به قسمت تنظیمات بازی برین و ببینید برای گزارشگر بازی چند زبان در اختیار دارین .
سیستم شما برای اجرا بازی کمی ضعیف هستش و این مشکل کندی به همین خاطر هستش . چاره ای جز ارتقا قطعات ندارید .
به قسمت تنظیمات بازی برین و ببینید برای گزارشگر بازی چند زبان در اختیار دارین .
سیستم شما برای اجرا بازی کمی ضعیف هستش و این مشکل کندی به همین خاطر هستش . چاره ای جز ارتقا قطعات ندارید .
اون لیست زبانی که شما میگید برای انتخاب زبان منوی بازی هست و تو تمام نسخه ها میاد .
گزارشگر فرق داره .
اگه نسخه 5 گیگی رو دانلود کردین فقط گزارشگر انگلیسی رو داره .
ولی اگه 10 گیگیه چند زبان دیگه هم واس گزارشگری اضافه میشه .
.
میتونید با پایین آوردن رزولوشن فریم رو ببرید بالا . بهترین راه حل همینه .
در ضمن قبل از شروع بازی هم سعی کنید نرم افزار های اضافی رو تا حد ممکن ببندید و آنتی ویروس رو غیر فعال کنید . چون آنتی ویروس همیشه درحال اسکن فایل های سیستمی هستش و رم رو اشغال میکنه .
دوستان چرا نمیشه زمان بازی رو تغییر داد مال من رو 10 دقیقه است و کلا اکتیو نیست که بخوام عوضش کنم.راهی برای درست کردنش است؟حتی وقت اضافه و پنالتی هم غیر فعال است.
نه آقا هم می شه زمان بازی رو تغییر داد . هم وقت اضافه داره و هم پنالتی
نکنه نسخه دمو رو دارین ؟!اگرنه بازی مشکلی نداره .
سلام نسخه 10.5 گیگ رو دانلود کردم ظاهرا بازی مشکلی نداره از نظر اجرا و ...
فقط بهترین پچ سازگار با این نسخه کدوم هست اگه امکانش هست لینک را بذارید و آموزش نصب .
PTE را دانلود و نصب کردم ولی مثل اینکه بازی تفاروتی نکرد!!!!
سلام نسخه 10.5 گیگ رو دانلود کردم ظاهرا بازی مشکلی نداره از نظر اجرا و ...
فقط بهترین پچ سازگار با این نسخه کدوم هست اگه امکانش هست لینک را بذارید و آموزش نصب .
PTE را دانلود و نصب کردم ولی مثل اینکه بازی تفاوتی نکرد!!!!
پچ 17 یه مقدار تفاوت داره با پچ های 16 نصبش و باید فایل های DpFileList توسط DpFileListGenerator آپدیت بشه تا تغییرات اِعمال بشه .
اولین قدم دانلود کلیه فایل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت هست .
دومین قدم نصب پچ 2.0 طبق آموزش هست و سپس نصب پچ 2.1 .
برای پچ گالکسی هم این مورد باید رعایت بشه ؟
البته من پچ گالکسی نصب کردم نیازی به اون برنامه که گفتی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)