چشم... شخصا فکر میکردم که پستهام حذف میشن چون اف تاپیکن کلاجسارتا نمیشه توضیحات رو کمی خلاصه بفرمایید؟والا کمی خسته کننده میشه برای مخاطب![]()
![]()
چشم... شخصا فکر میکردم که پستهام حذف میشن چون اف تاپیکن کلاجسارتا نمیشه توضیحات رو کمی خلاصه بفرمایید؟والا کمی خسته کننده میشه برای مخاطب![]()
![]()
بحثهای خوبی داره انجام میشه به شرطی که واقعا موجبات آموزش رو فراهم کنه
دوستان دقت کنن میشه با یه دوربین canon 400d با لنز خودش عکسای ماکرو از حشرات گرفت.فقط باید لنزش رو معکوس کنیید و نور رو مناسب.اینو در جواب دوستمون که گفته بودن با امکانات متوسط نمیشه اینکارارو کرد عرض کردم
اخه عکاسی به صورت لنز معکوس هم سخته، هم نیاز به رینگ لنز معکوس داره که فک کنم گرونه... ولی خوب اره... عکس ماکرو میشه باهاش گرفت.. (البته اگر منظورتون صحبت های بنده در خصوص اون سوسکه میباشه که من کامپکت داشتم و نه 400 دی)دوستان دقت کنن میشه با یه دوربین canon 400d با لنز خودش عکسای ماکرو از حشرات گرفت.فقط باید لنزش رو معکوس کنیید و نور رو مناسب.اینو در جواب دوستمون که گفته بودن با امکانات متوسط نمیشه اینکارارو کرد عرض کردم![]()
خوبه بعد از چند وقت یه چندتا بحث مفید داشتیم.
حرف دوستمون هم کاملا درسته. با دوربین های آماتوری و امکانات کم هم میشه عکس های خوبی گرفت. به قول بزرگی که میگه: "عکاس باید عکاس باشد، عکاسی که عکاس نباشد عکاس نیست!"
-----------------------------------------------------
![]()
سلام اولا ممنون بابت عکس زیباتون.
نکته جالبی را توی این عکس دیدم. شما چطور فوکوس را تنظیم کردین که سوژه در مرکز فوکوس شده؟ من هر کاری میکنم سوژه یا در نزدیک فوکوس میشه یا در دور
اقا من یه دوربین بیشتر ندارم اونم دیجیتاله اونوقت همچین دوربینهایی تنظیمات تخصصیش رو چطور باید انجام داد؟
دفترچه هم راستش گم کردم نداره
همش یه تنظیم نور هستش که بلدم در موردشبقیه چیزای تخصصی که دوستان میگن رو این مدل دوربین ها هم قابل انجام هست؟
اکی!
این حالت رو در نظر بگیر:
یه دانش آموزی که...
در سال 2013 ساعت 11 شب میخواد بخوابه روی تخت خوابش... چراغ های اتاقش کاملا خاموشه اما با آیپدش داره لغات زبان انگلیسیشو مرور میکنه
در سال 2000 ساعت 11 شب میخواد بخوابه اما روی رختخوابش... در حالی که چراغ های اتاقش روشنه و کلی کتاب کنارش تلمبار شده و داره با یه عینک گنده لغات زبانشو مرور میکنه
به نظر من... این وضعیتی که من تعریف کردم مطالعه در تاریکی که مد نظر شما بوده رو نشون میده ضمن اینکه نکات دیگه ای هم به همراه داره = شلوغی + حالت قدیمی شیوه خواب + یکنواختی حالت درس خوندن در طول روز که تنوعی توش نیست!
منظره ای که استفاده کردیا به نظرم عالیه اما از موضوع دورمون میکنه! بیشتر حس یه منظره خوب و آرام رو میده و نه توضیحی در مورد پیشرفت تکنولوزی و مقایسه اش با قدیم!
چاکریم![]()
چون فوکوس دستی تو این دوربینا نیست یه راه فوکوس اینه که شما مثلا نیم متر چپ ببرید یا راست
بعد شاتر رو تا نیمه فشار بدید و فوکوس کنه روی یه شیئ که فاصله اش تا دوربین برابر فاصله ای هست که شما میخواید روی موضوع اصلی فوکوس بشه
مثلا دستتون رو جلوش بگیرید
بعد دوربین رو در حالی که تا نیمه همین طور شاترش زده شده جا به جا کنید و روی موضوع اصلی بیارید
حالا تا آخر شاتر رو فشار بدید
اینطوری روی قسمتی که میخواید فوکوس میشه!
این دوربین ها در دسته "ببین و بگیرها| قرار میگیره
طبیعتا نمیشه تنظیمات دستی روی slrها رو از اینا انتظار داشت
یعنی به جای استفاده از تنظیمات دستی خیلی خاص باید به دنبال ترکیب بندی های مناسب و استفاده از تمام ظرفیت تنظیماتی که داره داشت مثل همون نور که شما هم گفتید
تکنیک هایی به صورت عمومی هست که مثلا میشه با دوربین موبایل هم خوب عکس گرفت باید این ها رو تا جایی که میشه رعایت کرد![]()
سلام به شما
ممنون. نظر لطفتون هست.
کنترل فوکوس در دوربین های اتومات رو قبلا گفته بودم و دوستمون هم که توضیح دادن.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)