تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 130 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام ...

چند وقت پیش شب کامپیوتر و همچنین مانیتور رو خاموش کردم ، صبح که خواستم روشن کنم سیستم روشن شد ولی مانیتور نچ !!!
    حتی ویندوز هم بالا اومد ولی ...
    چندین بار خاموش و روشن کردم فایده ای نداشت ...
    تا اینکه بعد از حدود یه ساعت و پس از کلی بدبختی سر پیدا کردن دفترچه ی مانیتور ، کامپیوتر رو که روشن کردم مانیتور هم بعد از حدود 20 ثانیه دیرتر از حالت معمولی روشن شد ...
    تا چند وقت درست کار کرد اما بعد از اینکه یه مسافرت 3-4 روزه رفتیم دوباره همونجور شد ...
    بعد از یکی دو ساعت روشن شد دیدم سیستم از هارد مشکل گرفته !!!!!
    فیش هاش رو در آوردم و دوباره جا زدم درست شد !!!!!
    دو باره بعد از چند وقت باز خراب شد !!!
    ایندفعه گذاشتم کامپیوتر روشن باشه بعد از حدود نیم ساعت مانیتور هم روشن شد ...

حالا اینجوریه که بگیر نگیر روشن میشه ...
    بعضی وقتا که روشن نمیشه اگه کامپیوتر رو روشن بذارم بعد از حدود نیم ساعت روشن میشه اما بعضی وقتا نه ...
    وقتی روشن نمیشه اون چراغ بالای دکمه ی پاورش با سریع تر از حالت معمولی روشن و خاموش میشه ...
    مدل مانیتور : LG Flarron ez T730BH

امروز هم خواستم فتوشاپ رو باز کنم این ارور رو داد :
    Your monitor profile (T730BH) appeares to be defevtive .
    Please rerun your monitor calibration software .
    با خاموش روشن و degauss هم این ارور نرفت ...

ببخشید اگه خییییلی طولانی شد ...

----------------------------------
    ویرایش :
    حالا که میبینم رنگ سفید تو بعضی برنامه ها مث فتوشاپ و windows photo viewer زرد شده ولی اکثر برنامه ها مث paint و opera سفید سر جاشه !!!!!!!
    فک کنم دلیل ارور فتوشاپ هم همین باشه ...
    چقدر کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!

الآن یکی دو هفتست با مانیتور این دوست و اون دوست زنده ام ...
    لطفا" یکی کمک کنه ...

نذارید مجبور بشم یه مانیتور دیگه بخرم ...

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منم مشکل همین دوستمون رو دارم که متاسفانه بدون جست و جو براش تاپیک زدم،البته مشکل من بعد از در اوردن کابل برق و صبر چند ثانیه ای حل میشه!(مونیتور روشن میشه...) ولی متاسفانه فرداش باز دوباره روز از نو و روزی از نو......

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.
    پیکسل مرده رو میشه تعمیر کرد؟

داره خودمونی میشه RapidPc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام با عرض خسته نباشید خدمت بچه های پی سی ورد
    یک سوال داشتم من یک مانیتور سامسونگ مدل BW 2253 رو چند ماه پیش از یک فروشگاه گرفتم منتها یک مشکلی داره
    1-- موقع دیدن فیلم حتما باید از روبرو به مانیتور تگاه کنی و باید هم سطح مانیتور باشی یعنی اگر مانیتور رو میز باشه و از پایین نگاه کنی همه چیز رو تاریک نشون میده مشکل از مانیتوره یا کلا همه مانیتور های سامسونگ اینجوری هستند ؟؟؟؟
    2- در موقع تماشای فیلم رنگ های سفید رو زرد و رنگ های زرد کمرنگ رو قرمز نشون میده کمکم کنید!!!! باید چیکار کنم

استاتید و فضلای محترم به دادم برسید

Last edited by RapidPc; 05-08-2010 at 01:48. دليل: اضافه کردن متن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

9

manam moshkelam shbihe ahmade
    ta sobh zade boodam download, sobh ke bidar shodam roshan nashod.ye modat bood rangash ghati mikard.chekar konam
    az bargh dar miaram va vasl mikonam ye lahze cheraghesh roshan mishe vali khabari az monitor nist
    bebakhshid farsi naneveshtam
    ???????????????????

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من مانيتورsamsung p20500 دارم وقتي ويندور سون نصب ميكنم ويندوز بالا نمياد يعني بالا مياد ولي فقط صفحه سياه نشون ميده .لطفا كمك كنيد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    يكي از دوستام يك مانيتور F700P LG داره كه بچه هاش همه تنظيماتش رو از قبيل انداره ميزان انحنا محل تصوير و . . . رو به هم زدن ميخواستم ببينم چطوري ميشه اون رو به تنظيمات كارخانه برگردوند كه همه اين تنظيمات خراب درست بشه
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    يكي از دوستام يك مانيتور F700P LG داره كه بچه هاش همه تنظيماتش رو از قبيل انداره ميزان انحنا محل تصوير و . . . رو به هم زدن ميخواستم ببينم چطوري ميشه اون رو به تنظيمات كارخانه برگردوند كه همه اين تنظيمات خراب درست بشه
    ممنون
    منوي مانيتور
    setup
    factory reset
    مانيتور من ال سي ديه
    شما چك كن ببين crt هم داره اين option رو. حتما داره
    اگر ئوسال هاي اينچنيني دارين پيغام بدين بهه اين وبلاگ سريع جواب ميده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

سلام من مانيتورsamsung p20500 دارم وقتي ويندور سون نصب ميكنم ويندوز بالا نمياد يعني بالا مياد ولي فقط صفحه سياه نشون ميده .لطفا كمك كنيد .
    گرافيكتون چيه؟ 5870 ؟ 5770 ؟
    مانيتور هاي سري P سامسونگ با يه سري گرافيكا در ويندوز 7 مشكل داره. احتمالا ويندوزتو عوض كردي اينججوري شده. بايد با گارانتي هماهنگ كني. سام سرويس يازي در مياره ولي وظيفشه مانيتورتو تعمير كنه

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------

سلام با عرض خسته نباشید خدمت بچه های پی سی ورد
    یک سوال داشتم من یک مانیتور سامسونگ مدل BW 2253 رو چند ماه پیش از یک فروشگاه گرفتم منتها یک مشکلی داره
    1-- موقع دیدن فیلم حتما باید از روبرو به مانیتور تگاه کنی و باید هم سطح مانیتور باشی یعنی اگر مانیتور رو میز باشه و از پایین نگاه کنی همه چیز رو تاریک نشون میده مشکل از مانیتوره یا کلا همه مانیتور های سامسونگ اینجوری هستند ؟؟؟؟
    2- در موقع تماشای فیلم رنگ های سفید رو زرد و رنگ های زرد کمرنگ رو قرمز نشون میده کمکم کنید!!!! باید چیکار کنم

استاتید و فضلای محترم به دادم برسید

اين به علت زاويه ديد بد اين سري از مانيتور هاي ساموسنگه
    كاريش نميشه كرد. زاويه ديد مانيتور ها خوب نيست ديگه اين يكي هم نوبره

---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------

چقدر کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!

الآن یکی دو هفتست با مانیتور این دوست و اون دوست زنده ام ...
    لطفا" یکی کمک کنه ...

نذارید مجبور بشم یه مانیتور دیگه بخرم ...
    من خيلي در زمينه اين مانيتور تخصص ندارم. كلا مانيتور زياد قديمي رو نميدونم چرا اينجوري ميشه. ولي چيزي كه زياد ديدم اينه كه اين مدلا يه عمري دارن. عمرش تموم شه ديگه بايد بي خيالشون بشي. من هم از اين crt ها داشتم و خيلي دوست داشتم ولي يه همچين بلايي سرش اومد و سپس ريغ رحمت رو سر كشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام !!

دوستان من یک مانتیور ms236 خریدم یه مشکل باهاش دارم وقتی رزولیشن رو 1080 میزارم تصویر در یک کادر قرار میگیره (تصویر دیگه فول اسکرین نیست )
    مشل چیه از تنظیماتشه ؟
    یا...؟

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام من یه مانیتور crt سامسونگ دارم یه چند ماهی هست که صفحه تار میشه البته زمانی که کامپیوترو تازه روشن میکنم تا چند دقیقه اوضاع خوبه ولی بعدش بازم تار میشه . باید بگم که به تجربه فهمیدم وقتی کابل مانیتورو از پریس برق نمیکشم اصلا تار نمیشه ولی زمانی که میکشم یا خدانکرده برق میره بازم تار میشه از دوستان میخوام بگن از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •