آموزشی بده راستی اگه بخام اون کارای بالا رو انجام بدم IMEI گوشی می پره یا نه اگه نمی پره که هیچی ولی اگه بپره باید برم دوباره درستش کنن ممنون می شوم اگه کمک کنید من گوشیم رو تازه خریدم من همه کار ها رو طبق آموزش شما انجام می دم یه کاری بکنید که بلای سر این گوشی 2 روز کار کردم نیاد ممنون خدانگهدار