تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 124 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون. فعلا دارم دنبالش میگردم. اگه شما عکسی از این مدل دارید لطفا بفرستید. متشکرم.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر نظر مرا می خواهید همان مدل بهترین است و آن موضوع هم ممکن است دلیلی داشته که تلویزیونتان اینطور می شده و ممکن نیست که همه این مشگل را داشته باشند همه اینها برمی گردد به نحویه استفاده درست از سیستم که اگر بدرستی تلویزیونتان را آماده سازی کنید و همچنین دستورالعمل ها و عملکرد تلویزیون را بدانید کمتر دچار مشگل می شوید استفاده از این مدل تلویزیون بمانند استفاده از بنز آخرین سیستم می ماند و اگر شما راهنمای درستی نداشته باشید چگونه می توانید از یک سیستم بسیار هوشمند بطور کامل و جامع استفاده کنید که متاسفانه سامسونگ ایران از یک امکان ساده یعنی دادن یک دفترچه راهنما کامل و جامع که به زبان فارسی نوشته شده باشد استفاده نکرده است و همین برای کاربرانی که از این تلویزیونها استفاده می کنند مشگل ساز شده است ولی خوشبختانه من این دفترچه را گردآوری و ترجمه و در دسترس دارم.
    میشه خواهش کنم دفترچه ی راهنمای پارسی تلویزیون اف 8880 را برای دانلود بگذارید؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

میشه خواهش کنم دفترچه ی راهنمای پارسی تلویزیون اف 8880 را برای دانلود بگذارید؟
    دوست عزیز
    جواب شما را در پست خصوصی تان دادم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

سلام، وقت بخیر.
    دو سه روزه یه تلویزیون 55J7790 خریدم،امروز یه مرتبه دیدم تاچ ریموت کنترلش کار نمیکنه، امکان داره تنظیماتی چیزی داشته باشه؟
    ویرایش:
    با کمک دوست خوبم mr_peyman5623 مشکل حل شد.
    دفترچه راهنمای کامل این تلویزیون رو چطور میتونم داشته باشم؟
    ممنون
    Last edited by majidjan; 10-01-2016 at 19:13.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام، وقت بخیر.
    دو سه روزه یه تلویزیون 55J7790 خریدم،امروز یه مرتبه دیدم تاچ ریموت کنترلش کار نمیکنه، امکان داره تنظیماتی چیزی داشته باشه؟
    ویرایش:
    با کمک دوست خوبم mr_peyman5623 مشکل حل شد.
    دفترچه راهنمای کامل این تلویزیون رو چطور میتونم داشته باشم؟
    ممنون
    دوست عزیز
    این منوال خارجی آن است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.66 MB, pdf, ENGLISH
    2015.08.06

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام دوستان من تلویزیون سامسونگ دارم 3d اسمارت من هر کاری میکنم نمیتونم کشورم رو عوض کنم که از ایران در بیاد که بتونم برنامه های درستو حسابی شو دانلود کنم بعد کنترل تلویزیون من جدیده یعنی اسمارت کنترل هستش هیچ عددی نیست روش کسی راهی بلده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان گلم
    من حدودا 2 سالی میشه که تلویزیون 46F6450 رو دارم
    تو این دو سال هارد و فلشام رو براحتی و بدون مشکل باز میکرد(3ترا و 4ترا و فلش 8 گیگ و 32 گیگ)
    داشتم فیلم THE MARTIAN رو میدیدم که وسط فیلم یه دفعه قطع شد و تلویزیون روشن خاموش شد و بالا اومد ولی هاردو باز نکرد
    گفتم شاید روی حجم بالا داره بهش فشار میاد فیلمو ریختم روی فلش 8 گیگم امتحان کردم دیدم فایده ای نداره تلویزیون فلشو باز نمیکنه و بعد از 2 دقیقه حدودا روشن خاموش میشه
    امروز بعد از ظهر باز هارد رو امتحان کردم باز کرد و فیلمو پخش کرد گفتم درست شد دیگه تا اینکه باز الان امتحان کردم هارد و فلشامو دیدم باز به محض اینکه وصل میکنم بعد از اینکه میزنم تلویزیون هارد یا فلشو باز کنه بعد از همون حدود 2 دقیقه روشن خاموش میشه حتی اگه باز هم نکنی فلش وصل باشه بازم اتومات روشن خاموش میشه ولی بکشم اینطوری نمیشه
    حالا به نظرتون چه خاکی بر سرم کنم
    سخت افزار تلویزیون( همون قسمت بورد USB) مشکل پیدا کرده؟
    یا مشکل از جای دیگست؟
    یکی بهم گفت آپدیت کن مشکلت حل میشه.اینو بگم اگه این گزینه مد نظرتونه با راهنمایی کامل بهم بگین چکار کنم که هیچی سردرنمیارم
    البته اینم بگم که تلویزیونو به تنظیمات کارخونه ای برگردوندم گفتم شاید درست بشه ولی نشد که نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام در f8000 حالت hdmi black level در low هستش بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر وقتی که بلوری به hdmi وصل میکنم hdmi black level در standarde بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر میشه چطور بایدتغییرش داد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام در f8000 حالت hdmi black level در low هستش بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر وقتی که بلوری به hdmi وصل میکنم hdmi black level در standarde بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر میشه چطور بایدتغییرش داد؟
    دوست عزیز
    این فقط برای ورودی ویدئو از طریق کابل HDMI در دسترس است. با استفاده از این برای کاهش ابقاء تصویر که در هنگام تماشای ویدئو یا از دستگاه های خارجی ممکن است رخ دهد. یکی از سطوح سیاه و سفید را انتخاب کنید.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    این فقط برای ورودی ویدئو از طریق کابل HDMI در دسترس است. با استفاده از این برای کاهش ابقاء تصویر که در هنگام تماشای ویدئو یا از دستگاه های خارجی ممکن است رخ دهد. یکی از سطوح سیاه و سفید را انتخاب کنید.
    منم بلوری با کابل hdmi وصل کردم low تبدیل شد به standard ولی بازم کمرنگه و غیرقابل تغییر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •