تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 293 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2930

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جسارتا نمیشه توضیحات رو کمی خلاصه بفرمایید؟والا کمی خسته کننده میشه برای مخاطب

چشم... شخصا فکر میکردم که پست‌هام حذف میشن چون اف تاپیکن کلا

2. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بحثهای خوبی داره انجام میشه به شرطی که واقعا موجبات آموزش رو فراهم کنه
    دوستان دقت کنن میشه با یه دوربین canon 400d با لنز خودش عکسای ماکرو از حشرات گرفت.فقط باید لنزش رو معکوس کنیید و نور رو مناسب.اینو در جواب دوستمون که گفته بودن با امکانات متوسط نمیشه اینکارارو کرد عرض کردم

4. 10 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان دقت کنن میشه با یه دوربین canon 400d با لنز خودش عکسای ماکرو از حشرات گرفت.فقط باید لنزش رو معکوس کنیید و نور رو مناسب.اینو در جواب دوستمون که گفته بودن با امکانات متوسط نمیشه اینکارارو کرد عرض کردم
    اخه عکاسی به صورت لنز معکوس هم سخته، هم نیاز به رینگ لنز معکوس داره که فک کنم گرونه... ولی خوب اره... عکس ماکرو میشه باهاش گرفت.. (البته اگر منظورتون صحبت های بنده در خصوص اون سوسکه میباشه که من کامپکت داشتم و نه 400 دی)

6. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوبه بعد از چند وقت یه چندتا بحث مفید داشتیم.
    حرف دوستمون هم کاملا درسته. با دوربین های آماتوری و امکانات کم هم میشه عکس های خوبی گرفت. به قول بزرگی که میگه: "عکاس باید عکاس باشد، عکاسی که عکاس نباشد عکاس نیست!"

-----------------------------------------------------

8. 10 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوبه بعد از چند وقت یه چندتا بحث مفید داشتیم.
    حرف دوستمون هم کاملا درسته. با دوربین های آماتوری و امکانات کم هم میشه عکس های خوبی گرفت. به قول بزرگی که میگه: "عکاس باید عکاس باشد، عکاسی که عکاس نباشد عکاس نیست!"

-----------------------------------------------------

سلام اولا ممنون بابت عکس زیباتون.
    نکته جالبی را توی این عکس دیدم. شما چطور فوکوس را تنظیم کردین که سوژه در مرکز فوکوس شده؟ من هر کاری میکنم سوژه یا در نزدیک فوکوس میشه یا در دور

10. 5 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اقا من یه دوربین بیشتر ندارم اونم دیجیتاله اونوقت همچین دوربینهایی تنظیمات تخصصیش رو چطور باید انجام داد؟
    دفترچه هم راستش گم کردم نداره
    همش یه تنظیم نور هستش که بلدم در موردشبقیه چیزای تخصصی که دوستان میگن رو این مدل دوربین ها هم قابل انجام هست؟

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

قانون مسابقه این بود که مطالعه یا اموزش با محوریت ابزار دیجیتال ، این نمیخورد به موضوع !
    راسش درست متوجه نشدم علی جون
    جیگرتو بگو ، جسارت چیه
    اکی!

این حالت رو در نظر بگیر:

یه دانش آموزی که...

در سال 2013 ساعت 11 شب میخواد بخوابه روی تخت خوابش... چراغ های اتاقش کاملا خاموشه اما با آیپدش داره لغات زبان انگلیسیشو مرور میکنه

در سال 2000 ساعت 11 شب میخواد بخوابه اما روی رختخوابش... در حالی که چراغ های اتاقش روشنه و کلی کتاب کنارش تلمبار شده و داره با یه عینک گنده لغات زبانشو مرور میکنه

به نظر من... این وضعیتی که من تعریف کردم مطالعه در تاریکی که مد نظر شما بوده رو نشون میده ضمن اینکه نکات دیگه ای هم به همراه داره = شلوغی + حالت قدیمی شیوه خواب + یکنواختی حالت درس خوندن در طول روز که تنوعی توش نیست!
    منظره ای که استفاده کردیا به نظرم عالیه اما از موضوع دورمون میکنه! بیشتر حس یه منظره خوب و آرام رو میده و نه توضیحی در مورد پیشرفت تکنولوزی و مقایسه اش با قدیم!

چاکریم

14. 3 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

نکته جالبی را توی این عکس دیدم. شما چطور فوکوس را تنظیم کردین که سوژه در مرکز فوکوس شده؟ من هر کاری میکنم سوژه یا در نزدیک فوکوس میشه یا در دور
    چون فوکوس دستی تو این دوربینا نیست یه راه فوکوس اینه که شما مثلا نیم متر چپ ببرید یا راست
    بعد شاتر رو تا نیمه فشار بدید و فوکوس کنه روی یه شیئ که فاصله اش تا دوربین برابر فاصله ای هست که شما میخواید روی موضوع اصلی فوکوس بشه
    مثلا دستتون رو جلوش بگیرید

بعد دوربین رو در حالی که تا نیمه همین طور شاترش زده شده جا به جا کنید و روی موضوع اصلی بیارید
    حالا تا آخر شاتر رو فشار بدید
    اینطوری روی قسمتی که میخواید فوکوس میشه!
    اقا من یه دوربین بیشتر ندارم اونم دیجیتاله اونوقت همچین دوربینهایی تنظیمات تخصصیش رو چطور باید انجام داد؟
    دفترچه هم راستش گم کردم نداره
    همش یه تنظیم نور هستش که بلدم در موردشبقیه چیزای تخصصی که دوستان میگن رو این مدل دوربین ها هم قابل انجام هست؟

این دوربین ها در دسته "ببین و بگیرها| قرار میگیره
    طبیعتا نمیشه تنظیمات دستی روی slrها رو از اینا انتظار داشت
    یعنی به جای استفاده از تنظیمات دستی خیلی خاص باید به دنبال ترکیب بندی های مناسب و استفاده از تمام ظرفیت تنظیماتی که داره داشت مثل همون نور که شما هم گفتید
    تکنیک هایی به صورت عمومی هست که مثلا میشه با دوربین موبایل هم خوب عکس گرفت باید این ها رو تا جایی که میشه رعایت کرد

16. 7 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به شما
    ممنون. نظر لطفتون هست.
    کنترل فوکوس در دوربین های اتومات رو قبلا گفته بودم و دوستمون هم که توضیح دادن.

18. 2 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 10 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •