تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 139 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام ممنون از شما آقا Sivash مرسی دیروز رفتم یکی خریدم اصل هم بود و سریال هم نداشت یارو گفت برو دکان روبه رویی بگو فلانی فرستاده برات ریجسترش کنه بعد دادم یارو باتری توش گذاشت بعد یه کابل وصل کرد یه عدد رو از حفظ وارد کرد گوشی رو داد گفت برو فکر نکنم حتی 1 دقیقم شده باشه راستی یکی رو هم گیر آوردم با 500 تومن ریجستر می کنه حالا من با داوینچی مشخصات گوشیم رو گرفتم و اینجا می گذارم تا شما من رو راهنمایی کنید

Client Version 18.3
    **** READING CID STARTED ****
    Hold "C" button and plug USB cable.
    Phone Attached!
    Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
    Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
    IMEI: xxxxx-xx-xxxxxx
    Phone Color: Red
    Phone CID: 49
    Operator:Generic Trade

Language:EMEA_6
    CDA Number:CDA102338/37
    Firmware Version:R1CA021
    Phone Model (1):K750i
    Phone Model (2):K750i

º¾
    Ðÿÿÿ
    dö$Di
    º¾45L¬<°¬}oL}oL
    K750 recognized!
    You must use CID49 Flash Files For this phone!
    Press "Flash Files" Tab and download free firmware
    Execution Time - 00:01:06
    Done!

حالا من می خواهم مثلا دیرایور دوربین رو تغییر بدن و جدید ترین رو بگذارم البته تو هارد دارمش ها یا مثلا نام این اپراتو یعنی ایرانسل رو بردارم و همچنین صدای W810 بگذارم رو گوشی و صدای گوشی موقع زنگ کیفیتش پایینه بالا ببرم منو هایی رو که گرفتم بگذارم تو گوشی من تمامی فایل ها و آموزش های چیز های بالا رو که گفتم دارم و همون طور که بالا گفتم

Phone Color: Red
    Phone CID: 49

و اون مطلبی که در مورد هک CID 49 رو هم خوندم حالا اگه شما یه آموزش کلی بدین ممنون می شوم برای کار های بالا به خدا خیلی گنگه جون ماردت نگو برو فلان جا نوشتم برای این چیزایی که گفتم یه آموزشی بده راستی اگه بخام اون کارای بالا رو انجام بدم IMEI گوشی می پره یا نه اگه نمی پره که هیچی ولی اگه بپره باید برم دوباره درستش کنن ممنون می شوم اگه کمک کنید من گوشیم رو تازه خریدم من همه کار ها رو طبق آموزش شما انجام می دم یه کاری بکنید که بلای سر این گوشی 2 روز کار کردم نیاد ممنون خدانگهدار

آقا شما براي اينكه بدوني سريالت ميپره يا نه با اين مشخصات نميشه. شما برو تو گوشي *#06# رو بزن از راست به چپ) بعد سريالي كه ميده رو با سريال پوشت گوشي زير باطري نوشته شده يا رو جعبه چك كن البته پشت گوشي مطمئن تر هستش چون ممكنه جعبه مال خودش نباشه. ولي گوشي شما k750 و w800 باشه مشكلي پيش نميادش چون با فايل rest فلش ميكني فلش كامل انجام نميدي. اگه رجيستر گوشيت بپره بايد ببري بيرون بدي با باكس رجيستر دستي بدن بهش كه گوشيت تو شبكه مخابرات شناخته بشه چون مخابرات شناسايي و رد يابي همه اين كارها رو از رو سريال انجام ميده نه سيم كارت سوئيچينگ تهران بستست براي همين سريال هاي وارد نشده تو سيستم مخابرات نميتونن از شبكه استفاده كنن براي همين هستش اپراتور هاي خصوصي تو هر گوشي كار ميكنه چون سوئيچينگشون بازه شما طبق آموزش تو پست دوستانم اكتيو و سياوش ميتوني هر تغييراتي انجام بدي چون گوشيت k750 هستش مشكلي پيش نميادش

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

با سلام و تشکر از توضیحات شما من همون اول گفتم که با 500 تومن دادم ریجستر دستیش کنن گفتم آیا وقتیبا برنامه Far.exe کار می کنیم و تغییر تو گوشی انجام می دیم گوشی IMEI اش میپره حالا زیاد مهم نیست چون فقت خرجش 500 تومن میشه برای ریجستر دستی راستی یه سوال دارم ایا میشه از یه IMEI که تو مخابراته برای ریجستر دستی کلی کوشی به کار برد یعنی مثلا 100 تا گوشی K750i داریم و همه اونا رو با یه کد ریجستر دستی کنیم بعد یکی منو راهنمایی کنه من چه فایل هایی رو باید دانلود کنم و چه کار کنم مشکل من CID 49 هست مال من49 بید ولا اگه 36 بود همه مراحل رو بلد بودم این آموزشی رو هم که دوست خوبمون آقا سیاوش گفته خیلی گنگه یکی بیاد به زبان ساده این رو توضیح بده و تمامی فایل ها ی مورد نیازش رو یه جا تو persiangig آپلود کنه تا مثل من بخاطر این ISP های در پیت مشکلی برای دانلود کردن نداشته باشه ممنون بای

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا یه خبر خوب بابا دسته همه شما دوستان درد نکنه گوشیم رو هکیدم تا بعد بای علان دارم با این گوشی اسپرتم حال می کنم کلی بلا به سرش آوردم بای
    Last edited by E2; 29-03-2007 at 23:52.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی دوستان هر کس منو باحال یا بی حال داره بگذاره البته به K750i بخوره من از سایت topsony نمی تونم دانلود کنم می گه ریجستر کن تا بتونی ولی من علان ریجستر کردم وبا اون یوزر هم وارد شدم نمیدونم راستی عکس اون منو هایی که قراره بگذارین هم تو این جا آپ کنید بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه D.M.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تو دل كوير

پيش فرض

عزيزان اينجا كسي بلد نيست چه جوري gdfs رو فلش مي كنند؟

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عزيزان اينجا كسي بلد نيست چه جوري gdfs رو فلش مي كنند؟
    بسته به CID گوشی هم با XS هم با far manager و البته gflash
    برای چکاری میخواهید gdfs رو فلش کنید؟

داره خودمونی میشه D.M.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تو دل كوير

پيش فرض

بسته به CID گوشی هم با XS هم با far manager و البته gflash
    برای چکاری میخواهید gdfs رو فلش کنید؟
    سلام سياوش جان ممنون كه جواب ميدي تو انجمن هاي موبايلستان گفتند اشكال تو please wait موندن گوشيها از اينه متنشو كه توسط Masoud57 نوشته شده برات ميزارم :
    بله دقیقا مشکل please wait از gdfs هست. من هم قبلا چنین مشکلی داشتم. (گوشیهایی که توسط افراد ناشی رجیستر دستی میشوند.)

اولین راه حل : از برنامه آپدیت خود سونی اریکسون استفاده کن seus مشکل شما را حل میکنه

دومین را حل :

تمام مسئولیت این کار بر عهده خود شما میباشد و من هیچ مسئولیتی را قبول نمیکنم این کار خطرناک میباشه.

روش فلش gdfs البته خبلی راحت به زبان انگلیسی که احتیاج به ترجمه نداره
    To write GDFS with Far Manage.
    Start FarManager, execute the command ( Alt + la tecla F1 / Alt + la tecla F2 ) - a new window Will Appear, press SEFP.
    Select the cable, velocity, and the model of the phone, press "Enter The Matrix".
    Press "FLASH."
    Loader uploading apears:
    Select the file gdfs in format raw. In order to select click with the right press button of the mouse on the file. Press Copy or the direct key F5.
    Press "Copy".
    Select "Flash RAW image". Indicate the address of Start and Lenght:
    k750 - GDFS - 45F00000 - 00100000
    A warning will appear noticing that you can kill the telephone if it uses a file of invalid gdfs. Press YES .
    The window of progress will appear, await the writing of the gdfs.
    Wait the message, and press Close. Retire the battery some seconds, turn on the phone and enjoy .

فایل gdfs باید در فرمت raw باشد و میتوانی از یک گوشی که دقیقا با مشخصات گوشی شما یکی هست کپی برداری و روی گوشیت فلش کنی. حجم این فایل 1.024 کیلو بایته

بعد از این مراحل گوشیت را ببر مغازه ای که باکس یونیورسال داشته باشه نه setool بعد imei otp اورجینال خودت را در otp رایت کن بعد بوسیله همان باکس کدش را چنج کن.

حالا سياوش جان اگه چيزي ميدوني بگو چون ميخوام گوشيمو با فار هك كنم (با phone xs تو please wait مي موند دادم بيرون فلش كردن و اپديتش كردن حالا مي خوام فقط پج اضافه كنم ) بازم ممنون
    راستي گوشيم cid 49 هستش (اينقدر مشخصاتشو تو اين تاپيك گذاشتم كه خواجه حافظ شيراز هم فهميد!!!!!!!!!)
    Last edited by D.M.G; 30-03-2007 at 02:51.

داره خودمونی میشه danger-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام اکتیو جان و سیاوش عزیز چنتا سوال دارم
    1-من به جز داوینچی که با log کار میکنه یه نرم افزار دیگه گیر اوردم (wotanserver)
    این نرم افزار بسیار قدرتمنده وحتی گوشیهای CID 52 روهم میتونه فلاش کامل کنه با کاستومایز
    منتها نیاز به log داره اول اینکه من این لاگو از کجا میتونم گیر بیارم الیته میدونم نیاز بهmastercart داره
    ولی اگه طور دیگه هم میشه تهیه کرد یه توضیح بدین اگه یادتون باشه من k610داشتم وگفته بودم که
    که گوشیمو با 400000تومان درست کردم فقط به خاطر اینکه کاستومایز نمیشد(configuration error)
    تازه اونم بعد از مراجعه به پنچ تا تعمیر کار کاری ندارم بالاخره حدود یه هفتست که اونو ردش کردم ولی
    بدبختانه من نادون دوباره با phonxs++همین بلا رو سر گوشیه رفیقم اوردم وحالا زورم میاد دوباره 400000
    تومان بدم ضمنا من ساکن مشهدم اما بچه شمال وتومشهد هم تعمیرکار خبره کم پیدا میشه لطفا یا نحوه
    به دست اوردن لاگ رو بگین یا کاستومایز این لعنتی رو راستی تا یادم نرفته بگم من طی هر دو باری که روی
    هر دو تا گوشی مانور می دادم اول گوشی با (please wait)وبعد با یه اپدیت با زئوس به
    configuration error) دچار میشدند مادر مرده هاو ایپرام وشاید هم سی ایدی شون از 49 به 52 تغییر میکرد
    وهیچ نرم افزاری دیگه قادر به ساپورت اینا نبود حالا بگین من چیکار کنم
    2-ایا راهی وجود داره که فریمور گوشی رو پاک کرد
    3-حالا که من گوشیمو فروختم اگه W700 بگیرم کارائیهای W800 رو داره واصلا میشه اونو به W800 تبدیل کرد
    واگه نمیشه حداقل میشه منوهای W800 رو روی اون فلش کردو بقیه کارارو...
    4-کابل مخصوص setool 8.4 رو خود باکس setool داره که من امانت بگیرم
    5-فایلهای main.Fs رو که دانلود میکنیم اگه با پسوند mbn باشه نیازی به تبدیل اونا بهbin هست واگه هست
    با gslide ایا باید گزینه raw رو انتخاب کنیم وایا فایلهای تبدیل شده تو فولدر خود نرم افزار ذخیره میشه؟
    ببخشید که زیاد حرافی کردم خواهشمندم من هکر ناشی رو راهنمایی کنین
    با سپاس از زحمات بی دریغ وبینهایت شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض setools

رجیستر دستی به باکس احتیاج داره که برای مصرف شخصی به صرفه نیست
    یا باید SETool کرک شده گیر بیاری همراه با کابلش

در هر دو صورت بصرفه نیست
    من یه ورژنشو دارم ولی نمیدونم از چه کابلی باید استفاده کرد ؟ کابل setools که مخصوص(rj96) شبیه کابل شبکه است آقا سیاوش منظور از کابل چی بید که گفته بیدین اگه آدرس ساخت کابل یا منابعی و یا راهنمایی از این کابل دارین لطف کنین ممنون میشم

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

با سلام
    من گوشي خود را به فار وصل كردام وفضاي اس ام اس ان را تغير دادم ولي وقتي خواستم بيام بيرون اين ارور را داد.چرا
    no application is associated with the specified file for this operatian
    cannot execute
    و مجبور شدام همه مين رو دوباره فلش كنم....
    خيلي باحال بيد..
    با تشكر از همه دوستان كه راهنمايي كرداند....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •