بچه من رو ال سي دي گوشيم چند تا نقطه سفيد افتاده هر كاريم مي كنم نميره با اينكه گوشيم قابم داره ولي نمي دونم اين نقطه هاي سفيد رو ال سي دي افتاده؟ ممنون ميشم كمك كنيد
بچه من رو ال سي دي گوشيم چند تا نقطه سفيد افتاده هر كاريم مي كنم نميره با اينكه گوشيم قابم داره ولي نمي دونم اين نقطه هاي سفيد رو ال سي دي افتاده؟ ممنون ميشم كمك كنيد
من گذاشتم این شروع به دانلود بشه : W810_CXC1250316_GENERIC_HN_R4EA031_RED49.wtm
wtm گفته خودش یعنی Main
و wtf گفته یعنی FS
در ضمن خودش گفته نباید اشتباه بشه ...
من دوباره میام چک میکنم اگر اشتباه هست بهم بگید . ممنون
امیدوارم مشکلمون حل بشه ...
سلام
من مي خوام w810 بگيرم خوبه يا نه منو راهنمايي كنيد ممنون و قيمتش چقده
ممنون
نوشته شده توسط aarash
كريديت كارت خريدي ؟
بايد دو تا فايل دانلود كني ميدوني كه يه دونه Main و يه دونه FS
نرم افزاره خوده واتسون تا اونجا كه من ميدونم مشكل داشت خودت امتحان كردي؟
منظورم همون نرم افزاري كه اين فريمورها باهاش رو گوشي ريخته ميشه
بله من با پی پال اکانت خریدم .
بعد سه تا فایل بهم گفت که یکیش Main بود و دوتاش FS . وقتی که دانلودشون کرد . گوشی رو وصل کردم و شروع کرد ریختن روش که تقریبا 6 دقیقه طول کشید . بعد هم زد Finished . من هم کابل رو در آوردم و گوشی رو روشن کردم . یک صفحه اومد و زد Please Wait ... . من 30 تا 40 دقیق صبر کردم ولی نمودار پایین حرکتی نکرد ! یعنی تا تقریبا وسط اومد و همینجوری توش موند . منم گوشی رو خاموش کردم و زدمش تو شارژ . بعد که Fully Charged شد دوباره روشن کردم ولی بازم تو همون موند . البته بیشتر از 30 تا 40 دقیق صبر نکردم . یعنی باید بیشتر صبر کنم ؟
یا کار دیگه ای باید انجام بدم . اگر میدونید ممنون میشم کمک کنید .
ببين الان هر گوشي كه خوب باشه قلابيشو زياد ميزنننوشته شده توسط parandemohajer
قلابي 810 هم زياد شده و قيمتشو كشيده پايين پس اگه الان بخري ارزونه ولي ممكنه قلابي باشه![]()
مال منم اينطوري شده و از رو هم هستنوشته شده توسط الك دلك
كسي راه حلي داره؟![]()
يعني الان وقتي گوشي رو روشن ميكني insert corect sim card نمیده؟نوشته شده توسط aarash
30 دقیقه صبر کردی خطه پر نشد ؟
وقتی الان روشن میکنی چی میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)