سلام. مشخصات و مدل مادربوردتون چیه؟
سلام. مشخصات و مدل مادربوردتون چیه؟
مدلش
12dc1-10ip35s-114r
گیگابایت هست مارکش
مادربوردم ddr2 هست. یه رم 4 یا 8 یا 16 گیگ به صورت تکی هست؟ قیمتشون چنده؟ kingston باشه بهتره
رمهای DDR2 رو نهایتا میتونین در ماژولهای 2 گیگی پیدا کنین. همون برند کینگستون مناسبه. رمهای DDR2 بغلت قدیمی شدن قیمتهای عادلانه ای ندارن.
دوست من یک رم پاتریوت DDR2 دارم حجم 2گیگ باس 800 امکانش هست از برند دیگری انتخاب کنم مشکلی در شناسایی رم پیش نمیاد باید به چه چیز رم دقت کنم؟لطفا قیمت رم 2 گیگ از همین برند بهم بدین
باسپاس
قیمت دقیق ندارم ولی فکر نمیکنم زیر 100 تومن باشن. نوع برند رم خیلی تاثیر نداره. مشخصات مادربوردتون رو بگین تا راحتتر بشه نظر داد.
وقتی میخوای رم بخری، اول به مادربوردت نگاه کن ببین باس گذرگاهی تعیین شده برای رم چی هست، معمولا نهایت مقدار رم رو هم کنار باس می نویسن، مثلا مادربورد من ECS هست، کنار شکاف های توسعه ی رم نوشته Dual DDR2 800
البته من همین چند روز پیش یه رم 2 گیگابایت کینگستون، ساخت تایوان خریدم 70 هزار تومان! در صورتی که سال گذشته یه رم 2 گیگ چینی خریدم 36 هزار! تفاوت قیمت در یک سال خیلی زیاد است، معمولا سعی نکنید برند های دهن پر کن بخرید، یه چیزی باشه که کار کنه، رم ها مثل هارد و یا کارت گرافیک نیستن. بستگی به نوع مادربودرتون داره
باسلام خدمت همه شما عزيزان بخصوص مديران محترم. رو دستگاه من 6 گيگ رم وجود داره چرا در كامپيوتر 4 گيگ را نشان ميدهد. لطفا راهنمايي بفرماييد. باسپاس
مشخصات و مدل پردازنده و مادربوردتون چيه؟
ويندوزتون 64 بيتى هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)