تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 98 اولاول ... 4080868788899091929394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جالبه من با توجه به سرعت عکاسی بالا تر 7 در برابر 6 و سیستم فوکوس جدید تر انتظار داشتم در عکاسی ورزشی کانن بیشتر توصیه بشه همون طور که در رویو هاش در جاهای دیگه دیده بودم ولی ظاهرا اینجا به نیکون امتیاز بالا تری داده شده و تو عکاسی خیابان به کانن امتیاز بیشتری داده فکر می کنم این دو تا جابه جا شده باشه با توجه به اینکه نیکون دوربین سبکتری هم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    مطالب شما برای من بسیار مفید بودند و راهنمایی خوبی بود.
    فقط یه مطلب دیگه می خواستم عرض کنم در مورد بودجه سوال فرمودید ولی هیچ موردی پیشنهاد ندادین. بخاطر همین یکم دیدم عوض شد.اگر اجازه بفرمایید 1 مورد خودم پیدا کردم راجع به اون سوال کنم
    ن
    ظرتون راجع به
    Nikon D5300 kit 18-55 VR II
    چیه؟

واقعیتش قبلا یه نفر بهم گفته بودن که : چون مبتدی هستی و تا بیای با دوربینت کار کردنو یاد بگیری دوربینت دیگه عمره خودشو کرده بهتره بیخودی زیاد هزینه نکنی و یه دوربین ارزون در حد 1میلیو بگیری. که البته خودشون یه دوربین دست دوم کانن داشتند که مدلش یادم نمونده فقط همین یادمه که 8 مگاپیکسل بود و همون حدود 1تومن می دادند.
    ولی از اونجایی که عقیده دارم برای خرید خیلی چیزا بهتره بیشتر هزینه کنم و جنس خوبی بخرم تا مدتها برایم کار کند خواستم تا هم دوربین نو باشه هم حداقل اونقدر به روز باشه که تا چندسال بی نیاز از تعویض باشم.

در ای مورد هم می خواستم نظرتون رو بدونم اگر شما هم با اون شخص هم عقیده هستید برم همون دوربینو بخرم

یه سوال دیگه هم داشتم درمورد autozoom من برای اولین بار بود که یه دوربین نیمه حرفه ای دست می گرفتم و برام جالب بود که این دوربین همکارم لنزش به صورت خودکار با تغییر سوژه و فاصله اش عقب و جلو می شد میخوام بدونم این دوربین مبتدی که بالا گفتمم مثل 70d و d7100 هم زوم خودکار داره.
    خودم واقعا دلم می خواست کانن بگیرم ولی کاننی که دوست دارم و با راهنمایی های شما دلم میخواست بخرم خییلی گرونه ولی اگه شما با اون آقا هم عقیده نباشین تمام سعیمو می کنم همون d7100 جونمو بگیرم شده یه کم دیگه صبر کنم
    ولی اگه باهاشون هم عقیده باشین هر چی شما پیشنهاد بدین میرم میگیرم و زیاد هزینه نمی کنم
    باز هم بخاطر وقتی که برام گذاشتین بسیار بسیار سپاسگزارم
    Last edited by nazly10; 24-06-2015 at 19:12.

3. این کاربر از nazly10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

P.x

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    مطالب شما برای من بسیار مفید بودند و راهنمایی خوبی بود.
    فقط یه مطلب دیگه می خواستم عرض کنم در مورد بودجه سوال فرمودید ولی هیچ موردی پیشنهاد ندادین. بخاطر همین یکم دیدم عوض شد.اگر اجازه بفرمایید 1 مورد خودم پیدا کردم راجع به اون سوال کنم
    ن
    ظرتون راجع به
    Nikon D5300 kit 18-55 VR II
    چیه؟

واقعیتش قبلا یه نفر بهم گفته بودن که : چون مبتدی هستی و تا بیای با دوربینت کار کردنو یاد بگیری دوربینت دیگه عمره خودشو کرده بهتره بیخودی زیاد هزینه نکنی و یه دوربین ارزون در حد 1میلیو بگیری. که البته خودشون یه دوربین دست دوم کانن داشتند که مدلش یادم نمونده فقط همین یادمه که 8 مگاپیکسل بود و همون حدود 1تومن می دادند.
    ولی از اونجایی که عقیده دارم برای خرید خیلی چیزا بهتره بیشتر هزینه کنم و جنس خوبی بخرم تا مدتها برایم کار کند خواستم تا هم دوربین نو باشه هم حداقل اونقدر به روز باشه که تا چندسال بی نیاز از تعویض باشم.

در ای مورد هم می خواستم نظرتون رو بدونم اگر شما هم با اون شخص هم عقیده هستید برم همون دوربینو بخرم

یه سوال دیگه هم داشتم درمورد autozoom من برای اولین بار بود که یه دوربین نیمه حرفه ای دست می گرفتم و برام جالب بود که این دوربین همکارم لنزش به صورت خودکار با تغییر سوژه و فاصله اش عقب و جلو می شد میخوام بدونم این دوربین مبتدی که بالا گفتمم مثل 70d و d7100 هم زوم خودکار داره.
    خودم واقعا دلم می خواست کانن بگیرم ولی کاننی که دوست دارم و با راهنمایی های شما دلم میخواست بخرم خییلی گرونه ولی اگه شما با اون آقا هم عقیده نباشین تمام سعیمو می کنم همون d7100 جونمو بگیرم شده یه کم دیگه صبر کنم
    ولی اگه باهاشون هم عقیده باشین هر چی شما پیشنهاد بدین میرم میگیرم و زیاد هزینه نمی کنم
    باز هم بخاطر وقتی که برام گذاشتین بسیار بسیار سپاسگزارم

سلام

راستش رو بخوایید خود شما گفتید نمی خوایید دوربین شما جایی کم بیاره و بعدا اگر با یه استادی مشورت کردید نگه بهتر بود انتخاب دیگه ای می کردید تا فلان آپشن رو هم داشته باشه . مجموعه ی این صحبتها باعث شد دایره انتخاب تنگ تر بشه و قیمتها هم افزایش پیدا کنه و به نوعی ما رو به سمت همون دو گزینه ی ابتدایی هل بده. ببینید در عکاسی حرفه ای شما شکار لحظه ها می کنید و در این صورت ثانیه ها مهم هستن. پس خواسته نا خواسته باید به قابلیتهای اتو فوکوس دوربین بیشتر اعتماد کنید. هر دو دوربین نیکون D5300 و D7100 از این لحاظ عملکرد خوبی دارن هرچند D7100 چون نقاط فوکوس بیشتری داره دست شما رو برای عکاسی حرفه ای تر باز می ذاره (وقتی دکمه شاتر رو نیمه فشار می دید نقاط فوکوس در چشمی دوربین مشخص می شن که با کمک دکمه ی چهار جهته یا امکاناتی که در این دوربینها طراحی شدن می تونید نقاط فوکوس رو عوض کنید و تعداد نقاط بیشتر یعنی انتخابهای بیشتر ) و وجود موتور فوکوس داخلی استفاده از لنزهای متنوع تر با تمامی قابلیتهاشون امکان پذیر می کنه . وقتی D5300 رو می خرید برای داشتن اتو فوکوس روی لنزهای AF-S و AF-I نیکون می تونید حساب کنید. و تقریبا خرید لنزهایی از برندهای دیگه از سیگما, تامرون و توکینا و ... توجیه اقتصادی نخواهد داشت مگه اینکه قید اتو فوکوس رو بزنید و از انواع ارزون تر فاقد این قابلیت استفاده کنید. D7100 با لنز 55-18 حدود 700 تومن گرونتر از D5300 با همین لنز در می یاد و این معادل قیمت یه لنز خوب مثل nikon 35mm F1.8 DX AF-S هست.
    اگر دنبال گزینه ی اقتصادی تری هم باشید D5200 با اختلافی خیلی جزیی در کیفیت عکس و فیلم و به خاطر بهره گیری از نمایشگر کوچکتر نداشتن فیلتر آنتی آلازینگ و داشتن وا فای حدود 400000 تومن ارزونتره. اینکه تا عکاسی رو یاد بگیرید دوربین عمرش کرده رو درست نمی فهمم. دوستان من هنوز هم با دوربینهای 6 مگاپیسکل قدیمی عکسهای خیلی خوبی می گیرن. در ضمن عمر این دوربینها به تعداد شاتهای یا عکسها بستگی داره. مثلا سری حرفه ای تا 100000 شات و کامپکتهای معمولی تا 5000 تا 6000 شات عمر مفید دارن پس نگران این موضوع نباشید . دروبینی که می خرید انشالله تا مدتها برای شما کار می کنه هر کجا هم احساس کردید که دیگه پاسخگوی خواسته های شما نیست می تونید تعویض کنید مثل همون دوستتون . اما با 1 تومن در حال حاظر می تونید D3100 نیکون رو که 14 مگاپیکسلی هست یا کانن 1200D با 1100 می تونید بخرید که اختلاف زیادی با دوربین دوست شما خواهد داشت. به احتمال زیاد مدل پیشنهادی 350D هست که مدل 2005 هست و امکان فیلم برداری هم نداره.
    اگر واقعا دلتون با کانن خوب می تونید از بین مدلهای 600D/650D/700D یکی رو انتخاب کنید و کارتون رو با این دوربینها شروع کنید و بعدها که بودجه شما افزایش پیدا کرد بادی رو تعویض کنید البته هزینه بیشتری باید بکنید ولی خوب چون کانن انتخاب کردید لنزها و تجهیزات شما هم کانن خواهند یود و یه قدم در انتخاب دوربین دلخواهتون جلو ترید. اینکه نیکون بخرید و مجدد بخوایید سویچ کنید به کانن کار به مراتب سخت تر می شه.ولی خیلی از افراد حرفه ای کانون دارن خیلیها نیکون و بعضی هم جفتشون و عده ای هم از برند های دیگه استفاده می کنن. جالبه همه هم به در عمل مدعی هستن.

اینجا هر چی هزینه کنید از امکانات بیشتری بهره می گیرید. دوربین خودتون رو با توجه به بودجه خودتون انتخاب کنید ولی به هر حال با انتخاب D7100 در ابتدا هزینه ی بیشتری برای دوربین می کنید و در انتخاب لنز دستتون باز تره در ضمن اینکه دوربینی با امکانات حرفه ای بیشتری خواهید داشت.

در مورد اتو زوم تا جایی که یادم می یاد در دوربینهای مدار بسته اونم به خاطر کار خاصی که انجام می دن دیده بودم و فکر نمی کنم برای این سری دو ربینها چنین امکانی طراحی شده باشه

هر انتخابی هم که بکنید براتون آرزوی موفقیت می کنم.
    Last edited by naamre; 30-06-2015 at 10:16.

5. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    ایشاالله که مسافرت خوش بگذره، خیلی ممنون که قبل از رفتنتون جوابمو دادین چون واقعا برام مهم بود. خیلییی لطف کردین
    راهنمایی های شما خیلی بهم کمک کرد ، خیالم راحت شد d7100 رو می گیرم

مرسییییی خوش بگذره و همیشه خوش باشین

7. این کاربر از nazly10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

لطفا این دوربینها را مقایسه کنید. کنو 1200- 100d-و نیکون 3300
    کدام اینها HDR داخلی دارند. کیفیت کدام بهتر است؟
    Last edited by Highbury; 27-06-2015 at 19:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    فکر کنم این پیام رو برای من گذاشتین از توجهتون متشکرم
    همین دیروز رفتم یه d7100 گرفتم خیلیییی خوبهه
    امیدوارم شخص مبتدیی مثل من از خریدش پشیمون نشه ولی خیلی دوربین خوبیه دیگه می تونم از آسمون شب بدون نویز عکاسی کنم
    عکاسی پرتره اش عالیه مخصوصا برای من که جزییات وکیفت عکسها برای کارم خیلی مهمه.
    ولی رفتم دوربینهایی رو که فرموده بودین رو هم چک کردم.

بازم ممنونم از سایت از فروم از شما دوست عزیز و naamre عزیز که با حوصله برام وقت گذاشتن
    من میرم عکاسی

10. 3 کاربر از nazly10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا این دوربینها را مقایسه کنید. کنو 1200- 100d-و نیکون 3300
    کدام اینها HDR داخلی دارند. کیفیت کدام بهتر است؟
    Cameralabs یه رویو داره در مورد Nikon D3300 که به نوعی مقایسه اون با 100D هم هست من لینکش رو می ذارم یه نگاه بندازید اختلافها مشخصه.

اگر بخواییم به طور خلاصه این دو تا رو مقایسه کنیم برتری عمده 100D در جثه کوچکترش و صفحه نمایش تاچش. در ضمن به خاطر سیستم فوکوس هیبریدی در حالت فیلم برداری و اتوفوکوس به ویژه و قتی با لنزهای STM مجهز شده باشه عملکرد بهتری داره.
    نیکون باتری بهتری داره 700 شات در مقابل 380 شات و کیفیت عکسها به لحاظ نویز , شارپنس و CA بهتر هست. اگر دوست داشتید کل صفحاتی که لینکش رو گذاشتم بخونید چون به واقع مقایسه دو دوربین هست.

