تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 90 از 93 اولاول ... 40808687888990919293 آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

13

سلام

دوستان
    من برای اینکه همزمان از ایرانسل و شبکه دولتی استفاده کنم یکی از تبدیلهای 1*2 که دو سیم کارت رو توش میذاری گرفتم ولی در گوشیم بسته نمیشه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

شما از اینها استفاده کردید؟؟

من 22 تومان گرفتم گرون خریدم؟؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام

دوستان
    من برای اینکه همزمان از ایرانسل و شبکه دولتی استفاده کنم یکی از تبدیلهای 1*2 که دو سیم کارت رو توش میذاری گرفتم ولی در گوشیم بسته نمیشه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

شما از اینها استفاده کردید؟؟

من 22 تومان گرفتم گرون خریدم؟؟؟؟
    خیلی باحال بود..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

جدا از شوخی فکر کنم به مدل گوشی هم بستگی داشته باشه......

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام.من يه سيمكارت ايرانسل پيامرسان خريدم پين كدش "كد قفل" رو بايد از كجا پيدا كنم؟
    يه سوال ديگه اينكه اين كد قفل گشا روي پوكه ي سيمكارت چيه؟
    ممنون.
    Last edited by mahdi-mb; 02-10-2007 at 23:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه سیم اعتباری مخابرات گرفتم چند وقت پیش

دیروز که کارت شارژ رو خریدم به قیمت 10 تومان هنگام وارد کردن کد
    بار اول قبول نکرد
    بار دوم قبول نکرد
    بار سوم یا چهارم بود که سیم قفل شد , با 09990 هم تماس گرفتم گفت 3 روز طول می کشه خبرتون می کنیم

با کلی دردسر رفتم امور مشترکین دیدم که مثل من فراوان هستند که یا کارت شارژ مورد داشته یا اشتباه زدن کد 13 رقمی رو

به جرم سوء استفاده هم نفری 7000 هزار تومان بابت تعویض سیم کارت از حساب شارژ کسر کردن

دیگه باقیشم با خودتون

اووووووووووووووووووه ! چه خبره بابا !!

ایرانسل اگه ازش سوء استفاده بشه سیم کارتتو 48 ساعت نمیزاره شارژ کنی فقط ! بعدش می بخشدت !

این MCI هفت هزار تومن پول میگیره !!!

بازم خوبه حکم جلب آدمو نمیگیره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نظرتون چیه که این نظرسنجی دوباره انجام بشه؟

الان دیگه خیلی از نظرا عوض شدن

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نظرتون چیه که این نظرسنجی دوباره انجام بشه؟

الان دیگه خیلی از نظرا عوض شدن
    من موافقم.......

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بنده نیز موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته اینجور نظر سنجی ها خیلی ارزش زیادی ندارن ... خصوصا نظر سنجی های اینترنتی که گروه خاصی از جمعه رو در بر می گیره نه مشت نمونه خروار رو ... فکر کنم که تو این مورد شما با من هم عقیده هستین که این یک نظر سنجی نسبی هستش ...

اما با همه اینها این نظر سنجی یه اشکال اساس داره ... معمولا ( نه دقیقا) اونایی که ایرانسل دارن به ایرانسل رای میدن و اونایی که همراه اول دارن به همراه اول ....

چون مشترکین همراه اول حدود 20 میلیون و ایرانسل حدود 4 میلیونه ( تا مهرماه 86) ... به دلیل مشترکین بیشتر همراه اول تعداد آرای اونها بصورت میانگین حساب نمیشه و رای بیشتری براشون منظور میشه ...

یعنی این نظر سنجی وقتی درسته که هر دو اپراتور مثلا 20 میلیون مشترک ( یا به هر تعداد مساوی) داشته باشن...

یا به تعداد مساوی از اونها تو نظر سنجی بشه ... مثلا 1000 نفر از همراه اول و 1000 نفر از ایرانسل ...

این مطلب رو به لحاظ قوانین آماری گفتم حالا خیلی گیر ندین ...

