تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 269 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دقیقا سه موقعیت 100 درصد رو نزدیم . یکی فرهاد که واقعآ عجیب بود و خیلی راحت میتونست گلش کنه و یکی هم ساموئل که اونم عجیب بود و یکی هم نکونام که با سر زد . البته این آخری زیاد خطرناک نبود .

اون طرف هم پرسپولیس فقط یک شوت صادقیان خطر ناک بود .

حقمون مساوی نبود و قطعآ باید حداقل با یک اختلاف می بردیم . حیف اگر موقعیت نداشتیم دلم نمی سوخت

به هر حال فرهاد یه اشتباه کرد و چند دقیقه بعدش اومد اشتباهشو جبران کنه که ساموئل نزد .

من موندم چجوری نظری رو زدن که سرش شکافت ور داشت !

سرمربی استقلال: به دنبال حفظ رکوردم نبودم/ کم‌کارترین بازیکن زمین رحمتی بود

سرمربی تیم استقلال می‌گوید در داربی به دنبال حفظ رکورد شکست‌ناپذیری‌اش برابر پرسپولیس نبوده است.

به گزارش آبیته و به نقل از ایسنا،امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پس از تساوی تیمش برابر پرسپولیس درباره این دیدار گفت: ابتدا از همه کسانی که زحمت کشیدند و در برگزاری بازی موثر بودند تشکر می‌کنم. خیلی از نیروها هستند که ارزش کارشان نشان داده نمی‌شود. همچنین یک تبریک به هواداران خودمان و حریف می‌گویم. فغانی هم قضاوت خوبی داشت، هرچند می‌شد یکی از بازیکنان پرسپولیس را اخراج کند.

وی درباره جریان بازی هم گفت: هر دو تیم می‌خواستند ارتباط خط دفاع و هافبک حریف را از بین ببرند. در نیمه اول جواد یک موقعیت خوب داشت اما در نیمه دوم دو، سه فرصت مناسب مثل توپ مجیدی و ساموئل داشتیم. به هر حال از بازی انتظار بیشتری می‌رفت و من این را قبول دارم. دو نفر از بهترین بازیکنان ما یعنی حیدری و بیک‌زاده در میدان حاضر نبودند. با باختی که در هفته قبل داشتیم سعی کردیم در نظم دفاع و ساختار آن موفق باشیم.

قلعه‌نویی ادامه داد: کم کارترین بازیکن ما سید مهدی رحمتی بود. دو، سه توپ آمد که آن هم از کاشته‌های وسط زمین آمد که آن هم به صورت ارسالی روی دروازه آمد. در مجموع از اینکه گل نخوردیم خوشحالم. ما ۵ کرنر داشتیم ولی آن‌ها سه کرنر داشتند. به نظرم بازی خوبی ارائه دادیم. ای کاش این دیدار برد و باخت یا گل داشت تا مردم راضی‌تر باشند. بازی در مجموع فیزیکی بود و کمتر تاکتیکی بود.

او در پاسخ به این سوال که دایی گفته داور این بازی را درآورده اظهار کرد: امسال خداوکیلی داوری به ضرر ما بود. در بازی‌های قبلی مقابل استقلال خوزستان دیدید که چه اتفاقاتی افتاد. فغانی امروز مدیریت کرد و در تمام صحنه‌ها نزدیک بود. جز یک صحنه مشکل خاصی وجود نداشت. در آن صحنه هم باید بازیکن پرسپولیس اخراج می‌شد. داور وقتی نزدیک به صحنه باشد عملکردش خوب است.

سرمربی استقلال در پاسخ به سوالی درباره حفظ رکوردش گفت: به دنبال چنین چیزهایی نبودم و دو تعویض رو به جلو انجام دادم.

منبع : آبیته
    Last edited by king of the kings; 06-09-2013 at 20:44.

2. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوب شد همون اولش خوابیدم چقدم چسبید!

4. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب طبق پیش بینی قبلی این دربی هم مساوی شد و اصلا بازی خوبی را ندیدیم

از نظر تیم بودن و کار تیمی و موقعیت ، استقلال نسبت به حریف برتر بود و 2 - 3 موقعیت خوب را به راحتی از دست داد

تو فاز دفاعی امروز نسبت به بازی های قبل خیلی بهتر بودیم حنیف و صادقی تقریبا بدون اشتباه بازی کردند و نوری هم خیلی خوب جای هاشم بازی کرد

تو فاز حمله و بازیسازی مثل بازی های قبل مشکل داشتیم و نبود خسرو و نا آماده بودن آندو از دلایل ضعف بود

تو اینجور بازی ها بدست آوردن 2 3 تا موقعیت گل میتونه کار را تموم کنه که متاسفانه 2 موقعیت عالی را فرهاد و ساموئل از دست دادند که جای تعجب داشت

تیم حریف بیشتر دنبال تساوی بود و سعی داشت با خطاهای زیاد و تخریب بازی به هدفش برسه که رسید یکی دو بازیکن اونها هم میتونستند اخراج بشن که نمیدونم چطور فغانی اخراجشون نکرد!!

دیر جمع شدن و بدنسازی ناقص تیم هم داره بدجور اذیتمون میکنه و تک تک بازیکنان در حال مصدومیت هستند جالب اینه که دوباره ما باید 5شنبه بریم اصفهان بازی کنیم و حریفان جمعه با خیال راحت بازی خودشونو برگزار کنند!!

6. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

الان هرچی فکر میکنم نمیفهمم فرهاد چی شد اون توپو نزد ... واقعا چی شد؟
    در کل یه پیشنهاد واسه دو تیم دارم اصن دربی رو برگزار میکنید که چی بشه بیاد قرعه کشی کنید هر نتیجه ای اومد همون لحاظ کنید هیجانشم از بازی کردنشون بیشتره والاااااااااااا

8. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمی بهتر بودیم و به نظرم بهترین بازیکنمون هم پژمان نوری بود !

10. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

این عکس خیلی حرفا داره:

12. 7 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

فرهاد مجیدی قبول نکرد که بازیکن اخلاق شود

به گزارش آبیته و به نقل از خبرآنلاین،مسئولان برگزاری دربی ابتدا فرهاد مجیدی را به عنوان بازیکن اخلاق این مسابقه انتخاب کردند اما مجیدی که عصبانی بود، حاضر نشد تا این عنوان را قبول کند. او پس از پایان دربی توسط مسئولان کمیته مبارزه با دوپینگ به اتاق نمونه گیری دعوت شد تا تست بدهد. مجیدی وقتی فهمید باید تست دوپینگ بدهد عصبانی شد و گفت: «چرا همیشه من باید تست دوپینگ بدهم؟» همین باعث شد او عنوان بازیکن اخلاق را قبول نکند و مسئولان برگزاری مسابقه هم مجبور شوند این عنوان را به جواد نکونام بدهند.

پ ن : حقشم بود بازیکن اخلاق بشه . ولی من نمی دونم چرا اینقدر از مجیدی تست دوپینگ می گیرن ! یادش بخیر بازی استقلال و راه آهن پارسال به دایی قبل ورود خوش و بش کرد و 7 ثانیه بعدش گل زد . این بازی هم اگر یکم دقت می کرد دوباره کارشو تکرار می کرد .

Last edited by king of the kings; 06-09-2013 at 22:12.

14. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

الان هرچی فکر میکنم نمیفهمم فرهاد چی شد اون توپو نزد ... واقعا چی شد؟
    در کل یه پیشنهاد واسه دو تیم دارم اصن دربی رو برگزار میکنید که چی بشه بیاد قرعه کشی کنید هر نتیجه ای اومد همون لحاظ کنید هیجانشم از بازی کردنشون بیشتره والاااااااااااا
    اون توپ اصلا به مجیدی نرسید که بخوایم بگیم مجیدی خوب زد یا بد زد
    پاشو کشید ولی به توپ نرسید اگر میتونست استپ کنه قطعا گلش میکرد اما توپ ازش دور بود
    این جور صحنه ها موقعیت گل حساب نمیشه چون اگر قرار باشه به اما و اگر برسیم
    باید بگیم اگر پاس عمقی صادقیان کمی اینور تر بود الان سید صالحی هم گل میزد
    استقلال نیمه دوم یه موقعیت گل خوب روی حرکت خوب مجیدی داشت که ساموئل خرابش کرد

16. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بچه ها قضیه ی این امید با صفا چیه چه بی سرو صدا ...کسی ازش اشنایی داره ؟

این یه تیکه از مصاحبه امیرخان در مورد این بازیکنه

من یک بازیکن به نام ایمان با صفا را آوردم که از امیدهای فوتبال ماست. اگر 3 روز زودتر رضایتنامه اش را به ما داده بودند می‌توانست در دربی بازی کند. احتمالا او در سفر آسیایی با ما باشد. او یک امید ابراهیمی دیگر می شود.»

--------------------------------------------------
    Last edited by nw_nk; 06-09-2013 at 22:34. دليل: جواب به تاپیک حریف

18. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

ماجدي: 2موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: در نيمه دوم دو موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم که نتوانستيم استفاده کنيم.

ميرشاد ماجدي پس از تساوي در دربي 77 عنوان کرد: بازي خوبي بود. نيمه دوم دو تا موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم که نتوانستيم استفاده کنيم. با بضاعت و مصدوماني که داشتيم خوب بوديم.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه آيا به بازيکنان استقلال گفته بودند مصاحبه نکنند، خاطرنشان کرد: خود بازيکنان اگر بخواهند مصاحبه مي‌کنند و اگر هم نخواهند صحبتي را انجام نمي‌دهند.

منبع ورزش 3

20. این کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •