این بونایتد هم دیشب حالمونو گرفت ... 3 امتیاز هدیه کرد سیتی ... چی میکشن طرفدارای این یونایتد .... من که حرصم حسابی در اومد .... رووو یه امتیاز این مسابقه حساب کرده بودیم ولی همه امیدمونو نا امید کردن![]()
این بونایتد هم دیشب حالمونو گرفت ... 3 امتیاز هدیه کرد سیتی ... چی میکشن طرفدارای این یونایتد .... من که حرصم حسابی در اومد .... رووو یه امتیاز این مسابقه حساب کرده بودیم ولی همه امیدمونو نا امید کردن![]()
سیتی فعلآ شانس اول قهرمانیه ..
هفته دیگه هم بعیده آرسنال بتونه جلوشون کاری بکنه
من انتظار نداشتم یونایتد ببره سیتیو
به نظرم اورتون و آرسنال و لیورپول بازی های سخت تری هستن برای سیتی
امیدوارم ما همه بازیهامونو ببریم سیتی هم حداقل یه 4 تا امتیاز از دست بده
هرچند همونطور که خوزه گفت سیتی شانس اول قهرمانیه.
فردا ساعت 7.30 با کریستال پالاس بازی داریم
کریستال پالاس الان وضعیتش خطرناکه و قطعا با تمام روحیه و نیروش بازی میکنه .
بازی رو هم هیچ کدوم از شبکه های ایران پخش نمیکنن
Last edited by mohammad varaste; 29-03-2014 at 13:36.
خوب متاسفانه بازی را با گل به خوبی کاپیتان به کریستال پالاس واگذار کردیم
کلا خوب بازی نکردیم موقعیت های گل بیشماری داشتیم اما با وجود امثال تورس معلومه که نمیتونیم به گل برسیم اگر امروز یک مهاجم در حد ژکو هم داشتیم مطمئنا بازی را با اختلاف گل برده بودیم
دو دفاع کناری چلسی امروز خیلی پراشتباه ظاهر شدند و فضای پشت آزپیلی و ایوا خیلی خالی بود و پالاسیها هر کاری که میخواستند در اون سمت انجام دادند
هازارد و شورله آمادگی همیشه را نداشتند و تعویضی ها که صلاح و دمبابا بودند هم بسیار ضعیف ظاهر شدند
در نهایت 3 امتیاز حساس را از دست دادیم وقتی سیتی را دبل کردیم فکر میکردم به راحتی قهرمان میشیم اما یک سری بازیهای راحت را داریم می بازیم و امتیاز از دست میدیم
با این باخت احتمالا از صدر جدول به رتبه سوم سقوط میکنیم و این شکست در آستانه بازی با پی اس جی اصلا جالب نبود
نکته جالب بازی هم تماشاگران کریستال پالاس بودند که 90 دقیه با شور اشتیاق زیاد تیمشونو تشویق کردند و اکثرا لباس تیم خودشونو پوشیده بودند
من تقریبا ایمیدمو به قهرمانی از دست دادم
مگی اینکه امشب ارسنال اقایی کنه و سیتی رو بزنه
خدا هیچ تیمی رو بی مهاجم نذاره![]()
آرسنال اگه می خواست آقایی کنی همین چلسی رو که پشت سر هم به تیمای ته جدولی می بازه رو می برد.
ببخشید بازیشون به وقت ایران ساعت چند میشه؟من تقریبا ایمیدمو به قهرمانی از دست دادم
مگی اینکه امشب ارسنال اقایی کنه و سیتی رو بزنه
خدا هیچ تیمی رو بی مهاجم نذاره
الان ما باید همه ساعت ها رو به اضافه ی 4:30 بکنیم؟
وای وای وای ... عجب سه امتیازی از دست دادیم .... آخ آخ آخ ... حیف شد .. .نتیجه رو دیدم شاخم برید ... هنوز وقت نکردم هایلات ها روببینم ... اما مثل اینکه نبود مهاجم حس شده ... خیلی نوسان داریم .. خیلی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)