سلام. اتّفاقاً منم بازی کردم. برای منم خیلی جاها ناواس حرکات استثنایی کرد که دهنم وا موند!!! ناواس اصلاً تو دنیای واقعی همچین حرکات خیره کننده ای نداره. ناواس در برابر دروازه بان های قدری مثل Neuer و De Gea و Courtois و Cech و Buffon هیچی نیست. الکی ناواس رو این جوری ساختن. فقط و فقط واسه این که تو رئاله! برعکس! هم با بایرن بازی کردم، هم منچستر یونایتد، هم چلسی، هم آرسنال و هم یوونتونس. گند زدن به دروازه باناشون رفتن. بلانسبت دوستان، مثل گاو گل می خورن. اصلاً یه توپایی رو گل می خورن که می خوای بزنی مانیتورو بشکونی. همون جور که گفتم، ناواس رو فقط و فقط به خاطر این که تو رئاله، این جوری ساختن. اگه اینجوری نیست، پس چرا تا پارسال ناواس رو اینجوری نساخته بودن؟
یه بار؟از روزی که اومد، تا حالا 1000 بار بازی کردم با تیم های مختلف.
در مورد Gameplay کاملاً باهات مؤافقم که FIFA گند زد. توی خطا گرفتن هم گند زد. امسال PES خطا گرفتن رو درست کرد، FIFA گند زد. تا پارسال برعکس بود...
در مورد لایسنس و گرافیک که اصلاً شکی درش نیست که FIFA خیلی سرتره. فقط و فقط Gameplay نداره FIFA. گرچه Gameplay توی PES 16 هم همچین مال نیست؛ ولی بهتر از FIFA 16 ـه. من Gameplay رو توی PES 15 خیلی دوس داشتم. واقعاً حس سنگینی بازیکنا و سنگینی ضربه و توپ و... حس میشد؛ ولی الآن تو PES 16 همه چی مثل پر کاهه. فوت کنی، صد کیلومتر اونور تر میرن...
فقط توی Gameplay حرفی نداره برای گفتن. در غیر این صورت FIFA 16 همه جوره از PES 16 سرتره.