سلام
مطالب شما برای من بسیار مفید بودند و راهنمایی خوبی بود.
فقط یه مطلب دیگه می خواستم عرض کنم در مورد بودجه سوال فرمودید ولی هیچ موردی پیشنهاد ندادین. بخاطر همین یکم دیدم عوض شد.اگر اجازه بفرمایید 1 مورد خودم پیدا کردم راجع به اون سوال کنم
نظرتون راجع به
Nikon D5300 kit 18-55 VR II
چیه؟

واقعیتش قبلا یه نفر بهم گفته بودن که : چون مبتدی هستی و تا بیای با دوربینت کار کردنو یاد بگیری دوربینت دیگه عمره خودشو کرده بهتره بیخودی زیاد هزینه نکنی و یه دوربین ارزون در حد 1میلیو بگیری. که البته خودشون یه دوربین دست دوم کانن داشتند که مدلش یادم نمونده فقط همین یادمه که 8 مگاپیکسل بود و همون حدود 1تومن می دادند.
ولی از اونجایی که عقیده دارم برای خرید خیلی چیزا بهتره بیشتر هزینه کنم و جنس خوبی بخرم تا مدتها برایم کار کند خواستم تا هم دوربین نو باشه هم حداقل اونقدر به روز باشه که تا چندسال بی نیاز از تعویض باشم.
در ای مورد هم می خواستم نظرتون رو بدونم اگر شما هم با اون شخص هم عقیده هستید برم همون دوربینو بخرم

یه سوال دیگه هم داشتم درمورد autozoom من برای اولین بار بود که یه دوربین نیمه حرفه ای دست می گرفتم و برام جالب بود که این دوربین همکارم لنزش به صورت خودکار با تغییر سوژه و فاصله اش عقب و جلو می شد میخوام بدونم این دوربین مبتدی که بالا گفتمم مثل 70d و d7100 هم زوم خودکار داره.
خودم واقعا دلم می خواست کانن بگیرم ولی کاننی که دوست دارم و با راهنمایی های شما دلم میخواست بخرم خییلی گرونه
ولی اگه شما با اون آقا هم عقیده نباشین تمام سعیمو می کنم همون d7100
جونمو بگیرم شده یه کم دیگه صبر کنم

ولی اگه باهاشون هم عقیده باشین
هر چی شما پیشنهاد بدین میرم میگیرم و زیاد هزینه نمی کنم
باز هم بخاطر وقتی که برام گذاشتین بسیار بسیار سپاسگزارم