اقا یکی درباره این گارانتی بکپارچه توضیح بده.چه جوریه سه چهار تا شرکت واسه یه لپ تاپ گارانتی زده سازگار ویستا مادیران اوژنگ .موفعی که مشکل پیش بیاد به کدوم شرکت میفرستیم
اقا یکی درباره این گارانتی بکپارچه توضیح بده.چه جوریه سه چهار تا شرکت واسه یه لپ تاپ گارانتی زده سازگار ویستا مادیران اوژنگ .موفعی که مشکل پیش بیاد به کدوم شرکت میفرستیم
منظورت از دقیقا تازه وارد شده بازار چیه ؟ کانفیگش یا یه چیز دیگش ؟
آقا یه نفر محض رضای خدا مدل کانفیگ کامل اینی که دیجی کالا گذاشته رو بده ! ( تاچ و گرافیک 4 ) !!!!![]()
Last edited by samibeig; 25-12-2013 at 09:16.
دوستانی که اینو تازه خریدن میشه شماره مدل لپتاپ روی کارتن رو بگن.مثلا asus n550jv-db71. خواهشا زود بگید.ما هم خواستیم بخرین مثل مال شما باشه
![]()
ویندوز ارجینالم داره؟از کجا گرفتی؟
lمن ندارم ولی یه نگاه به عکسایی که اینجا گذاشتن بندازید فکر کنم کانفیگش همونی که شما می خواید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کانفیگش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی گرافیک 4 گیگ n550 از گرافیک 2 گیگ n56 ضعیفتره؟؟؟
از نظر کولینگ و سرو صدا کدوم بهتره ؟؟؟
از نظر طراحی ساخت یکی هستن؟؟
ssd میخوره n56jr؟؟؟
لطفا به همه سوالا تم دونه دونه جواب بدین پیشا پیش ممنون
1. موقع مقایسه ی کارتهای گرافیک، همیشه باید قدرت پردازشگر گرافیک (GPU) رو مد نظر بگیرید نه حجم رم گرافیکی رو . در GPU های برابر، برتری با اونی هست که رم اختصاصی بیشتری داره ...
2. با کانفیگ یکسان فرق خاصی با هم ندارند اما طبیعیه در صورت تفاوت GPU و CPU اونی که db صدای بیشتری هم تولید میکنه که در این مورد n56 با کانفیگ موجود در دیجیکالا باید فن گرافیک اون در لود قدری پرصداتر کار کنه.
3. طراحی یک بحث سلیقه ای هست. ولی n550 طراحی آوانتگارد و پیشرفته تری داره و n56 طراحی کلاسیک و قدیمی تر.
4.نخیر . شیار خالی mSATA SSD نداره . مثل n550 . و این جزو نقاط ضعیف ایندو در مقابل رقباشون هست.
سلام.یه سوال از آقای وکیلی دارم.آقا وقتی dvd driver رو داخل دستگاه میذارم همه ی درایور هارو میریزه جز گرافیک انویدیا.حتی برای اینتلم میریزه.من چیکار کنم.الان لپتاپم گرافیک نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)