تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 203 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

برد سخت اما دلچسبی بود، پیروزی توی همچین بازی هایی هست که سرنوشت قهرمانی لیگ رو مشخص می کنه.

تیم شادابی سابق خودش رو نداشت و خستگی بازیکنان کاملا مشهود بود، به خصوص در نیمه دوم که فقط قصد اداره بازی رو داشتن یا در موقع دادن پاس های آخر بعد از چند ده متر دوندگی می دیدیم که به خاطر همین خستگی و تاثیر مستقیمی که روی کاهش تمرکز می گذاره، پاس ها به شکل "رفع تکلیف" و بدون دقت لازم داده میشد... که البته این خستگی طبیعی هست، چون توی هفته اخیر سه تا بازی خارج از خانه پشت سر هم داشتیم که کمتر پیش میاد، که این بازی آخر به لطف برنامه ریزی ضعیف لالیگا دوباره در روز شنبه بود در حالی که تیم در روز چهارشنبه در لیگ قهرمانان بازی کرده، این دومین بار هست که توی این فصل همچین اتفاقی می افته (دفعه اول بازی ال کلاسیکو بود)، توی اینجور مواقع جای یکی مثل فرگوسن یا مورینیو خالی هست که همه دست اندرکاران رو به صلابه بکشه

اما داوری بازی فاجعه بار بود، کارت زرد دوم ایسکو، در حالی که ایسکو ابتدا توپ حریف رو زد و یه برخورد جزئی با پای حریف داشت به هیچ وجه نمی تونست کارت زرد باشه و فقط یه جریمه تیمی داشت. خطایی که روی بیل انجام شد، اگه به پای بیل دقت کنید، کاملا درون محوطه انجام شد و پنالتی بود، ایضا صحنه ای که مدافع حریف روی ضربه کرنر پیراهن راموس رو درون محوطه کشید که یه پنالتی واضح دیگه بود، ایضا صحنه ای که روی رونالدو اتفاق افتاد (سه یا با تخفیف دو پنالتی واضح، از اون مواردی که توی کلاس های آموزشی داوری می تونن به عنوان نمونه تیپیکال ارائه کنن)، در طرف دیگه یک صحنه هم برای مالاگا وجود داشت که اونم می تونست پنالتی باشه.

با فرمی که کامنی دروازبان مالاگا از خودش نشون داد، جای تعجب نیست که اوچوا، دروازبان مکزیک که در جام جهانی عملکرد خیلی خوبی داشت، یه نیمکت نشین محض هست.

کریستیانو با دو پاس گلی که داد، در عین آقای گلی، با 8 پاس گل در کنار کوکه بیشترین پاس گل رو در لیگ داشته:

Last edited by City 17; 30-11-2014 at 17:03.

2. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آمار سایت whoscored از ۵ لیگ برتر اروپا:

4. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

توی کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی دیشب، یکی از خبرنگارها نظر راموس رو نسبت به جوابیه مورینیو ("راموس دکتر نیست، تا دو سال پیش که من سرمربی بودم مدرک پزشکی نداشت!") جویا شده که راموس این جوری جواب داده: "من کاری با مدیر عامل باشگاه سلتاویگو ندارم!" در حالی که کسی ار سلتاویگو صحبتی نکرده بوده و خیلی زود رفته سراغ صحبت راجع به رکورد پیروزهای متوالی...
    اسم مدیرعامل سلتاویگو کارلوس مورینو (Mouriño) هست که شبیه به مورینیو هست. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

عملا هم به ظن خودش یه جوابی به مورینیو داده و هم قضیه رو فیصله داده

+

آف-تاپیک: دوستان کسی می دونه که توی رسانه های داخل از چه زمانی تلفظ "پلگرینی" به "پیگرینی" تغییر پیدا کرد؟
    امروز اتفاقی نام پلگرینی رو به صورت فارسی سرچ کردم که گوگل پیشنهاد "پیگرینی" رو میده و توی پایگاه های فارسی هم ظاهرا کلا پیگرینی باب شده.

در حالی که تلفظ درست، از اسپانیایی (در زمانی که در رئال مشغول به کار بود) تا انگلیسی (در Sky Sports می تونید به صورت هفتگی تلفظ رو از زبان گزارشگرها بشنوید "پلگرینی") تا تلفظی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای مانوئل پلگرینی از زبان اشخاص اسپانیایی زبان آورده شده تا تلفظی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کارلوس پلگرینی، نخست وزیر سابق آرژانتین، از زبان یک شخص آرژانتینی الاصل آورده شده همه "پلگرینی" هستن. برداشت خودم بیشتر این هست که به تقلید از الگویی که در تلفظ کاسیاس و ویا هست، گزارشگرهای داخل سعی داشتن این الگو رو در جای نادرستی تعمیم بدن که دیگه به مرور جای تلفظ درست رو گرفته.

6. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دقیقا از همون الگو میاد..من خودم بر اساس تلفظی که از اسم مارچلو گایاردو بازیکن آرژانتینی شنیده بودم(درست یا غلطشو نمی دونم)، فکر می کردم که لامبورگینیه هم تلفظش باید گایاردو باشه. که خوب بعدا متوجه شدم که اینطور نیست.

8. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سایت گل بین ادیتوراش تو سطح جهان یه نظر سنجی کرده واسه توپ طلا که نتیجش شده این
    24 رای از 25 تای ممکن!
    فقط یکی از ادیتور ها کلا به رونالدو رای نداده که ادیتور گل فرنسه بوده.

10. 9 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

باز یه سری حرفهای خنده دار آدم میشنوه که چون مسی رکورد گل لالیگا و سی ال رو زده باید برنده بشه! یکی نیست به این اساتید بگه رکورد حاصل چندین فصل بازیه نه یه سال!
    با توجه به رای های قبلی من فکر می کنم مسی دوم بشه امسال چون همیشه یه سری رای ثابت داره.

12. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

انتقال مارکوس آسنسیو بازیکن 18 ساله رئال مایورکا که در تیم زیر 19 سال اسپانیا هم بازی می کنه تقریبا قطعی شده، مبلغ قرارداد 3.7 میلیون یورو هست و زمان انتقال در پایان فصل هست، به این شکل که نیم فصل دوم فصل جاری رو به عنوان بازیکن رئال اما به صورت قرضی در تیم فعلیش بازی می کنه. این خرید با نظر کارلو انجام شده چون کارلو اخیرا به صراحت ازش تمجید کرده و گفته بازیکن جوان و بسیار خوبیه و به دنبال جذبش هستیم. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

دقیقا از همون الگو میاد..من خودم بر اساس تلفظی که از اسم مارچلو گایاردو بازیکن آرژانتینی شنیده بودم(درست یا غلطشو نمی دونم)، فکر می کردم که لامبورگینیه هم تلفظش باید گایاردو باشه. که خوب بعدا متوجه شدم که اینطور نیست.
    تلفظ درست اون مدل لامبورگینی همون گایاردو هست، چون گایاردو مثل اکثر مدل های لامبورگینی از اسم گاوهای مشهور اسپانیایی برگرفته شده و از نظر تلفظ الگوی مشابهی با کاسیاس، مایورکا و ... داره، بازیکن سابق آرژانتین هم همون گایاردو هست (در حالی که پلگرینی از این الگو پیروی نمی کنه)، علت اینکه تلفظ اشتباه "گالاردو" رو زیاد شنیدیم این هست که ماشین ایتالیایی هست و خیلی ها کلمه رو با دید یه کلمه ایتالیایی تلفظ می کنن، در حالی که کلمه اسپانیایی هست و باید اسپانیایی تلفظ بشه.

14. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب نامزدهای نهایی Ballon d’Or اعلام شدن
    همون طور که اکثرا پیش بینی می کردن یعنی رونالدو ، مسی و نویر
    بعید می دونم این جایزه رو کسی جز رونالدو بگیره هر چند اون دو تا بازیکن هم عملکردشون خیلی خوب بوده ولی رونالدو دیگه امسال بی نظیر بودش

در مورد مربی هم آنجلوتی به اضافه سیمئونه و یواخیم لو نامزدن ولی فک کنم یواخیم لو شانسش بیشتر باشه
    برای جایزه گل سال هم گل رودریگز جزو سه تا نهایی قرار گرفته و شانس داره

16. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باز یه سری حرفهای خنده دار آدم میشنوه که چون مسی رکورد گل لالیگا و سی ال رو زده باید برنده بشه! یکی نیست به این اساتید بگه رکورد حاصل چندین فصل بازیه نه یه سال!
    با توجه به رای های قبلی من فکر می کنم مسی دوم بشه امسال چون همیشه یه سری رای ثابت داره.
    اون دلیل اساتید که بیخود است، ولی اینکه اگه مسی دوم بشه (یا هر رتبه ای)، مستقیما ربطش بدیم به رای های ثابت هم یک ادعا در حد ادعای همون "اساتید" است. از نظر آماری مسی و رونالدو امسال مشابه بودن - 55 گل رونالدو و 52 گل مسی و پاس گل هم 19 رونالدو و 21 مسی (مسی در نیمه اول 2014 بیشتر گلزنی و درخشش شخصی کرده بود و رونالدو در نیمه دوم + تفاوتشون در جام جهانی).

در کل به نظر من حق رونالدو است چون عدم درخشش در جام جهانی مقصر خودش نبود (تیم ضعیف + مصدومیت پیشین) و در لیگ قهرمانان هم قهرمان شده و سال موفق تری داشته بطور کلی ولی در کل رای ها پخش است. من به هر سه کاندید تقریبا شانس 1/3 میدم و هر کدوم اگه انتخاب بشه تعجب (و تئوری بافی) نمی کنم. حدس من اینه که دوباره همون داستان سال 2010 پیش میاد، افرادی که جام جهانی براشون خیلی مهم بوده رای هاشون بین نویر، کروس، مولر و مسی پخش میشه و همین مستقیما باعث میشه تا حد زیادی اون سه نفر آلمانی شانسشون محدود بشه و دوباره رقابت بین مسی و رونالدوست.

18. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اون دلیل اساتید که بیخود است، ولی اینکه اگه مسی دوم بشه (یا هر رتبه ای)، مستقیما ربطش بدیم به رای های ثابت هم یک ادعا در حد ادعای همون "اساتید" است. از نظر آماری مسی و رونالدو امسال مشابه بودن - 55 گل رونالدو و 52 گل مسی و پاس گل هم 19 رونالدو و 21 مسی (مسی در نیمه اول 2014 بیشتر گلزنی و درخشش شخصی کرده بود و رونالدو در نیمه دوم + تفاوتشون در جام جهانی).

در کل به نظر من حق رونالدو است چون عدم درخشش در جام جهانی مقصر خودش نبود (تیم ضعیف + مصدومیت پیشین) و در لیگ قهرمانان هم قهرمان شده و سال موفق تری داشته بطور کلی ولی در کل رای ها پخش است. من به هر سه کاندید تقریبا شانس 1/3 میدم و هر کدوم اگه انتخاب بشه تعجب (و تئوری بافی) نمی کنم. حدس من اینه که دوباره همون داستان سال 2010 پیش میاد، افرادی که جام جهانی براشون خیلی مهم بوده رای هاشون بین نویر، کروس، مولر و مسی پخش میشه و همین مستقیما باعث میشه تا حد زیادی اون سه نفر آلمانی شانسشون محدود بشه و دوباره رقابت بین مسی و رونالدوست.
    من در مقام مقایسه مسی و نویر گفتم وگرنه `امسال` به نظرم رونالدو نفر اول هست. اما برای تعیین نفر دوم مسی بخاطر پیشینه ش شانس بیشتری داره.
    دوست دارم بدونم امسال علی دایی و نکونام به کی رای میدن.
    به نظر من ترتیب منصفانه رونالدو، مسی و نویر هست.

20. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •