اینو میدونم .. ولی میگم چرا مخابرات داشتم اینطور بود سبانت هم که گرفتم همینطوره ! بخدا من میرم سرور آنلاین هرکی سبانت داره پینگش زیر 10 ــه
اینو میدونم .. ولی میگم چرا مخابرات داشتم اینطور بود سبانت هم که گرفتم همینطوره ! بخدا من میرم سرور آنلاین هرکی سبانت داره پینگش زیر 10 ــه
فعلا شرکت پارس آنلاین خوبه که تو بعضی شهر ها 9 مگ هم میبنده برای سرویس 1 مگ میتونی تحقیق کن برو پارس
خطت که 4 مگ بسته بود الان چرا 2 مگ شد؟
برا نت خط جدا ندارم.بهتر بگم خط رو تا نزدیکی مودم اوردم از اونجا با اسپلیتر یکی رو دادم مودم ویکی دیگه رو به تلفن،
از مخابرات سرویس میگیرم
اگه پریز تو خونتون داری اسپلیتر وصل کن و بزن رو تلفن برای مودم یه سیم جدا از دم در بدون اسپلیتر بکش ببین چی میشه.
همون سیمی که داری رو بدون اسپلیتر بزن به مودم برای تلفن هم که تو خونتون پریز هست بهش با اسپلیتر وصل کن
سلام دوستان
من روز یکشنبه از صبح تا شب اینترنتم قطع و وصل میشد. با پشتیبانی صبانت که تماس گرفتم گفتن مرکز مخابراتی تعمیرات داره و تا آخر شب این مشکل هست.
از روز بعد یعنی دوشنبه مشکل قطع و وصل شدن حل شد ولی سرعت دانلودم تقریبا 1/5 شد!!!
مثلا قبلا از سایت آپلودباز سرعت دانلودم بین 450 تا 600 متغیر بود ولی الان این سرعت به 60 تا 150 کیلوبایت در ثانیه رسیده!!!
دیشب به پشتیبانی زنگ زدم و گفتن که از سایت مایکروسافت دانلود کنم و مجددا بهشون زنگ بزنم و سرعت دانلود بگم.
من از سایت مایکروسافت .net framework دانلود کردم و سرعت 450 KB/s بود که من گفتم حتما سرورهای آپلودباز مشکل داشتن و دیگه با پشتیبانی تماس نگرفتم.
الان که دوباره دارم همون لینک از مایکروسافت می گیرم میبینم که اول دانلود سرعت 400 تا 450 هست ولی یکم که میگذره سرعت میشه 150 تا 200
در ضمن سایت های دیگه مثل رپیدباز، speedtest یا حتی rapidshare و ... هم این مشکل کاهش سرعت رو دارن.
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ (سرویسم 2 مگ محدود صبانت هست)
اینم عکس از قسمت تنظیمات مودم:
![]()
تو تمام شرکتا این اتفاقات میوفته این فکر نکنم به مودم ربط داشته باشه کیفیت خطم هم خوبه نویزتم بد نیست .
فکر نکنم مشکلی داشته باشی.
ببی ندوست عزیز وقتی دارن دستگاهای مخابرات رو تعویض میکنن این مطمئن شو که مشترک زیاد دارن و پورتا دارن افزایش میدن که مشترکا جدید رو توش جا بده وقتی هم مشترک اضافه بشه پهنای باند اون مرکز کم میشه و موقعی که مشترکا آنلاین هستن سرعت نوسان و کم میشه و وقتی که مشترکا آفلاین هستن سرعتا میره بالا
منطقه ما هم همینطوری بود دیگه عادت کردیم وقتی شرکتی مشترک زیاد جمع کنه همینه دیگه
بازم میگم تا اونجایی که من میدونم به خاطر خطت نیست مشکل از اوناست
بدون اسپلیتر هم تغییری نکرد![]()
فاصلت با مرکز چطوره؟
دقیقا نمیدونم فردا از اپراتور می پرسم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)