سلام
اگه بخواهیم چند تا ویندوز نصب کنیم رو این لپ تاب با مشکل مواجه که نمی شیم؟
سلام
اگه بخواهیم چند تا ویندوز نصب کنیم رو این لپ تاب با مشکل مواجه که نمی شیم؟
سلام میشه من رو هم راهنمایی کنید که ویندوز 8 رو سریع تر یاد بگیرم
سلام
دوستان خوب هستید ؟
دوستان تو قسمت گرافیک لپ تاپ 2 تا گرافیک اینتل و جی فورس رو شناخته
الن برای بازی ها هم همون اینتل رو میشناسه من باید چیکارکنم تا جی فورس رو بشناسه ؟
ممنونم
والا نمی تونم بگم خوبه ولی من مشکلی تنمی بینم و نمی تونم با یه مدل دیگه یا برند دیگه مقایسش کنماحساس میکنم یکم تاریکه صفحش انگاری نورش کمه
![]()
سلام من z500 رو با کیف و موس و کلینر گرفتم گاراتنی هم 2 سال سازگار از شیراز این جا اینا روشه....
روی ایکون بازی کلیک راست کن گزینه run with gerafic process بعد انتخاب نوع گرافیک
بهترین اموزش اینه که خودتون باهاش کار کنید چیزی که اضاف شده فقط مترو هست بقیش مثل win 7 هست
Last edited by baxe_shz; 23-05-2013 at 14:03.
بهترین اموزش اینه که خودتون باهاش کار کنید چیزی که اضاف شده فقط مترو هست بقیش مثل win 7 هست
سلام این اولین پست من با Lenovo z500 i7 هستش فعلا که باهاش زیاد کار نکردم فقط ویندوز 8 و درایوراش و چند تا نرم افزار رو روش نصب کردم .
سلام راستی چنتا سوال بره من گارانتی ویستا هستش و فقط یه دونه دی وی دی روشه که ویندوز 8 64 هم توش هست . همینو نصب کنم یا یه ویندوز دیگه بریزم ؟؟؟!!!!!!راستی نگفتین بلوتوسش چطوری روشن میشه ؟؟؟ تازه چراغ کیبوردم فک کنم نداره
ولی در کل خوبه
میخوام چنتا عکس بگیرم بزارمراستی اگه خوب بود بگین بیشتر عکس بزارم خوشحال میشم هر سوالیم داشتید تا اونجایی که بلدم و در توانم هست جواب میدم .
![]()
Last edited by alireza 3d; 23-05-2013 at 19:11. دليل: تازه واردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)