سلام
راهی نداره.
موفق باشید
سلام
راهی نداره.
موفق باشید
درود
چنین امکانی وجود نداره که فقط امضای خودتون برای شما نمایش داده نشه ولی اگه سرعت اینترنت شما کمه میتونید از اینجا نمایش امضا ها رو غیر فعال کنید :
تنظیمات کاربر > ويرايش اختيارات > تنظیمات نمایش تاپیک ها > نمايش امضای شخصي > تیک رو بردارید .
موفق باشید![]()
Last edited by Malware; 13-12-2014 at 17:30.
سلام؛ مسیر زیر رو دنبال کنید:
تنظیمات کاربر
به کادرهای سمت راست نگاه کنید (پایینی)
My Settings
My Account
ويرايش اختيارات
تنظیمات نمایش تاپیک ها
حالت نمايش جزئيات موضوعات در تالارها: نمايش امضای شخصي
تیک گزینه نمایش امضا رو بردارید. با اینکار تنها کسی که امضاتون رو نمیبینه خودتون هستید.
سلام
بعضی پستها مشابه نوشته زیر رو دارن که کمرنگ نوشته شده: ( مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
این چیه و چطوری ایجاد میشه؟
به خاطر ویرایش پست هست؟ چون وقتی پست رو ویرایش میکنیم پایین پست زمان ویرایش نوشته میشه.
این سؤالات هم بی جواب مونده؛ لطفاً راهنمایی کنید...
Last edited by hamed29; 18-12-2014 at 16:12.
این مورد در ورژن قبلی انجمن، زمانی که دو پست پشت سر هم با فاصله زمانی کم ارسال میشد به وجود میومد (ادغام خودکار دو پست)
ولی در حال حاضر این موضوع وجود نداره
باسلام وخسته نباشید
من دارای خودروی سمند lx هستم وچون میخواستم لاکی سپر عقب رو تعویض کنم اتصال سنسورهای دنده عقب قطع شدند. اگرمی توانید مرا راهنمایی کنید .ممنونم
سلام
به انجمن های تخصصی p30world خوش آمدید .
سوال خود را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح نمایید.
سلام چطوری یکی به یکی پیغام خصوصی میشه داد؟
سلام.
اطلاع رسانی در مورد نقل قول ها رو چطور میشه غیر فعال کرد ؟
سلام بچه ها من تازه واردم یه سوال در مورد ریکاوری اطلاعات داشتم میشه راهنماییم کنید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)