جا خالی بده فرار کن به سمت نور : دیاقا راه دیگهای نداره جز تفنگ دشمنارو بکشیم؟مثلا جا خالی بدیم یا راهی باشه که تو مصرف تفنگ صرفه جویی کنیم؟؟
جا خالی بده فرار کن به سمت نور : دیاقا راه دیگهای نداره جز تفنگ دشمنارو بکشیم؟مثلا جا خالی بدیم یا راهی باشه که تو مصرف تفنگ صرفه جویی کنیم؟؟
خب اگه بری تو نور فقط خودت در امانی دشمنا که نمیان تو نور نابود بشن اگه فشنگ تموم کنی راه کشتن دشمنا چیه؟؟
نه دیگه .
اون موقع باید فقط فرار کنی .
محتوای مخفی: اپیزود 4
این بازی واسه pc میاد؟
نه فعلا که نسخه pc کنسل شده![]()
الان داشتم توی یک سایتی یک چیزی می خوندم یک آدم ... آخر داستان بازی رو نوشته بود . واقعا آدم چی می تونه به این جور آدم ها بگه .
پایان به این قشنگی اون موقع دیگه ما که تازه می خوایم بازی کنیم می دونیم پایانش چیه !
رامتین مگه اون آدم گفت بیا داستان رو بخون.الان داشتم توی یک سایتی یک چیزی می خوندم یک آدم ... آخر داستان بازی رو نوشته بود . واقعا آدم چی می تونه به این جور آدم ها بگه .
پایان به این قشنگی اون موقع دیگه ما که تازه می خوایم بازی کنیم می دونیم پایانش چیه !
تو خجالت نمی کشی خیانت میکنی؟ دی:من به کنسولم خیانت کردم پس اگر کریتوس از آسمان ها بیاید و مرا ببرد سزاوارم .
صبر داشته باش رفیق... به دلم افتاده میادش... دیر یا زود داره اما سوختو سوز نداره![]()
مطمئنی؟یا به دلت افتاده؟
آخه تو خدابیامرز گیم اسپات نوشته بود تاریخ release کنسل شده![]()
فکر می کردم امروز تموم شه ولی این قدر خسته بودم خوابم برد
تازه اپیزود 2 ام
دوستان برین تو تنظیمات حساسیت استیک هارو کم کنید بهتر میشه دوربین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)