من رفتم این سایته هیچ شماره ای قبول نمیکنه سرکاریه دوم اینکه وزیر گفته یک میلیون واگذاری فوری خب تو مشهد هر منطقه ای که تماس گرفتن با مخابرات گفتن ده نفر بیار بعد فیبر کشی. در نتیجه اینم یک دروغ دیگه
من رفتم این سایته هیچ شماره ای قبول نمیکنه سرکاریه دوم اینکه وزیر گفته یک میلیون واگذاری فوری خب تو مشهد هر منطقه ای که تماس گرفتن با مخابرات گفتن ده نفر بیار بعد فیبر کشی. در نتیجه اینم یک دروغ دیگه
قربان اون سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اساسا تاکيدش روي ورژن هاي دي اس ال هست (بيشتر هم تبليغيه براي vdsl). فيبر و اينها خوابي بيش نيست که مافياي مخابرات روي ميز واعظي وزير دولت قبل و وزير جوان دولت کنوني گذاشتن که از روزي که اومده سر کار داره هي تعريفش رو مي کنه. با چماق فيبر و ال تي ئي و نسل 4، توي سر سرعت هاي adsl زدن. وقتي يه سال بعد از شروع به کار دولت 12 هنوز دارن تو کشور کابلهاي مسي تلفن رو بر مي گردونن و مشتري هاي adsl بخش خصوصي رو مي دزدن، يعني اينا اين کاره نيستن داداش. وگرنه ادم عاقل تکنولوژي مسي رو که خودش ادعا مي کنه قديميه و بايد عوض شه رو نوسازي نمي کنه که تکنولوژي به قول خودش عتيقه adsl و vdsl رو جاش بفروشه.
آخرش هم دو سه ساله هنوز فيبر تا سر 99 درصد کوچه هاي کشور نيومده و در بهترين حالت شده بک-اند همين سيم کشي مسي، چه رسد به دم در خونه ها و آپارتمان ها. يعني ما حتي در حد FTTC هم نيستيم، ولي مافياي مخابرات و وزير برامون شعار FTTH سر مي دن. البته اگر هم فيبر بياد، اينقدر گرون هست که تا چند ده نفر مشتري پاش نباشه و هر کدوم يکي دو ميليون پيش پيشکي پياده نشن، براي مخابرات گرفتن مجوز شهرداري و کندن کوچه و فيبر کشيدن و پرکردنش صرف نداره. فقط اون محله هاي برگزيده ي از ما بهترون که دو سه سال پيش علمک فيبر کشيدن تا سر ديوار، شايد امروز تو اولويت فيبر باشن.
شما تشريف ببريد سايت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز قيمت گذاري و هزينه هاي نصب و راه اندازيش معلوم نيست ميگه بيا درخواست پر کن مشخصات بده. عاقا شايد يهو گفتين 3 تا 5 ميليون خرجشه، شايد مشتري نخواد بره تو پاچه اش. شايد مشتري قيمت بدونه از الان روش حساب نکنه، بره يه خاک ديگه اي سر خودش بريزه. شايد ...
از اين ور ميگن فيبر، از اونور صحبت از سرعتهايي مي کنن که در حد همين adsl و vdsl هست. يعني چيزي که همين الان بيشتر مردم دارن رو مي خوان به اسم فيبر دوباره تو پاچه شون کنن. وقتي تو همين بازار ترکيده و عقب افتاده، همين الان شما مي تونيد با نسل 4 سرعت 40 تا 80 و 100 مگ داشته باشي، اونوقت مخابرات مياد براي فيبر زر زر 8 مگ و 16 مگ و 20 مگ مي کنه و ماکس پيشنهادش 50 مگ هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، يعني اينها هنوز روح فيبر رو درک نکردن و کل اين نمايش خيمه شب بازي براي ارزيابي بازار و پيدا کردن مناطق پولدارنشين و کلاهبرداري تو روز روشن و کاسبي هست. يه چيزي شبيه پيش فروش خودرو با نرخ نامعلوم در زمان نامعلوم. ما آسيب پذيرها و متوسط ها بايد صبر کنيم بزرگان فيبر رو نوبر کنن، تا شايد چند سال ديگه نوبت مون بشه.
براي همين اون پاسخي که به شما دادن درسته. براي اينها فقط آپارتمان هاي ده واحد به بالا صرف داره، اونم اگه همه واحدها پايه باشن و علمک فيبر هم تا چند متري ساختمون اومده باشه.
مشکل درست شد...
Last edited by navidrezazadeh; 04-07-2020 at 12:24.
رفتم مخابرات مرکزی منو فرستادن شرکت زیر ساخت اونجا یکی اومد گفت فیبر میخای گفتم اره گفت ببین ما کارتو راه میندازیم ولی یک لا دفتری پورسانتمون میشه مبلقی اندک گفتم باشه گفت شماره کارت میدم برو بریز وقتی خاستم برم یک عددی رو دیدم که نزدیک بود راه خونمو گم کنم حدود ده میلیون فیبر کشی و تجهیزات حدود ۲ میلیونم سه ساله فیبر پیش پرداخت منم پیچوندم اومدم بیرون و هزینه ای ندادم الان از اسم فیبر نوری فرار میکنم
سلام دوستان
من مصرفم ماهانه نزدیکه 200 گیگ هست یه سرویس دهنده معرفی کنید که هم قیمتش و هم کیفیتش مناسب باشه.
الان مخابراتم از کیفیتش راضیم ولی حجمش برام کافی نیست.
ممنون از شما
توي بسته هاي 16 مگابيتي مخابرات تا 175 گيگ ماهانه رو ارائه مي کنه. بقيه اش هم با يه بسته حجمي 20 تا 40 گيگي جمع ميشه. تا اونجايي که قيمتهاي ثابت ها رو ديدم به نظرم اين ترکيب به صرفه ترين گزينه هست تا اينکه بخواهيد اپراتور رو عوض کنيد. با کمي مديريت برنامه ها شايد به بسته اضافي هم نياز نباشه. (تجربه شخصي بنده اينه که برنامه ها و اپ هاي مردم وله که ترافيک بسياري رو مي خوره و بخشي از ناله هاي مربوط به حجم دزدي، در واقع از همين نشتي هاي کوچيک ولي زياد گوشي ها و ... هست. اگه دانلود خودکار محتوا، به روز رساني هاي غيرضروري و استارت آپ برنامه هاي همه دستگاه هاي يک خانه/دفتر بسته بشه، مصرف 30 تا 50 درصد پايين مياد)
براي همين به همه دوستان توصيه مي کنم پيش از هزينه کردن براي گزينه هاي بالاتر مطمئن بشن کف نياز واقعي مجموعه شون افزايش پيدا کرده و نشتي ندارن.
طرحهاي TP7303 و TP7304 مبين نت هم نياز شما رو کاور ميکنن. اگر بتونيد بار ترافيک رو ميون شب و روز پخش کنيد اضافه هم مياريد. (1440 گيگ 6 ماهه و يا 3000 گيگ سالانه 900 تومن)
Last edited by kenshikan; 06-07-2020 at 15:06.
درود؛ من فن آوا رو پیشنهاد میکنم؛ سرعت8- 1ماه- 320گیگ بین الملل 64هزار تومن؛ سرعت 6 مگ هم داره 250گیگ 58هزارتومن.
کاربر بالایی هم مخالف حرفشون هستم شما بروز رسانیم ببندی و ویندوز و برنامه هاشو اپدیتاشو غیرفعال کنی تاثیر خاصی نداره چونکه خود شرکتا محاسبه میزان مصرفی رو افزایش دادن یعنی اگه 1 گیگ مصرف کنید، برای شما 1گیگ هست ولی شرکت اینترنتی مثلا 1گیگ و 200 مگ محاسبه میکنه و اگر 10گیگ مصرف کنید به همین فرمول بیشتر محاسبه میکنه مثلا 12گیگ(بطور دقیق از فرمول محاسبشون اطلاع ندارم)
Last edited by Mi74d; 06-07-2020 at 21:06.
سلام کسی دیده بان نت داره؟ چطوره کیفیتش؟
منطقه هجرت کدوم شرکت پیشنهاد میشه
تقریبا نزدیک هستم به خود مخابرات
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
منطقه هجرت کدوم شرکت پیشنهاد میشه
تقریبا نزدیک هستم به خود مخابرات
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)