راستی با این حساب آماری که گفتم باید درصد ایرانسل رو در عدد 4/20 ضرب کنیم که خیلی زیادتر میشه ولی بی خیال
    از اینطرف دارندگان ایرانسل بیشتر نسل جوان هستند که تو اینترنت و فرومها زیاد میان پس این به اون در ...

اصلا چی شد !!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض ابهام در ارائه‌ سرويس‌ Gprs همراه اول

زمان راه‌اندازي سرويس‌هاي Gprs تلفن همراه دولتي مانند دسترسي به اينترنت و ارسال صوت و تصوير از سوي شركت ارتباطات سيار كه بيش از 19 ميليون مشترك در كشور دارد، سوالي است كه همچنان بي‌پاسخ مانده است؛ پيش از اين هريك از مسوولان مخابرات اظهارات متناقضي درباره‌ي زمان ارائه اين سرويس داشتند اما در نهايت مدير عامل شركت ارتباطات سيار وعده داد كه اين سرويس‌ها در شهريورماه عملياتي مي‌شوند.
    ندي بعد اعلام شد كه به دليل تجديد مناقصه‌ي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير مي‌افتد و اين سرويس‌ها بر اساس برنامه‌ريزي در آبان‌ماه قابل ارايه هستند؛ با توجه به اينكه كمتر از يك ماه به آبان باقي مانده اما هنوز با وجود برگزار شدن مناقصه‌ي مربوط برنده‌ي آن به دلايلي، نامشخص باقي مانده است.
    به گزارش ایسنا با ادامه‌ي تاخير در انتخاب و اعلام برنده‌ي نهايي مناقصه معلوم نيست اجراي اين پروژه چه زماني آغاز خواهد شد و اين سوال وجود دارد كه آيا اين بار هم وعده‌ي آبان‌ماه براي ارايه اين سرويس به مشتركان همراه اول به زماني ديگر موكول خواهد شد؟!
    چندي پيش در پي اعلام نام شركت صاايران به عنوان برنده‌ي نهايي مناقصه‌ جهت ارايه‌ي سرويس Gprs اپراتور اول تلفن همراه، موضوع اعلام برنده‌ي نهايي اين مناقصه طبق توضيح رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار به دليل وجود برخي ابهامات به بررسي در كميسيون فني شركت ارتباطات سيار و به روز شنبه (31 شهريورماه) موكول شد.
    اما با گذشت چندين روز از اعلام اين خبر در حال حاضر هنوز رسما برنده اين مناقصه اعلام نشده است و سرانجام اين مناقصه مشخص نيست.
    پيش از اين نيز به گفته‌ي مدير عامل شركت ارتباطات سيار مناقصه‌ي تجهيزات شبكه‌ي Gprs در سال گذشته برگزار شد اما به دليل ناقص بودن مدارك برخي از شركت‌ها مناقصه به سرانجام نرسيد، از اين رو قرار شد برنده‌ي مناقصه مشخص شود تا بتوانيم با انتخاب پيمانكار گام‌هاي اجرايي اين پروژه را آغاز كنيم.
    به گفته‌ي وحيد صدوقي قبلا وعده داده شده بود كه سرويس‌هاي Gprs مانند دسترسي به اينترنت و يا حتي Mms در شهريورماه عملياتي مي‌شود اما به دليل تجديد مناقصه‌ي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير مي‌افتد و بر اساس برنامه‌ريزي جديد اين سرويس‌ها در آبان‌ماه در اختيار مشتركان اين اپراتور قرار مي‌گيرند.
    به گزارش ايسنا، با توجه به اين كه ارائه‌ي سرويس‌هاي خدمات ارزش افزوده از سوي اپراتورهاي تلفن همراه در جهان در ميزان جذب مشترك بيشتر و افزايش درآمد اپراتورها تاثير بسياري دارد، حال اين سوال وجود دارد كه چرا اپراتوري مانند شركت ارتباطات سيار كه بيش از 19 ميليون مشترك دارد هنوز در ارائه اين سرويس با تاخير مواجه است؟ چرا بگزاري مناقصه‌ي ارايه‌ي سرويس Gprs ارتباطات سيار و اعلام برنده‌ي نهايي هر بار به تاخير مي‌افتد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •