خوب این سرعت پایین که میگی که اولا سرعت بالاست به نظر من و همچنین خود فیزیک بازی باعث شده سرعت بازی کندتر دیده بشه و گرنه واقعا سرعت بازی کم نیست .
خوب این سرعت پایین که میگی که اولا سرعت بالاست به نظر من و همچنین خود فیزیک بازی باعث شده سرعت بازی کندتر دیده بشه و گرنه واقعا سرعت بازی کم نیست .
نه انگار بازیکنا سنگین هستن خیلی دیر عکس العمل نشون میده
راستی بازی اصلا سیو نمیشه یعنی من دکمه هاشو تغییر میدم بازیو باز که از اول میام بازی کنم باز دکمه ها بهم خورده هستن
آره! خیلی سنگین و کند هستن.. اصلا نمیشه استارت زد مدافعا رو جا گذاشت .. حتی وقتی که کلی ازشون جلوتر باشی, یهو عین پلنگ میان میرسن بهت..اینش خیلی غیر طبیعیه.. دریبلای ریز هم نمیشه زد
كاملا تاييد ميشه .خيلي توپم از پاي بازيكنا جدا ميشه همش ادم توپو لو ميده
من رفتم دوباره دمو رو نگاه کردم، بله اکثر عکسا مال پارسالن و عوض میشن.
با بوکا و رد بولز هم بازی کردم. جفتشون تیمای خوبین و به ترتیب جلوی بارسا و تاتنهام خیلی خوب بازی کردن.
اما گرافیکش مخصوصا چمن اصلا جالب نیست و معلومه که رو نور پردازی و سایه زنی هیج کاری نکردن تو نسخه اصلی باید بهتر بشه وقتی میای فیفا 13 رو دوباره بازی میکنی حس میکنی که واقعا 14 گرافیکش افتضاحه چمنشو انگار با قواش رنگ کردن
چهره ها هم همه عالی هستن استیل بازیکنان بارسا عین خودشونه و همچنین تو هیچ بازی فوتبالی من ندیدم استیل و حرکات زلااتن رو اینطوری شبیه یازی بکنن عین خودش بازی میکنه حتی نحوه استوپ توپ تو کناره ها عین خودشه
اما فک کنم پیس از این بهتر باشه
باید دید
خب pes امسال کلا next-gen هست. باید بهتر باشه، وگرنه که ...
البته این دمویی هم که شما تجربه کردن مربوط به نسخه کارنت هست .
میگم که.
اگه pes next-gen از fifa current-gen ضعیف تر باشه که فاجعس.
عزیزم کی گفتهpes امسال next-gen هستش !؟
pes 2014 فقط برای این نسل عرضه میشه ... ( نسل هفتم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)