داداش من دموش رو بصورت ویدئو دیده بودم اصلا گرافیکش جالب نبود . تو بازی گرافیکش بهتره؟
داداش من دموش رو بصورت ویدئو دیده بودم اصلا گرافیکش جالب نبود . تو بازی گرافیکش بهتره؟
بازی صبر کنی کرک مناسب که بتونی باهاش بازی رو آپدیت کنی بیاد . البته فعلا بازی رو دانلود کن و بازی کن .
دوستان من از سافت98 میگیرم . موردی نداره ؟! کسی از اونجا دانلود کرده ؟!
تو نسخه های قبلی وقتی آپدیت یا پچ جدیدی براش می اومد کافی بود بری جایی که بازی رو نصب کردی فایل کیت سرور و ذخیره بازی که تنظیماتت روشه پاک کنی بعده نصب پچ مثه ساعت بازی کار میکرد اگه هم باهاش مستر لیگ میری کافیه فایلشو از داخل پوشه ذخیره بازی بکشی بیرون بعده نصب بریزی تو فایل ذخیره جدید
اقا یکی سریع بگیره .. بازی کنه ،
عکس بزاره ... مردیم از خماریش![]()
دیشب من ساعت 3 شب زدم دانلود تاساعت 5 صبح برق ما رفت ببین شانسو سابقه نداشت تا 7 صبح بیدار بودم برقمون نیامد اخر گرفتم خوابیدم داریم همچین شانسی خدایی اصلا سابقه نداره ها
فکر کنم خود کونامی با کرک داده بیرون بازی رو
دیده اینجوری سنگین تره
دوست عزیز طبق همون شرایطی که گفتم تو اخرین درجه کیفیت گرافیکی برای من راضی کننده است . شاید اگر گیم پلی بد بود بیشتر ریز میشدم رو گرافیک اما الان با این گیم پلی راضی کننده است گرافیک بازی .
تنها ایراد هم فعلا گل های بیخودی هستش که دروازه بان ها از کناره ها میخورن ! خیلی ضایعستاما مطمئنا درست میشه تو اپدیت های بعدی
![]()
داداش مناسبترین کرک برای اپدیت همین کرک ریلودد هستش و با خیال راحت دانلود کنید . این نسخه نهایی هستش و اگر بازی بروز بشه ریلودد مناسب ان اون کرک میده بیرون .
بله سایت سافت 98 مورد تایید هستش و با خیال راحت دانلود کن و از بازی لذت ببر![]()
سلام
دوستان روی این سیستم من نصب میشه ؟ میتونم با کیفیت عالی بازی کنم یا گرافیکم ضعیفه؟
با تشکر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نصب که صد در صد میشه و با این مشخصات روی کیفیت خوب میتونی بازی کنی و شاید تنها با حداکثر کیفیت نتونی ولی با کیفیت قابل قبول میتونی بازی کنی
من برم چند دست دیگه بازی کنم و برگردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)