تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 376 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام به همه
    من چطور ميتونم چك كنم كه آيا پورت 3414 باز هست يا نه؟
    چون من خواستم توي دمونوئيد آپلود كنم ، تركرش با اين پورت كار داره و گفته حتما چك كنيد ببينيد پورتتون بازه يا نه؟
    آدرس تركر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمنا از طريق سايت زير پورت رو چك كردم پيغام Timeout ميزنه. منظور از timeout چيه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون
    Last edited by senjed1349; 02-10-2007 at 14:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

- الان یه peer هست که تازه داره دانلود میکنه هنووز 2% تموم کرده و هیچکدووم از قطعاتی رو که من لازم دارم نداره
    ا از کجا می فهمی کدوم قطعه رو میخوان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان.
    اگه میشه یه کمکی بکنید من بتونم یه دعوتنامه ی از سایت torrent-damage.net بگیرم.
    خواهشا یه کمکی بکنید. من منتظرم.
    خیلی لازم دارم اینکه از این سایت یه دعوتنامه واسه من گیر بیاد.
    یه راهنمایی هایی بکنید.
    تورنت فقط torrent-damage.net
    باید بگم که خیلی گشتم ولی یافت نشد :(
    در هر صورت اگر کسی سراغ داشت ما رو بی خبر نذاره که کلی ثواب داره

=======================
    راستی پیمان جان یک سوال دیگه
    توی اکثر این سایتهایی که معرفی کردی بیشتر فیلمهای جدید رو دارن
    ولی مثلا من دنبال Love Actually یا The Usual Suspects که گشتم توی هیچ کدوم پیدا نکردم
    سایتی هست که خصوصی باشه و اکثر فیلمها رو مثل سایتهای Mininova , torrentspy و ... داشته باشه یا باید قیدش و زد ؟!؟!؟
    پیشاپیش از لطفی که داری ممنون و متشکرم

تو این سایت حداقل باید 10 گیگ آپلود داشته باشی و share ratio هم بالای 1.05 باشه تا بهت 5 تا دعوتنامه بدن اونهم یه جا من اینجا عضو هستم سایت خوبیه فقط برای دادن دعوتنامه به دوستان باید خیلی صبر کنم با توجه به اینکه تو چند تا سایت دیگه هم عضو هستم و باید برای جلوگیری از بن شدن بخاطر عدم فعالیت تو اونها هم دانلود و آپلود داشته باشم خیلی طول میکشه تا دعوتنامه بدستم برسه ولی پیشنهاد میدم برید تو چت رومش و درخواست دعوتنامه بکنید به احتمال خیلی زیاد بهتون بدن ضمنا یه آمار از این سایت براتون میزارم :

لینک دانلود فایل pdf ( شرمنده دوستان یه بار جدولها رو اینجا کپی کردم قاطی شد مجبور شدم تبدیل کنم به pdf
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by xdvbxkaomx; 02-10-2007 at 14:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سرعتم 256 وخدود 32 فیلم گذاشتم دانلود کنه که هر از چند گاهی تعدادی فعال وتعدادی غیر فعال هستند با این وجود سرعت دان میزنه 21تا 24 وسرعت آپ را میزنه 5 تا 7(کیلو بایت بر ثانیه) البته سرعت کلی
    خوب مشکلت همینجاست وقتی فایلهای زیادی رو میخوای همزمان دانلود کنی سرعتشون اونقدر کمه که همش در حال کانکت و دیسکانکت شدن هستن با سرعت 256 میزان کل فایلهای فعالت رو حداکثر بزار روی 8 و تعداد فایلهای در حال دانلودت رو بزار روی 3 اینطوری بهتر نتیجه میگیری سرعتت هم بیشتر میشه البته اگه مشکل دیگه ای نداشته باشی

تو عکس اگه دقت کنی کل فایلهای دانلود و آپلود با مستطیل قرمز و کل فایلهای در حال دانلود با مستطیل آبی مشخص شده

سلام به همه
    من چطور ميتونم چك كنم كه آيا پورت 3414 باز هست يا نه؟
    چون من خواستم توي دمونوئيد آپلود كنم ، تركرش با اين پورت كار داره و گفته حتما چك كنيد ببينيد پورتتون بازه يا نه؟
    آدرس تركر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمنا از طريق سايت زير پورت رو چك كردم پيغام Timeout ميزنه. منظور از timeout چيه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

لازم نیست اون پورت رو چک کنی اون شماره که اونجا میبینی ربطی به پورت فورواردی تو نداره تو توی برنامه ای که استفاده میکنی یه پورت مابین 49 هزار تا 62 هزار انتخاب کن اگه از موتورنت استفاده میکنی پایین صفحه باید اون دایره سبز رنگ رو ببینی به دایره های قرمز توجه کن

منظور از time out یعنی اتصال برقرار نیست
    یا حق
    Last edited by xdvbxkaomx; 02-10-2007 at 15:20.

داره خودمونی میشه afaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    به يك دعوت نامه Demonoid محتاجيم
    هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
    اينقدر فيك دانلود كردم خسته شدم

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

از کجا می فهمی کدوم قطعه رو میخوان؟
    تو برنامه ی Azureus وقتی وارد Detail فایل تورنت مورد نظر میشی ، اونجا پایین مستطیل های زیادی هست ( مثل اونهایی که تو

Defragment ویندوز هست و هرکدوومو توضیح داده مثلا آبی روشن یعنی اونی که تو میخوای ولی اون peer نداره که اگه بین مستطیل ها بگردی

منظورمو میفهمی

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

راستی پیمان جان یک سوال دیگه
    توی اکثر این سایتهایی که معرفی کردی بیشتر فیلمهای جدید رو دارن
    ولی مثلا من دنبال Love Actually یا The Usual Suspects که گشتم توی هیچ کدوم پیدا نکردم
    سایتی هست که خصوصی باشه و اکثر فیلمها رو مثل سایتهای Mininova , torrentspy و ... داشته باشه یا باید قیدش و زد ؟!؟!؟
    سایت های تورنت زیاید واسه فیلم وجود دارن که خصوصی هستن مثل TL , SCC ,TD,REVTT,demonoid rmvbusters ولی خوب این سایتها خصوصی هستن و مثل torrenspyو سرچ اینجین های دیګه تورنت های سایت های دیګه رو index نمیکنن بنابرین تعداد تورنت هاشون به اندازه سرچ اینجین ها نیست ولی سرعت و کیفیتشون خیلی عالی هست
    thebox.bz هم فیلم های انګلیسی زیادی رو داره
    usual suspects رو من تو اکثر این سایتهایی که معرفی کردم پیدا کردم ولی اون یکی رو نتونستم پدا کنم البته این سایتها فیلم ها رو به صورت پک هم اپلود میکنن که من داخل پک ها رو نیګا نکردم
    Last edited by j0l6; 02-10-2007 at 15:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

این demonoid هم که تا وقتی باز بود error میداد حالا که error نمیده بسته است.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

این demonoid هم که تا وقتی باز بود error میداد حالا که error نمیده بسته است.
    قبلا در موردش توضیح داده شده!بعضی از روزها رجیستر به صورت اتفاقی باز میشه برای اطلاعات بیشتر هم اینجا رو بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت های تورنت زیاید واسه فیلم وجود دارن که خصوصی هستن مثل TL , SCC ,TD,REVTT,demonoid rmvbusters ولی خوب این سایتها خصوصی هستن و مثل torrenspyو سرچ اینجین های دیګه تورنت های سایت های دیګه رو index نمیکنن بنابرین تعداد تورنت هاشون به اندازه سرچ اینجین ها نیست ولی سرعت و کیفیتشون خیلی عالی هست
    thebox.bz هم فیلم های انګلیسی زیادی رو داره
    usual suspects رو من تو اکثر این سایتهایی که معرفی کردم پیدا کردم ولی اون یکی رو نتونستم پدا کنم البته این سایتها فیلم ها رو به صورت پک هم اپلود میکنن که من داخل پک ها رو نیګا نکردم

پیمان عزیز خیلی ممنون بابت راهنمایی و وقتی که میذاری

من توی چند تا از این سایتهایی که گفتی عضو شدم سایت thebox.bz هم بیشتر برای شو و برنامه های تلویزیونی و ورزشی بود و فیلمی من پیدا نکردم توش
    ولی بازتوی بقیه سایتها هم usual suspects رو پیدا نکردم ...

اگر لطف کنی و بگی توی کدوم سایت بود ممنون میشم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •