درود دوستان
من ویندوز 8 ریختم ، بعد الان هیچ جوره نمیتونم وایفای رو اکتیو کنم
کلی درایور نصب کردم ، با FN تمامی کلید ها رو تست کردم
هنوز میزنه no connection available
درود دوستان
من ویندوز 8 ریختم ، بعد الان هیچ جوره نمیتونم وایفای رو اکتیو کنم
کلی درایور نصب کردم ، با FN تمامی کلید ها رو تست کردم
هنوز میزنه no connection available
قبلا که تاچپد مشکلی نداشت بود ولی الان دیگه نیست .
چیکار کنم?
درایور رو دوباره نصب کردین؟ اگه نه انینستالش کنید اخرین ورژنشو از سایت لنوو بگیرید و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه یا نه
شما مطمئنی درایوش درست و کامل نصب شد؟آخه حتما باید چیپ ها رو نصب کنی بعدا درایو wlan
افزایش سرعت نقل و انتقال فایل ها. افزایش عمر هارد ؟قبلا یکی این قسمت رو شدیدا نادرست خونده بوت...![]()
بعید میدونم کیبردش واسه شما مناسب باشه
هارد هیبریدی 100 % بهتره
علائدین تو لاکانی داره
فکر کنم core i5 با ssd نور زیر کیبرد داشته باشه
جک هدفونش اصاب آدم خورد میکنه
چون تا آخر تو نمیره ولی خب یکی از بچه ها تا اخر کرد تو بعدش باندش سوخت ...داد گارانتی بعدش تا اخر تو میرفت!من خودم سیمرغ رایانه تو پل بوسار خریدم ولی هارد وسترن خریدم با بک لایت ولی اگه میخوای بخری هیبریدی بگو واست میارن ........راستی از اون اول ویندوز 8.1 نصب کن
تجربه این 90 صفحه ثابت کرده تقریبا هیچ دو لپتاپی از دو کاربر مختلف دقیقا شبیه هم نیستن . یعنی مشکل و حسن های یکی ندارن. بنا بر این اینکه برای یک فرد این اتفاق افتاده باشه به نظر من دلیل نمیشه که بگیم برای همه ی لپ تاپ ها همینطوریه...
در حالت کلی و تو تعاریف , این ها ویژگی های هاردهای هیبریدی اند . حالا به ده ها دلیل ممکنه برای یک لپ تاپ این قضیه صادق نباشه. از مشکلای مشمول گارانتی گرفته تا استفاده نادرست کاربر و ...
یه توضیح لازم شد :
S.M.A.R.T : یه سرویس درون خود هارد هست که به صورت خودکار به بررسی عیب ها و مشکلات هارد می پردازه و در صورتی که به مشکلی برخورد کنه ، گزارش می ده .
طبق توضیحات دو تست بالا فقط محدود به قابلیت خواندن از روی سکتور ها محدود هستند ، اما اطلاعاتی که از S.M.A.R.T دریافت می شه ، مربوط به تمامی قسمت های هارد هست و فقط مختص سکتور ها نیست .
محتوای مخفی: !
البته من که استان بوشهرم و دمای هوا معمولن 30 40ـه دمای هاردم موقع روشن شدن فقط 27ـه! بعدش میره رو 36 وای میسته!سیستم فن و خنک کنندگی این لپ تاپ یکی از نقاط قوتشه که واقعا خوب عمل میکنه.
خودت برنامه های باز شده رو از تسکبار ببین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)