گرمای تهران،کرج در مقابل گرمای اهواز چیزی نیست!
50درجه زیر سایه!
تا غروب آفتاب اصلاً نمی شه بیرون آمد!
اخیراً پدیده گرد و خاک هم بهش اضافه شده!
تهران هم گرمه،کلاً کره زمین نسبت به سالهای گذشته گرمترشده!
گرمای تهران،کرج در مقابل گرمای اهواز چیزی نیست!
50درجه زیر سایه!
تا غروب آفتاب اصلاً نمی شه بیرون آمد!
اخیراً پدیده گرد و خاک هم بهش اضافه شده!
تهران هم گرمه،کلاً کره زمین نسبت به سالهای گذشته گرمترشده!
اینقدر زاییدیم و موشک زدیم و کشتیم دیگه طبیتم کم اورده
آقایون یه سری به اینجا بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی گرمای این روزها، ایلام جنگل هاش در چند جای مختلف اتیش گرفت....
مسئولین تدبیر و امید در خواب بودن و جلو کولر گازی.....
ادارهی محترم منابع طبیعی هم بیرون کاپراهاش گرم بود و داخلش کولر روشن کرده بودن..... باقی نیروها هم که روز تعطیل مرخصی بودن!!!!
اینجوری شد که نیروهای بسیج از ساعت ۳.۵ بعد از ظهر رفتیم کوه با شیب ۳۰ درجه نزدیک به ۳ ساعت کوه نوردی کردیم تا تونستیم جلوی حرکت اتیش رو بگیریم.... ساعت ۹ شب مردم همیشه در صحنه بعد از فول لود کردن از شام و غیره و ذلک، با دست خالی اومده بودن بالا ساعت ۱۲ ما شروع کردیم به برگشت اونا داشتن میومدن بالا.... خودشون دست خالی اومده بودن....
یکی داشت مینالید که بارم سنگینه و بارش دوتا ابمعدنی نفری بود!!( نه از اون بزرگا....)
در صورتی که بچه های ما نفری یه دبهی گنده و یه بیل بالا برده بودیم و هنوز رو کولمون بود....
ساعت ۲ رسیدیم پایین ولی مسئولین خودمون هم جیم زده بودن! منابع طبیعی میگفت من کسی رو بر نمی گردونم..... بدون هیچ پولی!( چون یه دفعه زنگ زدن گفتن عملیاته مجهز کینن و خودتون رو برسونین دم پایگاهاتون تا میایم دنبالتون... منم فقط پوتین و شلوار و پیرهن داشتم و رفتم... :(((
خلاصه بدون غذا، بدون پول برا برگشت... زدیم به جاده و پیاده اومدیم.... ساعت ۳ صبح یه ماشین وسط راه سوارمون کرد و برگشتیم....
ولی اتیش رو مهار کردیم شکر خدا.....
این روزا واقعا اوضاع خرابه... مخصوصا که به نظر میرسه اتیش رو عمدا روشن کرده بودن و چند جای مختلف شهر رو سوزونده بودن تا توجه ها رو به اونجا جلب بکنن(نظر شخصیم)
من یه دوست اینترنتی دارم که تو انگلیس زندگی میکنه کلا اصلیتش هم انگلیسیه میگفت تو انگلیس که خب جز کشورهای پرآب به حساب میاد باز هم مردم مراعات میکنن و اسراف نمیکنن. کلا هر چیزی که زیاد باشه باز هم دلیل نمیشه که بیخودی مصرفش کنیم اما تو ایران بارها به چشم خودم دیدم که طرف وسط تابستان میاد با آب آشامیدنی کوچه رو میشوره یا ماشینش رو .... در حالی که ایران جز کم آب ترین کشورهای دنیاست و یه جا خوندم اگه وضع به همین روال پیش بره در آینده 50 میلیون ایرانی مجبور به مهاجرت میشن. اگه هر نفر یه مقدار نسبت به منابع آبی نگران باشه و هر روز سعی کنه که صرفه جویی کنه باور کن وضعیت خیلی بهتر از این میشه اما افسوس....
بیشترین مصرف آبه ما فکر کنم به خاطر سیستم موالتمونه!!
![]()
عمده مصرف آب ما، توی کشاورزیه. جالب اینجاس که چسبیدیم به محصولاتی که بیشترین نیاز آبی رو دارن.
همين محصولات هم صادر ميشه به كشورهاي ديگه (صادرات آب مجازي) !
توی اسکله آبادان وخرمشهر،تمام میوه های درجه یک ولوکس ،بخصوص طالبی،هندوانه وسایر میوه ها،همگی صاف و یک دست،با آدم حرف می زنند،وبه کشورهای عربی(حوزه خلیج فارس)صادر میشه!![]()
واقعا ناراحت کنندس ...
مردم کشورمون باید از خوردن میوه های آب دار و درجه 1 وطنی محروم باشه .اونوقت همین میوه ها با قیمت شاید پائینتر از بازار داخلی به کشورهای عربی صادر میشه
صد البته میخوان بگن صادرات غیر نفتی افزایش پیدا کرده با این کاراشون.../
1-آب را گل نکنید شاید در دور دست ها کفتری می خورد آب.
2-آب را بیهوده هدر ندهید چون منابع آب شیرین کشورمان بسیار نامحدود است.
3-اگر هر ایرانی زمان دوش گرفتنش 5/پنج دقیقه بیشتر نباشد،در سال چندین هزار لیتر آب شیرین ذخیره می شود.
4-آب مایع حیاط است واگر نباشد هیچ موجود زنده ای زنده نخواهد ماند وحیاط از بین خواهد رفت.
5-پیش بینی شده است اگر روندمصرف آب شیرین به همین منوال ادامه یابد ظرف چند سال آینده چندین هزار ایرانی مجبور به مهاجرت خواهند شد.واین تعداداحتمالاً از طبقه ثروتمند خواهندبود.واقشار کم درآمد،وفقیر کماکان باید رنج ومشقت را تحمل نمایند.
6-کشورهایی که دارای بیشترین منابع آب شیرین هستند:1-کانادا-2-روسیه-3-چین-وچهارکشور دیگرگه الان حضور ذهن ندارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)