توهمون سایت مقایسه ی عکسهای 1200D و D3300 نیکون هم هست به لینک زیر مراجعه کنید

به شخصه احساسم اینه که عکسهای 1200D از 100D باکیفیت تره و دست کم به لحاظ نویز عملکرد بهتری داره. یکی از نقطات قوت 1200D عمر باتریش هست که 500 شاته. یکی از ضعافهای عمده اش نسبت به بقیه رقبا منجله نیکون ساختشه اولین بار که دستم گرفتم به ویژه اون گریپش یه جوری تو ذوق می زد به هر حال کانن برای ارزان شدن قیمت این دوربین از امکاناتش هر چیزی که تونسته کم کرده. مثلا امکان نصب میکروفون استریو نداره . میکروفون رو دوربین هم مونو هست . sensor cleaning system رو هم برداشته. و رزلوشن صفحه نمایشش نسبت به بقیه کمتره. لنز کیتی هم که باهاش به فروش می رسه فاقد لرزشگیر تصویر هست (canon 18-55 III). یکی دیگه از نقاط ضعفش عملکرد اتوفوکوس در حالت live view هست که درسته در بیشتر DSLR ها کنده ولی 1200 کند تره. به نظرم نیکون D3200 با توجه به نزدیکی قیمت انتخاب بهتری از 1200D هست. هرچند عکسهای JPG این دوربین نویز بیشتری داره.

فکر می کنم تو این رنج قیمت نیکون D5200 مد HDR داره
    Last edited by naamre; 28-06-2015 at 16:44.

12. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

Cameralabs یه رویو داره در مورد Nikon D3300 که به نوعی مقایسه اون با 100D هم هست من لینکش رو می ذارم یه نگاه بندازید اختلافها مشخصه.

اگر بخواییم به طور خلاصه این دو تا رو مقایسه کنیم برتری عمده 100D در جثه کوچکترش و صفحه نمایش تاچش. در ضمن به خاطر سیستم فوکوس هیبریدی در حالت فیلم برداری و اتوفوکوس به ویژه و قتی با لنزهای STM مجهز شده باشه عملکرد بهتری داره.
    نیکون باتری بهتری داره 700 شات در مقابل 380 شات و کیفیت عکسها به لحاظ نویز , شارپنس و CA بهتر هست. اگر دوست داشتید کل صفحاتی که لینکش رو گذاشتم بخونید چون به واقع مقایسه دو دوربین هست.

توهمون سایت مقایسه ی عکسهای 1200D و D3300 نیکون هم هست به لینک زیر مراجعه کنید

به شخصه احساسم اینه که عکسهای 1200D از 100D باکیفیت تره و دست کم به لحاظ نویز عملکرد بهتری داره. یکی از نقطات قوت 1200D عمر باتریش هست که 500 شاته. یکی از ضعافهای عمده اش نسبت به بقیه رقبا منجله نیکون ساختشه اولین بار که دستم گرفتم به ویژه اون گریپش یه جوری تو ذوق می زد به هر حال کانن برای ارزان شدن قیمت این دوربین از امکاناتش هر چیزی که تونسته کم کرده. مثلا امکان نصب میکروفون استریو نداره . میکروفون رو دوربین هم مونو هست . sensor cleaning system رو هم برداشته. و رزلوشن صفحه نمایشش نسبت به بقیه کمتره. لنز کیتی هم که باهاش به فروش می رسه فاقد لرزشگیر تصویر هست (canon 18-55 III). یکی دیگه از نقاط ضعفش عملکرد اتوفوکوس در حالت live view هست که درسته در بیشتر DSLR ها کنده ولی 1200 کند تره. به نظرم نیکون D3200 با توجه به نزدیکی قیمت انتخاب بهتری از 1200D هست. هرچند عکسهای JPG این دوربین نویز بیشتری داره.

فکر می کنم تو این رنج قیمت نیکون D5200 مد HDR داره
    سلام جی 16 را با اینکه خیلی خوشم اومده بود اما بخاطر اینکه تو همون رنج دوربینهای slr هستش فروختم.
    مقایسه ای که من کردم.احساس کردم 3300 نسبت به دی100 عکسهاش پررنگتر و حالت زردی داره . درسته که جذابه اما 100 دی طبیعی تر به نظر میرسه. البته 3300 جزئیات بیشتری را نشان میده!
    چند سوال
    تنظیماتی مثل سرعت شاتر و ایزو ونوردهی نیکون مثل کنون راحته؟
    نبود لرزشگتر تصویر چقدر تاثیرگذار است؟
    نظرتان چیست که 1200 بادی بگیرم و یک لنز دیگه به جای 18-55 بگیرم؟ لنزی که قیمتش مناسب باشه، سایز جمع و جوری داشته باشه و تقریبا برای هر منظوری و به خصوص برای استفاده در اتاق و فضای بسته مناسب باشه؟
    کدوم این دوربینها مثل 1200-دی100 و 3300 در محیط های کم نور عملکرد بهتری داره ؟
    Last edited by Highbury; 28-06-2015 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام جی 16 را با اینکه خیلی خوشم اومده بود اما بخاطر اینکه تو همون رنج دوربینهای slr هستش فروختم.
    مقایسه ای که من کردم.احساس کردم 3300 نسبت به دی100 عکسهاش پررنگتر و حالت زردی داره . درسته که جذابه اما 100 دی طبیعی تر به نظر میرسه. البته 3300 جزئیات بیشتری را نشان میده!
    چند سوال
    تنظیماتی مثل سرعت شاتر و ایزو ونوردهی نیکون مثل کنون راحته؟
    نبود لرزشگتر تصویر چقدر تاثیرگذار است؟
    نظرتان چیست که 1200 بادی بگیرم و یک لنز دیگه به جای 18-55 بگیرم؟ لنزی که قیمتش مناسب باشه، سایز جمع و جوری داشته باشه و تقریبا برای هر منظوری و به خصوص برای استفاده در اتاق و فضای بسته مناسب باشه؟
    کدوم این دوربینها مثل 1200-دی100 و 3300 در محیط های کم نور عملکرد بهتری داره ؟
    سلام

خوب به سلامتی امیدوارم هر چه زود تر با یه دوربین دلخواهتون جایگزنش کنید.
    اینجا بحث برند نیست و بحث مدله 100D از نمایشگر تاچ بهره می بره دیگه لازم نیست مثل مثلا D3300 برای بعضی تنظیمات مجبور بشید داخل منو برید و چندین دکمه رو بزنید تا به اون تنظیمات برسید. ولی مثلا D7100 به خاطر داشتن همون نمایشگر دوم و دکمه های بیشتر به مراتب انجام تنظیمات باهاش راحتر می شه. بهترین کار اینه که خود شما قبل از خرید با دوربینها و منوی اونها کار کنید و تصمیم بگیرید.
    نبود لرزشگیر در نور کم آزار دهنده است یه قاعده هست که ممنکه برای لنز های مختلف فرق کنه ولی عموما اگر بخوایید عکسهای شارپی از سوژه ها ی ساکن و نه متحرک بگیرید بهتره سرعت شاتر رو دست کم به اندازه یک به فوکال لنت حالت فول فریم تنظیم کنید یعنی اگر فوکال لنت شما 90 میلیمتر هست 1/90 و اگر 30 میلیمتر هست 1/30. لرزشگیرها کمک می کنه شما تا 3 و گاهی 4 بار سرعت شاتر رو کمتر کنید و نگران بلور شدن عکس نباشید. یعنی مثلا 1/30 رو تا 1/10 کاهش بدید یا 1/90 رو تا 1/30. در شرایطی که نور کمه کمک بزرگیه.
    1200D با لنز 55-18 II Is هم که لرزشگیر داره به فروش می رسه قیمتشم حدود 100 تومن بالا تره یعنی تقریبا 1200 می شه. ولی به خاطر محدودیتهایی که این دوربین داره من بیشتر 600D رو توصیه می کنم که قیمتی زیر 1500 داره . قبل از خرید دوربینها رو حتما از نزدیک ببنید. تنها برتری 1200D قیمت ارزونتر باتری کمی بهتر و وزنشه اگر زیاد نخواستین هزینه کنید 1200D گزینه ی خوبیه.

اگر مبحث لنز رو جدا کنیم دوربینی در نور کم عملکرد بهتری داره که تو ایزوهای بالا نویز کمتری داشته باشه
    Last edited by naamre; 30-06-2015 at 07:58.

15. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. من به تازگی در یک نشریه کار میکنم و قصد خرید یک دوربین عکاسی برای تهیه گزارش های تصویری از مراسمات شهرستانی دارم. میخواستم در دو بودجه تعیین شده پیشنهاد بدید یکی تا حدود 600 تومن و دیگری در حدود 1 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •