سلام
دوستان
من برای اینکه همزمان از ایرانسل و شبکه دولتی استفاده کنم یکی از تبدیلهای 1*2 که دو سیم کارت رو توش میذاری گرفتم ولی در گوشیم بسته نمیشه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
شما از اینها استفاده کردید؟؟
من 22 تومان گرفتم گرون خریدم؟؟؟؟
سلام
دوستان
من برای اینکه همزمان از ایرانسل و شبکه دولتی استفاده کنم یکی از تبدیلهای 1*2 که دو سیم کارت رو توش میذاری گرفتم ولی در گوشیم بسته نمیشه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
شما از اینها استفاده کردید؟؟
من 22 تومان گرفتم گرون خریدم؟؟؟؟
خیلی باحال بود..
جدا از شوخی فکر کنم به مدل گوشی هم بستگی داشته باشه......
سلام.من يه سيمكارت ايرانسل پيامرسان خريدم پين كدش "كد قفل" رو بايد از كجا پيدا كنم؟
يه سوال ديگه اينكه اين كد قفل گشا روي پوكه ي سيمكارت چيه؟
ممنون.
Last edited by mahdi-mb; 02-10-2007 at 23:13.
اووووووووووووووووووه ! چه خبره بابا !!
ایرانسل اگه ازش سوء استفاده بشه سیم کارتتو 48 ساعت نمیزاره شارژ کنی فقط ! بعدش می بخشدت !
این MCI هفت هزار تومن پول میگیره !!!
بازم خوبه حکم جلب آدمو نمیگیره !
نظرتون چیه که این نظرسنجی دوباره انجام بشه؟
الان دیگه خیلی از نظرا عوض شدن
من موافقم.......
البته اینجور نظر سنجی ها خیلی ارزش زیادی ندارن ... خصوصا نظر سنجی های اینترنتی که گروه خاصی از جمعه رو در بر می گیره نه مشت نمونه خروار رو ... فکر کنم که تو این مورد شما با من هم عقیده هستین که این یک نظر سنجی نسبی هستش ...
اما با همه اینها این نظر سنجی یه اشکال اساس داره ... معمولا ( نه دقیقا) اونایی که ایرانسل دارن به ایرانسل رای میدن و اونایی که همراه اول دارن به همراه اول ....
چون مشترکین همراه اول حدود 20 میلیون و ایرانسل حدود 4 میلیونه ( تا مهرماه 86) ... به دلیل مشترکین بیشتر همراه اول تعداد آرای اونها بصورت میانگین حساب نمیشه و رای بیشتری براشون منظور میشه ...
یعنی این نظر سنجی وقتی درسته که هر دو اپراتور مثلا 20 میلیون مشترک ( یا به هر تعداد مساوی) داشته باشن...
یا به تعداد مساوی از اونها تو نظر سنجی بشه ... مثلا 1000 نفر از همراه اول و 1000 نفر از ایرانسل ...
این مطلب رو به لحاظ قوانین آماری گفتم حالا خیلی گیر ندین ...
راستی با این حساب آماری که گفتم باید درصد ایرانسل رو در عدد 4/20 ضرب کنیم که خیلی زیادتر میشه ولی بی خیال
از اینطرف دارندگان ایرانسل بیشتر نسل جوان هستند که تو اینترنت و فرومها زیاد میان پس این به اون در ...
اصلا چی شد !!!!!!!!!!!!!!
زمان راهاندازي سرويسهاي Gprs تلفن همراه دولتي مانند دسترسي به اينترنت و ارسال صوت و تصوير از سوي شركت ارتباطات سيار كه بيش از 19 ميليون مشترك در كشور دارد، سوالي است كه همچنان بيپاسخ مانده است؛ پيش از اين هريك از مسوولان مخابرات اظهارات متناقضي دربارهي زمان ارائه اين سرويس داشتند اما در نهايت مدير عامل شركت ارتباطات سيار وعده داد كه اين سرويسها در شهريورماه عملياتي ميشوند.
ندي بعد اعلام شد كه به دليل تجديد مناقصهي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير ميافتد و اين سرويسها بر اساس برنامهريزي در آبانماه قابل ارايه هستند؛ با توجه به اينكه كمتر از يك ماه به آبان باقي مانده اما هنوز با وجود برگزار شدن مناقصهي مربوط برندهي آن به دلايلي، نامشخص باقي مانده است.
به گزارش ایسنا با ادامهي تاخير در انتخاب و اعلام برندهي نهايي مناقصه معلوم نيست اجراي اين پروژه چه زماني آغاز خواهد شد و اين سوال وجود دارد كه آيا اين بار هم وعدهي آبانماه براي ارايه اين سرويس به مشتركان همراه اول به زماني ديگر موكول خواهد شد؟!
چندي پيش در پي اعلام نام شركت صاايران به عنوان برندهي نهايي مناقصه جهت ارايهي سرويس Gprs اپراتور اول تلفن همراه، موضوع اعلام برندهي نهايي اين مناقصه طبق توضيح رييس هيات مديرهي شركت ارتباطات سيار به دليل وجود برخي ابهامات به بررسي در كميسيون فني شركت ارتباطات سيار و به روز شنبه (31 شهريورماه) موكول شد.
اما با گذشت چندين روز از اعلام اين خبر در حال حاضر هنوز رسما برنده اين مناقصه اعلام نشده است و سرانجام اين مناقصه مشخص نيست.
پيش از اين نيز به گفتهي مدير عامل شركت ارتباطات سيار مناقصهي تجهيزات شبكهي Gprs در سال گذشته برگزار شد اما به دليل ناقص بودن مدارك برخي از شركتها مناقصه به سرانجام نرسيد، از اين رو قرار شد برندهي مناقصه مشخص شود تا بتوانيم با انتخاب پيمانكار گامهاي اجرايي اين پروژه را آغاز كنيم.
به گفتهي وحيد صدوقي قبلا وعده داده شده بود كه سرويسهاي Gprs مانند دسترسي به اينترنت و يا حتي Mms در شهريورماه عملياتي ميشود اما به دليل تجديد مناقصهي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير ميافتد و بر اساس برنامهريزي جديد اين سرويسها در آبانماه در اختيار مشتركان اين اپراتور قرار ميگيرند.
به گزارش ايسنا، با توجه به اين كه ارائهي سرويسهاي خدمات ارزش افزوده از سوي اپراتورهاي تلفن همراه در جهان در ميزان جذب مشترك بيشتر و افزايش درآمد اپراتورها تاثير بسياري دارد، حال اين سوال وجود دارد كه چرا اپراتوري مانند شركت ارتباطات سيار كه بيش از 19 ميليون مشترك دارد هنوز در ارائه اين سرويس با تاخير مواجه است؟ چرا بگزاري مناقصهي ارايهي سرويس Gprs ارتباطات سيار و اعلام برندهي نهايي هر بار به تاخير ميافتد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)