تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 231 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقای mosafer1375 عزیز !
    این یکی را هم که برات می ذارم ، از توضیحات آقای علیرضا شفائی هست . من توی همین انجمن خوندم . فکر کنم این هم بد نباشه .
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++
    1- ابتدا قسمتي از اطلاعات مفت و به درد نخور روي سي دي رايت ميكني و ته آن را نميسوزاني تا بتوني دوباره روش رايت كني
    ( برای ساختن فایلها با حجم زیاد و البته به درد نخور به تاپیک قفل رایگان ایرانی مراجعه کنید ، آقا هادی معرفی کردند )

2- وقتي اين كار را كردي اطلاعات به درد نخورت روي سي دي شيار مياندازد! حال سي دي را وارونه روي ميز ميگذاري و خودكار بيك خود را ورميداري چون فقط بيك مثل بيك مينويسد سپس به فشار كمي به قسمت ليبل سي دي فشار مي آوري در نتيجه آن قسمت از اطلاعات مفتت را با فشار خود كار قفلي كرده اي بعني كسي نميتواند از روي آن رايت بزند
    حالا سي دي را در سي دي رايترت ميگذاري و ادامه اش را هرچي بخواهي رايت ميزنه منتهی اين بار با قفل نرم افزاري همراهش ميكني چون در غير اين صورت باز رايت زدن آسان است

پيشنهاد ميكنم كه بيش از چهار نقطه را سي دي ات فشار نياوري چون در غير آن صورت احتمال اينكه درايو بتواند آن را بخواند كم ميشود

( این کار را هم می تونید بکنید : )
    برنامه اي بنويسيد كه وجود فايلي را چك كند و اگر آن بود برنامه اجرا شود و اگر نبود اجرا نشود
    سپس آن فايل كه حكم كليد برنامه را دارد روي سي دي رايت كني و روي آن قفل بگذاري در اين صورت اگر با دردسر از سي دي رايت شود به علت وجود نداشتن فايل كليد برنامه ات اجرا نميشود

( این هم عکس که در رابطه با همین موضوع هست )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یه نمونه قفل که نسبتا خوب هست !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

14 دست مريزاد

سلام

آقا دست همگي درد نكنه.
    يكي از بهترين تاپيك هايي كه تو اين سايت خوندم همين بود.

راستيتش من قرار يه نرم افزار بدم تو بازار كه مي خوام يه
    قفل نسبتا خوب روش اضافه كنم.چون نتونستم تمام صفحات
    اين تاپيك رو بخونم براي همين سوالم رو مطرح كردم.

خيلي ممنون ميشم كه منو راهنمايي كنيد كه از چه نوع
    قفلي استفاده كنم.

با تشكر

تاريخ عضويت
    Aug 2005

6 قفل نسل جوان شکسته شد

با سلام خدمت آقا مهدی ( mehdidll )
    من امروز سی دی آموزش php nuke را از دوستم گرفتم و با کمک نرم افزار clone cd نسخه 2.5 که معرفی کرده بودم ، ایمیج گرفته و اون را رایت کردم . پس حالا مشکل اجرای اتوران حل شد . چون من با اون نسخه رایت شده تونستم اتوران را بالا بیارم . ( البته کد را هم وارد کردم ) مشکل اول حل شد . خوب ....
    این هم عکسی هست که من از اتوران گرفتم .
    امیدورام که خوشحال بشی .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مهدی عزیز !
    ورود شما را به این تاپیک تبریک می گم !
    اگر شما می خواهی یه نرم افزار بدی توی بازار ، پس احتمالا خودتون می تونید قفل هم بنویسید .
    من شما را راهنمایی خواهم کرد .
    فقط یک نکته مونده ، شما آیا برای قفل گذاشتن مبلغی را در نظر گرفتی یا نه ؟ اصلا می خوای برای قفل گذاشتن پول بدی ؟ اگر می خوای پول بدی ، حداکثر چقدر می تونی کنار بذاری ؟
    ذکر این نکته لازم هست که با این که قفل های آماده هم مطمئن نیستند ، اما خوب تضمین می کنند که شکسته نشه . در صورتی که شما مبلغی را خرج کنید ، بهتر از این هست که بیاند نرم افزارت را کپی کنند و خسارت بیشتری را ببینی . در هر صورت هر جور میلت هست .
    این ها را بگو تا من راهنمایی تان کنم .
    با تشکر

داره خودمونی میشه mosafer1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    آقای mosafer1375 عزیز !
    پس فقط هدف شما این هست که سی دی رایت نشه ...
    البته من به شما توصیه می کنم که از قفل های حجمی و مخفی سازی فایلها به وسیله cd secure که توی همین تاپیک هم معرفی شده استفاده کنید که امکان کپی گرفتن روی هارد هم از دستشون بگیرید .
    من تا امروز به شما جواب می دم . فکر کنم یه نرم افزار برای این کار دارم .

با سلام
    من از این نرم افزاری که گفتید یه دفعه استفاده کردم اما فایده ای نداشت چون که دیگه برنامه نمی تونست فایلها را پیدا کنه
    من همچنان منتظر راهنماییت هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض کلیه دوستان که درباره شکستن قفل پرسیده بودند ، توجه کنند !

ضمن عرض سلام خدمت دوستان
    افرادی که از اینجانب در زمینه شکستن قفل سی دی پرسیده اند ، در حال حاضر به تمامی آنها توصیه می شود که از نرم افزار CloneCD 2.5 استفاده کنند . چون ظاهرا این نسخه برای شکستن قفل بهتر نتیجه می دهد .
    پس قبل از اینکه اینجا درخواست بدید ، حتما یک بار با این نرم افزار سی دی را امتحان کنید . اگر هم موفق شدید ، ما را خبر کنید و بگید که توسط این نرم افزار تونستم قفل فلان سی دی را که با نرم افزارهای دیگه رایت نشد ، بشکنک
    ================================================== ===============
    رهرو عزیز ! شما هم از این نرم افزار استفاده کن ، در ضمن چند بار امتحان کن . مثلا یک بار با تنظیمات پیش فرض ، یک بار با سرعت پایین . فکر کنم که ترتیب اون سی دی هم بده .
    جهت اطلاع دوستان عرض کنم که احتمالا لینک قبلی ارائه شده خراب است . هدف این بود که ببینم آیا کسی چک می کنه یا نه ؟ خوب اونها که بازدید کرده بودند که چیزی نگفتند . اما خوب من لینک صحیح و سریالش را براتون می ذارم .
    من چون خودم شخصا © ( کپی رایت ) را خیلی دوست دارم به خاطر همین از Subzero جان که زحمت این لینک را کشیدند ، تشکر می کنم .
    لینک دانلود نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Name: Soft Access
    s/n:
    10B9A5AB80070921138C82DD4B3866DBB50ADEE1833FDBDF6F 7705D65C6CD0BEB10F07AFC02B23E6E44A04CA5F4BAD457CD7 870F357FB4C040DC62ACD1001BBF

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

لام

دوستان عزیز میخواستم منو تو آنپک کردن قفل سی دی کاپس2.10 کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

14

آقا مهدی عزیز !
    ورود شما را به این تاپیک تبریک می گم !
    اگر شما می خواهی یه نرم افزار بدی توی بازار ، پس احتمالا خودتون می تونید قفل هم بنویسید .
    من شما را راهنمایی خواهم کرد .
    فقط یک نکته مونده ، شما آیا برای قفل گذاشتن مبلغی را در نظر گرفتی یا نه ؟ اصلا می خوای برای قفل گذاشتن پول بدی ؟ اگر می خوای پول بدی ، حداکثر چقدر می تونی کنار بذاری ؟
    ذکر این نکته لازم هست که با این که قفل های آماده هم مطمئن نیستند ، اما خوب تضمین می کنند که شکسته نشه . در صورتی که شما مبلغی را خرج کنید ، بهتر از این هست که بیاند نرم افزارت را کپی کنند و خسارت بیشتری را ببینی . در هر صورت هر جور میلت هست .
    این ها را بگو تا من راهنمایی تان کنم .
    با تشکر

سلام

خيلي ممنون كه پاسخ دادين.
    بله من مي تونم تا 50000 تومن براي قفل بدم.
    آيا همچين قفلي با اين قيمت هست؟

داره خودمونی میشه mosafer1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض با عرض سلام و خسته نباشبد به شما دوست عزيز

آقای mosafer1375 عزیز !
    این یکی را هم که برات می ذارم ، از توضیحات آقای علیرضا شفائی هست . من توی همین انجمن خوندم . فکر کنم این هم بد نباشه .
    1- ابتدا قسمتي از اطلاعات مفت و به درد نخور روي سي دي رايت ميكني و ته آن را نميسوزاني تا بتوني دوباره روش رايت كني
    ( برای ساختن فایلها با حجم زیاد و البته به درد نخور به تاپیک قفل رایگان ایرانی مراجعه کنید ، آقا هادی معرفی کردند )

2- وقتي اين كار را كردي اطلاعات به درد نخورت روي سي دي شيار مياندازد! حال سي دي را وارونه روي ميز ميگذاري و خودكار بيك خود را ورميداري چون فقط بيك مثل بيك مينويسد سپس به فشار كمي به قسمت ليبل سي دي فشار مي آوري در نتيجه آن قسمت از اطلاعات مفتت را با فشار خود كار قفلي كرده اي بعني كسي نميتواند از روي آن رايت بزند
    حالا سي دي را در سي دي رايترت ميگذاري و ادامه اش را هرچي بخواهي رايت ميزنه منتهی اين بار با قفل نرم افزاري همراهش ميكني چون در غير اين صورت باز رايت زدن آسان است

پيشنهاد ميكنم كه بيش از چهار نقطه را سي دي ات فشار نياوري چون در غير آن صورت احتمال اينكه درايو بتواند آن را بخواند كم ميشود

( این کار را هم می تونید بکنید : )
    برنامه اي بنويسيد كه وجود فايلي را چك كند و اگر آن بود برنامه اجرا شود و اگر نبود اجرا نشود
    سپس آن فايل كه حكم كليد برنامه را دارد روي سي دي رايت كني و روي آن قفل بگذاري در اين صورت اگر با دردسر از سي دي رايت شود به علت وجود نداشتن فايل كليد برنامه ات اجرا نميشود

( این هم عکس که در رابطه با همین موضوع هست )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یه نمونه قفل که نسبتا خوب هست !!
    راستش اقلکاً یه قفل نرم افزاری باشه
    شرمنده که این قدر شما را اذیت می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مهدي جان
    دستت درد نكنه من اين ورژن كلون سي دي را دانلود كردم سي دي خودم رو با اين ورژن ايميج مي خوام بگيرم و تنظيمات را هم مطمئنم كه درست انجام دادم چون قفل من از نوع dummy و تنظيماتش را بلدم
    هنگام ايميج گرفتا به 99 درصد مي رسد ديگر کامل نمي شود من حدود 45 دقيقه صبر کردم اما نشد لطفا راهنمايي کنيد
    من با سرعت هاي مختلف هم امتحان کردم اما نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •