تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 332 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم دمو رو بازی کردم به نظرم هنوز خیلی چیزاش کامل نشده که طبیعیه ...
    اما
    اولین چیزی که از دیدنش لذت میبرید چمنه ...
    راستش من 2.3 دست بازی کردم و از همون اولین بازی بیش از حد محو فیزیک توپ و حرکت فوق العاده طبیعیش شدم چیزی که از فیفا 08 ارزوم بود ea بتونه انجام بده اما هر سال یه بادکنک با عکس العملهای وحشتناک میداد
    در نتیجه هر باگ یا کمبودی که pes داشت رو امشب ندیدم از بس که از دیدن اون توپ شگفت زده شدم
    نکته دومی که فوق العاده لذت بردم ازش و ea باید یاد بگیره از این فوتبال : انیمیشن فوق العاده سانترهاس ... به طرز وحشتناکی عالیه
    و همچنین انیمیشنهای جدید ضربه سر
    یعنی شما کافیه توپ و ببرید گوشه زمین یه سانتر کنید و یه هد بزنید و از دیدن این اتفاق لذت ببرید چون بی نهایت زیبا شده
    شاید امشب از گیم پلی این بازی راضی نباشم چون توی توپ گیری مشکل زیاد بود و البته برخوردهای عجیب که کلا بازی گره میخورد
    اما به جرات میگم این pes از خیلی جهات از فیفا جلوتره حتی 14 (من گیم پلی 14 فیف رو دیدم انیمیشن سانترش کوچکترین تغییری نکرده)
    کاملا من و به 2015 امیدوار کرد
    در اخر امیدوارم ea روزی بفهمه اولین چیزی که یه فوتبال واقعی نیاز داره چمنه و بعدش یه توپ طبیعی
    میرم یه کم شوت بزنم توی ترینینگ حالم جا بیاد و لذت ببرم
    نقل از بازیسنتر

2. 3 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بله فیزیک توپ مخصوصا عالیه ما که داریم ویدئو ها رو میبینیم مشخصه چه برسه به وقتی که بازی کنیم...

آقا من هنوزم با یه چیزی مشکل دارم ........ خط دفاعی خیلی جولو ـبازی میکنه ، با یه پاس توی عمق هوایی میشه دفاع رو جا گذاشت .. .. نمیدونم تو هر ویدئو اینو حس میکنم ...

امیدوارم امشب بتونم دمو رو دانلود کنم ، بطور حرفه ایی تمام را ه های گلزنی ، باگ ها ، دروازبانی ، کلا همه چیشو تست میکنم + بعد از بازی کردن با هوش مصنوعی فردا با یک هوش انسانی حرفه ایی pes باز قدیمی و fifa باز کنونی ، بازی میکنم که دیگه رفع ابهام بشه

4. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا منم حس میکنم دفاع جلو بازی میکنه و امیدوارم پاس تو عمق هوایی و زمینی نقطه ضعف نشه بره این بازی !!

6. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من بازی کردم خیلی قشنگ تر شده و واقعا فیزیک وقتی تک میزنی بازیکن میافته رو زمین خیلی قشنگه

8. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

محمود جان تیمهای سری آ ایتالیا و لالیگا کامل لایسنس شدن؟ یا فقط تعدادیشون؟
    خیلی تیمها لیسانس شدن اما هنوز در مورد اینکه کاملا لیسانس شدن خبری منتشر نشده .

ولی من فکر می‌کنم اسم تغییر موتور بازی و FOX ENGINE و نظرات قبلی، بدجوری روی نظر شما تأثیر گذاشته و یک عینک خوش‌بینی خیلی قوی گذاشتید. من که شخصاً چیز خیلی جدیدی توی گیم‌پلی ندیدم. وقتی FIFA به نسخه‌ی NEXT-GEN رفت، از روی فیلم کاملاً تغییرات معلوم بود! بازی کلاً متحول شده بود. ولی در این نسخه با توجه به تغییر موتور بازی، تغییر جالب توجهی اصلاً معلوم نیست.

شواهد گویای همه چیز است .

من که شخصاً چیز خیلی جدیدی توی گیم‌پلی ندیدم

مشکل همیشگی دروازه‌بان PES این‌بار در 2014 انگار دروازه‌بان این بازی فقط این یک حرکت رو بلده. رو زمین رو هوا 80% مواقع این حرکت مسخره رو انجام می‌ده.

انیمیشنهای زیادی برای دروازه بان اضافه شده .

بازی برای Pc به تاریخ خودمون کی میاد ؟!
    بعلت اینکه نسخه دمو -- میشود کونامی اعلام کرده نسخه دمو برای PC بعد از انتشار نسخه اصلی منتشر میشود .

من Highlight ها رو دیدم:
    - گرافیک و نورپردازی به خصوص در شب، عالیه. یه لحظه فکر کردم فوتبال واقعیه!(به نظر من)
    - عکس‌العمل‌های بوفون کاملاً عادی بود و چیز خاصی نداشت! دروازه‌بانی که نتونه اون توپا رو بگیره به درد لای جرز می‌خوره. عکس‌العمل دروازه‌بان توی FIFA هنوز خیلی سرتر از PES هست.(به نظر من)
    - به زمین خوردن بازیکن‌ها خیلی خیلی مسخرست و اغراق آمیزه! انگار می‌خواد پرواز کنه و در یک لحظه انگار اصلاً جاذبه‌ی زمین وجود نداه! زانوی بالوتلی گیر کرده به زانوی مدافع حدود 0.5 متر پرت می‌شه بالا بعد میفته زمین. یا صحنه‌های زیر! وقتی برخورد انجام میشه، بازیکن صاف میفته زمین عین جسد:

- در صحنه‌ی زیر، به دلیل باگ گرافیکی بازیکن به طرز عجیبی میفته زمین بدون برخورد با بازیکن آبی!(اصلاً با عقل جور در نمیاد طرف تکل رو زده 1 متر اونور تره بازیکن هنوز روی هواست!)

- در صحنه‌ی زیر ملاحظه می‌کنید چقدر مسخره بازیکن داره سقوط می‌کنه

- و این صحنه!
    فیزیک بازی از فیزیک نسخه NEXT فیفا هم بالاتر و بهتر هستش و تکنولوژِی Havok پشت این قضیه هستش .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا داره به چیز هایی گیر میده که همگی دارن در تمامی فروم ها ازش تعریف میکنن برخورد های فیزیکی در این نسخه یک سر و گردن از فیفا بالاتر هستش
    دقیقا . اصلا حرفای این دوستمون واقعا عجیب هستش !

آقا من هنوزم با یه چیزی مشکل دارم ........ خط دفاعی خیلی جولو ـبازی میکنه ، با یه پاس توی عمق هوایی میشه دفاع رو جا گذاشت .. .. نمیدونم تو هر ویدئو اینو حس میکنم ...
    کنترل خط دفاعی به شما بستگی داره . به استراتژی و اینکه بتونی بازیکنارو Select کنی . در پاس تو عمق هوایی تو ویدیوها نمیشه نظر داد چون دو طرف دارن بازی میکنن و سطح بازیها فرق داره .

10. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب منم این گیم پلی ای که بین بایرن مونیخ و سانتوس گذاشته بودید رو دیدم و خواستم نظرات خودمو بگم
    به نظر من این نسخه با نسخه ی 2013 اصلا قابل مقایسه نیست...بازی به شدت پیشرفت کرده و دیگه اون حالت حال به هم زنی رو نداره و میشه باهاش لذت برد
    اول دمو که چهره ی بازیکنا و طراحی استادیوم و جو استادیوم و تماشاچیا و چمن سه بعدی و کلا گرافیک بازی و نورپردازیش آدمو محو خودش میکنه
    به نظر من تو گرافیک، PES یه سر و گردن از فیفا بالاتره بدون اغراق و بدون تعصب،البته باید منتظر فیفا 14 Next Gen هم بود ، مطمئنا اونم حرف های زیادی واسه گفتن داره
    تو اون صحنه ای که دوربینو دور کله ی فیلیپ لام چرخوند،بنده تمامی موهای زائد ناحیه ی گیج گاهی و پس سریم ریخت
    یعنی وافعا بدون نقص بود
    اما خود بازی :
    همونطور که گفتم اصلا و ابدا نمیشه این نسخه رو با PES 2013 مقایسه کرد...من این چند روزی که همینجوری واسه تنوع دارم PES 2013 بازی میکنم ، واقعا داره حالم به هم میخوره ، من دارم BAL بازی میکنم و وقتی AI هم تیمی هامو میبینم ، میخوام صورتمو بزنم به مانیتور...ولی گیم پلی این بازی فوق العاده پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبل هرچند که اعتقاد دارم طرفی که اینو بازی کرده ، یه خورده هوشمندانه و زیرکانه بازی کرده تا بازی،بیشنر خودشو نشون بده ، دنبال باگ دراوردن و حرکات عجیب کردن و خطا کردن و پشت محوطه فول گرفتن و .... نبوده و سعی کرده بیشتر تو یک سوم میانی پاسکاری کنه...میخوام بگم تا خودت بازی نکنی نمیتونی مطمئن کامل باشی ولی گیم پلی فوق العاده پیشرفت کرده و نسبت به نسخه قبل قابل مقایسه نیست...ولی هنوز معتقدم این گیم پلی با گیم پلی ای که ما از فوتبال واقعی تو ذهنمون داریم و نسبت به گیم پلی رغیبش فیفا ، هنوز جا واسه کار داره و حس یک فوتبال واقعی رو اونجور که فیفا بهم میده ، نمیده
    یکی از چیز هایی که تو گیم پلی هست و چشم رو اذیت میکنه نبود اون چیزیه که تو فیفا بهش میگیم Personality+ یعنی تو فیفا هرکس عین خودش میدوه و راه میره و شوت میزنه و دریبل میزنه و .... یعنی با اینیستا وفتی پا به توپ میشی دقیقا حس میکنی خودشی ولی تو PES زیاد به این موضوع توجه نشده و اکثرا عین هم راه میرن و میدون و ... اگرچه کمی هم کار شده مثل ضربه های ایستگاهی رونالدو که به نظر من هنوز این شبیه سازی از ضربه ایستگاهی رونالدو با اون چیزی که ما تو واقعیت میبینیم،فاصله داره
    خلاصه حرف های من :
    -گرافیک :.7.ازی دهان باز کن بود و یک سر و گردن کامل بالاتر از فیفا

-گیم پلی بازی نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت قابل توجهی داره ولی نسبت به فیفا هنوز عقبه
    پیش بینی من : امسال PES 2014 و FIFA SOCCER 14 Next Gen از سایت معتبر Gamespot امتیاز برابری میگیرن
    آرزوی من : ای کاش فوتبالی میومد که گیم پلی فیفا و گرافیک PES رو داشت...
    Last edited by dr_shahrooz; 30-08-2013 at 02:41.

12. 6 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چند تصویر استخراج شده از نسخه دمو بازی .

14. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

^^
    شهروز جان personality+ رو در اصل کونامی چندین سال پیش مطرح کرد ولی خب نه با این اسم.پرسنالدی یا همون شخصیت گرایی و خصوصیت بازیکنا کاملا در بازی تاثیر داره حتی بیش از نسخه فیفا.اینو مخصوصا میشه در مقابل هوش مصنوعی حس کرد.
    مثلا یادمه pes6 وقتی توپ به رونالدینیو میرسید مدام دریبل میزد! یا مثلا اتوئو سریع استارت میزد ، یا جرارد با توب اصلا ور نمیرفت و سریع پاس میداد و ....
    در حالی که تو فیفای نسل حاظر خیلی کم میشه دید.مثلا موقعی که با بارسا بازی داری میبینی که مسی خیلی کم دریبل میزنه یا اصلا همش سانتر میکنه.البته تو فیفا 13 بهتر شده.
    من از نسخه 10به بعد pes بازی نکردم یافقط 5 مین pes 12 ،نمیدونم اینجا باید دوستان تایید کنن که این ویژگی آیا در سری های بعدی تقویت شده یا نه.ولی من یادمه تاثیرش خیلی زیاد تر بود

اون نحوه دریبل زنی که شما گفتی برمیگرده به انیمیشن بازی.پرسنالدی پلاس در مورد اینیستا میشه مثلا حفظ توپ زیاد یا دریبلینگ عالی ، که باید از هوش مصنوعی انتظار داشته باشیم این حرکات رو انجام بده.

الانم در مورد انیمیشنهای بازیکنان مختلف خیلی بیشتر شده.مثلا ریبری الان موقع دریبل زدن سرش پایین هست یا مولر یا اصلا رونالدو تو pes 13 انیمیشنهاش فوقالعاده واقعی بود که من دموشو بازی کرده بودم.

الانم تو فرومهای خارجی خوندم که مثلا هوش مصنوعی با پیرلو خیلی واقعی کار میکنه همش پاسهای هوایی توی عمق و .... میده.

در کل یه 3 ساعت دیگه مونده من دمو رو دانلود کنم
    Last edited by JUSTIN11; 30-08-2013 at 04:06.

16. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پرسنالیتی یا همون شخص گرایی در PES با عنوان Player ID هستش که من تو نسخه 13 مثلا وقتی با بازیکنی مثل Xavi پا به توپ بودم واقعا اون رو لمس میکردم . مثلا تو حفظ توپ و توی چرخشها بسیار خوب عمل میکرد و بازیکنان حریف نمیتونستن به سادگی توپ رو بگیرن . فکر میکنم این قابلیت تو PES بهتر کار شده .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Last edited by ™...; 30-08-2013 at 04:15.

18. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

افشین جان خواهش نظر خارج از بازی نده یعنی هر چی میگی از روی تعصب الکی هستش تمام حرفای که زدی حتی فیفا بازها هم تو سایتهای معتبر از نسخه ای امسال کونامی شگفت زده شدن چیزی که خوب باشه همه دوس دارن

::: روی بازی یا نقد درست حسابی با مدرک کن یا تاپیک رو از مسیر خبریش منحرف نکن ::::

دقیقا موافقم با بروبکس تو Pes با هر بازیکنی پا به توپ میشی نسبت به نوع بازی واقعی خود بازیکن احساش میکنی البته این بیشتر واسه بازیکنا و تیم های معروف هستش کم کم مثل چهره های واقعی واسه تیم های دیگه اینا هم اضافه میشه به مرور

این نسخه Pes رو تمام بروبکس خارجی پیشنهاد دادن حتما با LCD or LED Full HD 1080P به علاوه 5 باند صدا دوتا جلو دوتا عقب یکی هم بالای سر بازی کنید تا حال و هوای فوتبال واقعی و بودن تو استادیوم بهتون دست بده

واقعا راست گفتن با این گرافیک اونم بخصوص روی کامپیوتر روی اخرین تنظیمات گرافیکی چی میشه وقتی روی ps3 همچین گرافیکی داره خدائی رو کامپیوتر که بترکون میشه

بازی که اومد دوستان یادشون باشه روی گزینه Low و Normal هیچوفت بازی نکنن همانند Pes های قبلی به علت کمتر شدن بافت گرافیکی باگ های ناخواسته بوجود میاد بعد نیان بروبکس شاکی بشن

هر کی میخواد لذت ببره از الان به فکر سیستم خوب و متوسط واسه اجرای بازی با نهایت گرافیک باشه

20. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •