تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 859 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من با دو خط سرعتم بیست مگه و پینگم عالیه نصفه fdd هست
    مشکل آنتن دهی حل شد یعنی ؟ کار خاصی انجام دادین ؟ آخه گفتین آنتن نمیده و میخواید مودمو رد کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من آنتن ایرانسل رو در حوالی منزل مشاهده نکرده ام ولی با توجه به نقشه ایرانسل و محدوده موج دهی و کانون آنتن حدس میزنم حدود 250 متر با آنتن فاصله دارم که این فاصله با آپارتمانهای بلند پر شده است.

3. این کاربر از ahadsadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان کسی تاحالا پورت فورواردینگ کرده؟ اصلا رو این سرویس این قابلیت باز هست؟ من برای بازی آنلاین میخوام تمام پورت ها بسته اس اصلا نمیتونم به کسی وصل شم
    پورت فورواردینگ هم که میکنم اصلا اتفاقی نمیوفته برنامه تست پورت میگه پورت بسته اس
    مودم z6000 دارم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایا ای پی ولید شما داخل مودم هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ایا ای پی ولید شما داخل مودم هست؟
    نه نداره یا من ندیدم
    مگه این سرویس آی پی ولید داره اصلا؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

1.بدون درنظر گرفتن ظاهر و نیاز به روتر جداگانه،آیا میشه از مودم بیرونی zw101 در داخل منزل هم استفاده کرد؟
    2.قدرت گیرندگی مودم داخلی 13dbi نوشته شده.برای مودم های داخلی مثل dt-350 چقدر هست؟
    3. آیا سیمکارت 4g داخل این مودمها جواب میده یا نه؟
    4.دوستانی که سرویس td-lte دارند لطفا از اینها پینگ بگیرید و اعلام کنید:
    210.148.52.133
    210.148.52.172
    ممنون
    Last edited by mohammad_87; 21-01-2017 at 01:38.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه نداره یا من ندیدم
    مگه این سرویس آی پی ولید داره اصلا؟
    ای پی ولید به معنای ای پی استاتیک نیست . اون چیز دیگس
    اگر مودم شما ای پی ولید نگیره بعید می دونم بتونید پورت فرواردینگ انجام بدید مثلا ای دی اس ال ای پی ولید می گیره و میشه فرواردش کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مشکل آنتن دهی حل شد یعنی ؟ کار خاصی انجام دادین ؟ آخه گفتین آنتن نمیده و میخواید مودمو رد کنید
    نه خونه خودم نشد دادم خونه بابامینا اونجا دو خط میده و توی پنل سیگنال db105 هست و یک و بعضی وقتا دو خط داره ولی با این حال سرعتش بیست مگه و پینگ سایتهای داخلی ۲۸ تا ۳۲ هست ولی با fdd همون سایت تازه با سه خط حدودا ۱۰۰ هست.ولی جالبه بدونید سایت فیلیمو پورت ۸۰ رو روی td من بسته.نمیدونم واسه همه اینطوره یا فقط من.

10. این کاربر از m0000hamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کلا دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن و باهاش بازی انلاین هم انجام میدن اگر تجربه بازی از لحاظ پینگ و کیفیت سرویس رو با بقیه هم به اشتراک بزارن خیلی خوبه چون یکی از خصوصیات خوب تی دی همین پینگ خوبش نسبت به ای دی اس ال هست...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

کلا دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن و باهاش بازی انلاین هم انجام میدن اگر تجربه بازی از لحاظ پینگ و کیفیت سرویس رو با بقیه هم به اشتراک بزارن خیلی خوبه چون یکی از خصوصیات خوب تی دی همین پینگ خوبش نسبت به ای دی اس ال هست...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    خوبه , به شرط اینکه یک دکل ایرانسل روبروی مودم داشته باشید تا سیگنال خوب بده , پینگ گوگل زیر 50 هم میده ! ولی NAT همیشه بسته هست و تا راهی پیدا نکنید که NAT باز بشه به درد بازی نمیخوره خیلی .. مگه اینکه دوستان ی که تو کار کانکشن های کاهش پینگ هستن یه فکری به حال ایرانسل هم بکنند . یا اینکه از قندشکن استفاده کنید که پینگ در ظاهر میره بالا ولی سرعت لود صفحه ها در عمل میاد پایین تر ! که اون هم معایب خودش رو داره حجم شما رو با چیلتر شکن به صورت قانونی هورت میکشه ایرانسل و کانکشتون رو قطع و وصل و کند و تند هم میکنه ..

مودم فضای باز هم گیرندگی ش با مودم Dt350 هیچ فرقی نمیکنه ! اون 13 dbi که نوشته همش کشکه و تو فرمول های مسافت و سیگنال که وارد بشه نهایتا همونی میشه که مودم dt350 هست ! تو کاتالوگ مودم فضای باز نوشته که لازم نیست دید مستقیم به دکل داشته باشه ولی اگه دید مستقیم نداشته باشین همین سایت پی سی ورلد رو هم با کلی ناز و کرشمه باز میکنه چه برسه به بازی و غیره

در کل اینترنت موبایل که راه انداختن چیزه خوبیه ولی باز هم خط ثابت نمیشه و در بهترین حالت مثل اینترنت وایرلس عمل میکنه , من الان پشت خونمون یه دکل همراه اول هست lte فول آنتن میده ولی باز هم نمیشه درست بازی کرد نمیدونم NAT بسته اش هست یا مسائل فنی دیگه که من سر در نمیارم ..

13. 2 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •