سلام به همه دوستان من سیستمو تا اونجایی که تونستم اور کردم ولی بیشتر از این نمیتونم و وقتی فرکانس fsbرو از 314بالاتر میبرم سیستم بوت میشه ولی ویندوز بالا نمیاد به نظر شما چیکار باید بکنم؟![]()
سلام به همه دوستان من سیستمو تا اونجایی که تونستم اور کردم ولی بیشتر از این نمیتونم و وقتی فرکانس fsbرو از 314بالاتر میبرم سیستم بوت میشه ولی ویندوز بالا نمیاد به نظر شما چیکار باید بکنم؟![]()
دوستان اگر امکان داره برنامه ای رو معرفی کنید که بشه با اون اورکلاک کرد.
یعنی بدون اینکه نیاز باشه وارد تنظیمات مادربورد شد با برنامه این کار رو کرد.
ممنون
سلام آقا مهدی
ممنون از راهنماییت عزیز
من تونستم تا 257 بالا ببرم و ضریب رو هم روی *3 گذاشتم و همون پست 890 در اومد نتیجه و در اون حالت ولتاژ روی 1.525ولت بود
ولتاژ رو کمتر نمیتونستم وارد کنم چون از 260 بالاتر نمیزاشت برم با این ولتاژ تا 275 رفتم ولی باز تا گذاشتم روی 276 یا بالاتر سیستم بالا نمیاد ولتاژ رو هم بالا بردم تا 1.550ولت اما باز هم تغییری حاصل نشد خوب طبق عکس 37.67% اور کردم و چند نرم افزار دیگه رو هم تست زدم خداییش سرعت بالاتر رفته بود خیلی محسوس
و دما با فن استوک که دارم در حالت بار به 69درجه رسید دیگه فکر کنم منطقی نباشه بیشتر دستکاری کنم فقط میخواستم بدونم آیا راهی هست که بتونم رکورد لحظه ای بزنم و فرکانس رو بالاتر ببرم؟؟؟؟
![]()
باز شما دوستان ما رو نفرین نکنین کافیه . تشکر لازم نیست ، ما اینجا فقط راه رو نشون میدیم ، این استعداد و هوش و ذکاوت خودتونه که میتونید نتیجه بگیرید .![]()
این نکات رو توجه کن :
1 - دما 10 درجه از حد مجاز بالاتر هست .
2 - تو این فرکانس سیستم 100% پایدار نیست !
برای ثبت رکورد لحظه ای باید از برنامه های تحت ویندوز استفاده کنی .
شما یه عکس از تب memory برنامه cpu-z تو همین فرکانس 276 بزار تا بیشتر بررسی کنیم .
سلام باز هم
آقا مهدی نفرین چیه داداش؟؟؟ ما مخلص شما هم هستیم که راهنمایی میکنیدتشکر هم ادای احترام هست
فن و سینک سی پی یو در آوردم گردگیری کردم و سیلیکون زدم دما پایین تر آمد
امکانش هست اسم چند تا از نرم افزارهای اورکلاک تحت ویندوز رو بهم بگی خودم میرم پیداش میکنم
این هم آخرین میزان اور سی پی یو که با پایین آوردن ضریب تونستم بدست بیارم روی فرکانس 280mhz
و این هم تب مموری روی فرکانس 275mhz
![]()
سلام
آقا مهدی یک نظری هم در رابطه با پست بالایی بده عزیز
متشکرم
من چرا اینو ندیده بودم !؟ دیگه داریم پیر میشیم !![]()
====================================
برنامه زیاد هست .... من با ClockGen کار کردم ... برنامه خوبیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ورژن برنامه بالا مخصوص nFORCE 4 هست .
.
.
دما بالا است ولي پردازنده شما هم از رده خارجه من خودم يه پردازنده مثل مال شما داشتم واسه اور هم دماش رو روي 65 تنظيم كرده بودم حدود شش ماهم داشتمش(دست دوم خريده بودم) بعدشم فروختم
Last edited by MicroSystem; 05-07-2008 at 23:02.
سلام
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید
تا به حال توی این تاپیک چند بار درخواست کردم اما کسی توجه نکرده.
من میخوام سیستم رو اور کنم لطفا" راهنمایی کنید.
توی این قضیه مبتدی هستم اما ترسی بابت سوختن قطعات ندارم(حتی سی پی یو گارانتی داره)
دوستان این تب که مربوط به رم هست نمیدونم چرا اینطوری هست؟
خوب دوستان ترجیحا" من با برنامه ای که عکسش رو در زیر قرار میدم میخوام کار کنم.
توی مادربورد هیچ قسمتی رو که بتونم برای اورکلاک دستکاری کنم پیدا نکردم.
خواهش میکنم این یک سری رو کمک کنید و من رو راهنمایی کنید
این هم عکس برنامه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)