سلام به پرسپولیسی های عزیز می دونم خیلی ناراحتید و عصبانی ولی خواهشا به این حرفایی که می خوام بهتون بزنم توجه کنید.من طرفدار تیم خاصی نیستم و عاشق تیم ملی هستم تیم کشورم که نماینده پرچم و مردم این مرزوبوم است و نام بزرگ ایران رو یدک میکشه.
هیچ وقت بازیکن رو در این زمینه مقصر ندونید شما فقط نیمه خالی لیوان رو میبینید به جای اینکه به این 2 بازیکن رو بکوبید بهتره ریاست و مدیریت پرسپولیس رو در این زمینه سرزنش کنید.اگر شما تیغ انتقاداتتون رو به سمت مدیریت باشگاه نشانه برید و از اونها توضیح بخواهید قطعا اونها در آینده حواسشون جمع خواهد شد که دیگه از این اشتباها مرتکب نشند.الان هم حرف هایی که از طرف مدیران و مسئولان این باشگاه که در مورد غیرت نداشتن بازیکن یا پشت کردن به تیم و پیراهن زده میشه فقط برای گمراه کردن شما و پنهان کردن بی کفایتی خودشان هستند می خوان احساسات شمارو تهییج کنند تا افتضاح خودشون به چشم نیاد.خواهشا هوشیار باشید و بدونید کیو باید مقصر بدونید و چطور باید قضاوت بکنید.
یکی نیست بگه اصلا چطور شد رضاییان قراردادشو فسخ کرد مگر بی لیاقتی بخش حقوقی باشگاه نبود جالبه در مورد کنعانی زادگان هم همین اشتباه رو مرتکب شدند.اگر مدیران از اول حواسشون جمع بود به بندی در قرارداد رضاییان و سریع باهاش تسویه می کردند اصلا این اتفاقا می افتاد؟به فکر رضاییان میرسید بره ترکیه؟فکر کردند با پرداخت نکردن حق و حقوق بازیکن و بعد پیش کشیدن بحث غیرت و رودرو کردن بازیکن با هوادارا باعث می بشند طرف از حق و حقوق خودش بگذره و تو رودرباستی قرار بگیره ولی نخیر از این خبرا نیست.
در مورد طارمی هم به طرف قول داده شد پیش پرداخت بهش بدند و بعد از قولش نوشتند قول داده با پرسپولیس قرارداد ببنده ولی پیش پرداختی ندادند و به طرف حقه زدند.اینجاهم پیش خودشون گفتند مهم نیست ما بهش قول بدیم و به قولمون عمل نکنیم اگه بره مورد خشم هوادارا قرار میگیره چون بهشون قول داده پس مجبور میشه تن به قرارداد بده ولی بازم محاسبات اشتباه کردند.
خلاصه سرتونو درد نیارم فقط من نمی دونم کی روش اینجا چه گناهی داره؟؟واقعا آخر نامردی است اگر بی عرضگی مدیران پرسپولیسو سر کی روش خالی کنید توروخدا اینکارو نکنید تیم ملی نیاز به آرامش داره و منافع تیمیتونو فدای منافع ملی نکنید.