تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 103 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

درود بر دوستان انیمه دوست !

بنده فقط یه انیمه دیدم، اونم دث نوت هست که واقعا هیچجوره نمیتونم لذتش رو توصیف کنم . .

از 3 سال پیش که دیدمش تا الان پیگیر نسخه بلوری اش بودم ! امروز خوندم که گویا بالاخره قراره 1 مارس 2016 نسخه بلوری بیاد . .

میخواستم ببینم خبر موثقه؟ چون یادمه یه دوره ای میگفتند که اصلا نمیشه نسخه بلوری داد و نسخه مادر رزولوشنش در حد DVD بوده و ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون، شاد باشید
    با همین دث نوت خیلی‌ها انیمه‌بین شدن و البته خیلی هم هستن که فقط همین انیمه رو دیدن، یعنی از ساحل جلوتر نرفتن
    منم جای دیگه این خبر رو دیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون صحبت که کیفیت نسخه مادر در حد DVD بوده هم از جانب Rip کننده‌ها بوده، که با هر حجمی هم پیدا می‌شد باز در حد همون کیفیت سابق بود!
    هیچ وقت هم کیفیت BR نیومد، که حالا با این خبر می‌شه امیدوار بود که کمی هم روی رندر دیجیتال کار کنند.
    به عنوان مثال این دو پست رو مشاهده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم اینطور بشه.

دست گلت درد نکنه مرتصی جان
    پاراسایت رو دو روزه شروع کردم به شدت اعتیاد آور و داستان جلبناک هست
    از این ور شرکت صبحا دیرتر میام که شبا اونو ببینم تا 2 اینا اخراج شدم تخصیره خودته

داستانش هم خیلی سریع میره حلو تو هر قسمت و بین قسمت ها
    ایشالله امشب بشه طی عملیات انتحاری تمومش کنم
    خواهش... همچنین تشکر از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت مطرح کردنش. گفتم که برای اثرات جانبی احتمالی هم شریک باشیم
    منم از هر جهت از Parasyte راضی بودم و از دیدنش لذت بردم. و با تشکر از استودیو مدهاوس (ع) که این مانگا رو به یک انیمه‌ی عالی تبدیل کرد و از همه مهم‌تر اینکه داستان رو در یک کورس 24 قسمتی به بهترین شکل به پایان رسوند.

پی‌نوشت:
    یه دیالوگ جالب هم در زیرنویس فارسی در اون بخش سخنرانی حماسی شهردار بود:
    "جنایت افزایش جمعیت، فراتر و سنگین‌تر از جنایت آدمکشی‌ـه"
    که خیلی خوب بود اما کمی در ساختار دیالوگ‌ها ناهمگن به نظر می‌رسید که آخرم معلوم شد حاصل اشتباه در ترجمه بوده:
    با توجه به زیرنویس انگلیسی: "That the crime of pollution is far greater than the crime of manslaughter" آلودگی رو ازدحام جمعیت ترجمه کرده بود.
    منظورش هم اینه که در بحران به وجود آمده، برای بشر جرم آلوده شدن به این جهش حتی از نسل‌کشی بخشی از حیات بالاتره... که فقط برای وجود خودش اهمیت قائله.

2. 5 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون
    البته وسط هاش ی مقدار جذابیتش کم شد برام نمیدونم چرا
    ولی دیشب تا قسمت 19 رفتم جلو
    البته نشد تموم کنم

این دو تا فیلمی که براش اومده را فکر کنم عطا هم دیده اون چه طوریه؟ شما دیدی خودتون؟

بازم اگه انیمه چیز ی هست تو این مایه و از این کمپانی mad house لطفا معرفی کنید تا داغیم بریم تو کارش

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++

هانتر اکس هانتر قسمت اول رو طی چند دقیقه دیدم ی نمه بچه بازی نیست زیاد؟ کاراکترهاش زیادی چشم گنده و قلمبه هستن

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دقیقا منم با parasyte همین اتفاق برام افتاد: شروع هیجان انگیز و داستان خوب اما اواسط انیمه همه چیز از دست میره و اگرچه چند قسمت پایانی بهتر میشن ولی دیگه افت ایجاد شده در اواسط داستان رو نمیتونه جبران کنه. به هرحال روی هم رفته انیمه جالبی بود. من تو این سبک psycho pass رو پیشنهاد میکنم از نظر من عالی بود واقعا. با وجود یک داستان تقریبا تکراری و قابل پیش بینی، psycho pass یک انیمه خوش ساخت و هیجان انگیزه که جذابیت خودشو تا اخرین قسمتش حفظ میکنه.

5. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض Live-action

اخیراً دو فیلم سینمایی Live-Action هم بر اساس این سری Attack on Titan ساخته شده. بر اساس تجربه‌های مشابه، بازسازی‌های زنده هیچ وقت حتی به گرد پای انیمه‌ها هم نمی‌رسند و خب این بار هم اتفاق جدیدی نیوفتاده. در این دو فیلم تغییراتی می‌بینیم که به هیچ وجه به اصل داستان وفادار نیستند. شخصیت‌پردازی‌ها به بدترین شکل قلع و قمع شده، میکاسای انیمه کجا و این دختر وارفته‌ی فیلم‌ها کجا! به همین ترتیب باقی شخصیت‌ها هم به شکل بدی متفاوت از آب درآمدن. از همه بدتر روابط و اکت ضعیف بازیگرهاست که خواب رو به چشمای شما دعوت می‌کنن. دستکاری در فرم تجهیزات و بناها هم در نابود کردن کل عنوان کم نذاشته، ماشین‌های زرهی جنگی که معلوم نیست سوختش از کجا تامین شده حس تعلیق تعقیب و گریز بیرون دیوار رو به غافلگیری شبانه ناشی از سر و صدا کاهش داده. باز خوبه که از هلیکوپتر یک جنازه بیشتر نمی‌بینیم تا تجهیزات مانور سه‌بعدی همچنان حضور موثر خودشون رو حفظ کنند! با این وضع عجیب نیست که بافت شهری و ساختمان‌ها هم بیشتر سر و شکل امروزی دارند... غول‌های اصلی طراحی خوبی دارند، اما از مسخره بودن باقی غول‌های سیاهی‌لشکر که بگذریم وجودشون از هر سایز و سن و سال در فیلمه که معلوم نیست به چه حسابی کنار هم جمع شدن. با دیدن فیلم دوم افتضاح کامل می‌شه و فیلمنامه‌ی ضعیف و پر از گاف و حفره‌ی اون به حد اعلا می‌رسه و از همه بدتر با وجود غلبه به غول راه برای ساخت فیلم بعدی باز می‌مونه. این فیلم به نوعی گودزیلای مدرن ژاپن و متاسفانه اقتباسی ضعیف از انیمه و مانگای حمله به غول به حساب میاد تا حرفی برای گفتن نداشته باشه.

سه سال از پخش انیمه‌ی Attack on Titan گذشته، این برای کسانی که قصد دارن داستان رو از انیمه دنبال کنند فاصله‌ی زیادی به حساب می‌آد. البته چکیده‌ی فصل اول سریال در دو فیلم انیمه‌ای منتشر شد که دیدنش به عنوان یادآوری خالی از لطف نبود. از پنج قسمت OVA ساخته شده هم فقط یکی (Ilse's Notebook) ارزش دیدن بالایی داشت. یک سری کمدی چیبی (Junior High) و دو تا فیلم زنده رو هم نبینید چیزی از دست ندادید.

ممنون
    البته وسط هاش ی مقدار جذابیتش کم شد برام نمیدونم چرا
    ولی دیشب تا قسمت 19 رفتم جلو
    البته نشد تموم کنم

این دو تا فیلمی که براش اومده را فکر کنم عطا هم دیده اون چه طوریه؟ شما دیدی خودتون؟

بازم اگه انیمه چیز ی هست تو این مایه و از این کمپانی mad house لطفا معرفی کنید تا داغیم بریم تو کارش

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++

هانتر اکس هانتر قسمت اول رو طی چند دقیقه دیدم ی نمه بچه بازی نیست زیاد؟ کاراکترهاش زیادی چشم گنده و قلمبه هستن
    هر دو تا فیلمش Live Action ساخته شده و با شرایطی که در بالا گفتم ترجیح اینه که طرفش نرفت!
    با این حال می‌خوام سراغ سریال لایو اکشن دث نوت هم برم که اونم امیدوار نیستم به خیر بگذره

Hunter × Hunter در نگاه اول اونطوری به نظر می‌رسه و شروعش هم کمی ساده است اما خیلی زود ذات خشن خودش رو نشون می‌ده :‌دی بعداً سر حوصله ببینش.
    (تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    همین هانتر هانتر رو اگه سری 2011 رو گرفته باشی Madhouse زحمتشو کشیده از آخرین انیمه‌هایی که ازش دیدم و خوشم اومد !Btooom بوده حیف که 12 قسمت بیشتر نیست و هنوز ادامه‌اش ساخته نشده. از جدیداش چند تا توی لیست دارم هنوز ندیدم که بگم.

دقیقا منم با parasyte همین اتفاق برام افتاد: شروع هیجان انگیز و داستان خوب اما اواسط انیمه همه چیز از دست میره و اگرچه چند قسمت پایانی بهتر میشن ولی دیگه افت ایجاد شده در اواسط داستان رو نمیتونه جبران کنه. به هرحال روی هم رفته انیمه جالبی بود. من تو این سبک psycho pass رو پیشنهاد میکنم از نظر من عالی بود واقعا. با وجود یک داستان تقریبا تکراری و قابل پیش بینی، psycho pass یک انیمه خوش ساخت و هیجان انگیزه که جذابیت خودشو تا اخرین قسمتش حفظ میکنه.
    قبول دارم پاراسایت افت داشت ولی خب پایان قابل قبولی داشت و موضوعش ذهن رو خوب مشغول می‌کرد.
    سایکوپس هم پیشنهاد خوبیه. به خصوص سری اولش که حرف نداشت و جزو بهتریناست.

7. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون از دوستان
    سایکو پس رو ی سرچ زدم ظاهرا فیلمش جدید اومده:

انیمیشن کارتونی PsychoPass The Movie 2015 مشخصات دیگر :
    – ژانر : انیمیشن – ماجراجویی – اکشن
    – کارگردان : Katsuyuki Motohiro
    – شرکت سازنده : Toho
    – محصول کشور : ژاپن
    – تاریخ انتشار : 2015
    – مدت زمان : 113 دقیقه
    – زبان پخش : ژاپنی
    – کیفیت نمایش : 1080Bluray

– فرمت فایل : MKV

[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]

9. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان لینک دانلودی از این سایکو پس میتونید بهم معرفی کنید؟

انیم ورلد ظاهرا نداره ازش چیزی

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از دوستان
    سایکو پس رو ی سرچ زدم ظاهرا فیلمش جدید اومده:

انیمیشن کارتونی PsychoPass The Movie 2015 مشخصات دیگر :
    – ژانر : انیمیشن – ماجراجویی – اکشن
    – کارگردان : Katsuyuki Motohiro
    – شرکت سازنده : Toho
    – محصول کشور : ژاپن
    – تاریخ انتشار : 2015
    – مدت زمان : 113 دقیقه
    – زبان پخش : ژاپنی
    – کیفیت نمایش : 1080Bluray

– فرمت فایل : MKV

[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
    من این فیلم رو ندیدم ولی با توجه به توضیحاتش داستان این فیلم بعد از اتفاقات سری اول این انیمه است بهتره قبل از تماشای این فیلم سری اول رو تماشا کرده باشین

دوستان لینک دانلودی از این سایکو پس میتونید بهم معرفی کنید؟

انیم ورلد ظاهرا نداره ازش چیزی
    توی همین سایت download.ir لینکش هست سرچ بکنین
    Last edited by Ar@m; 16-01-2016 at 11:32.

12. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی
    انیم ورلد هم داشت تو p پیداش کردم

2-3 قسمت دیدمش بد نیست ظاهرا دو تا سیزن هم هست سایکو پس

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

قراره برای 2016 یه انیمه‌ی جدید بر اساس مانگای Berserk ساخته بشه و داستانش حول کتاب اول مانگا (Black Swordsman)
    باشه. در سری 1997 داستان انیمه در قسمت اول و تا حدودی قسمت 25 از این کتاب گرفته شده بود (باقی هم از کتاب 4 تا 10 و بعد کتاب 12 و 13 بوده با تغییرات زیاد و حذف بسیاری از صحنه‌های خشن و چند شخصیت). اطلاعات بیشتری در مورد این اقتباس جدید پیدا نکردم ولی امیدوارم سریال باشه چیزی کم نذاره و حتی ادامه پیدا کنه.

15. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با این حال می‌خوام سراغ سریال لایو اکشن دث نوت هم برم که اونم امیدوار نیستم به خیر بگذره
    .
    اين رو من چند وقت پيش ديدم 11 قسمت ( لايو اكشن 2015 منظورمه ) .
    از خيلي از جهات به داستان انيمه اش نزديك بود. اما تغييرات جزئي ولي خوبي داشت. و بعضي از موقعيت ها بهتر و باور پذير تر شده بود به نظر من.
    اما اصلا به پايه انيمه اش نمي رسه. موزيك متن هاي فوق العاده انيمه به مراتب روي هيجان داستان اثر گذار بود. همينطور نبرد هاي هوشي تو انيمه بيشتر به چشم مياد.

كاراكتر ها هم به نظر من خوب انتخاب شده بودند و مناسب نقش هاشون بودند.
    به طور خلاصه مي تونم بگم كه ديدنش خالي از لطف نيست و به مراتب بهتر از لايو اكشن حمله به غول هاست.
    Last edited by iljimae1; 21-01-2016 at 02:49.

17. 3 کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •