تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 117 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

همون اول که میخوای تیمتو انتخاب کنی گزینه اخری از سمت راست رو بزن و توی بازی هم استافا باید بدی

2. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

يوونتوس از دست ما دست بردار نيستتتت:((

Sent from my iPad using Tapatalk HD

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من دقیقا همین کارو کردم، الان reputation من تو کره national شده!
    بايد تو اولسن قسمت انتخاب بازي و مشخصات گزينه ي رندوم رو بزني

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بايد تو اولسن قسمت انتخاب بازي و مشخصات گزينه ي رندوم رو بزني

رندوم نیست سهیل جان، اتوماتیک منظورته، ولی من همون ساندی لیگ پلیر رو انتخاب کردم!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خوب بالاخره داستان من تو کره تموم شد!
    تونستیم توی لیگ قهرمان بشیم، توی لیگ قهرمانان تو یک چارم نهایی مقابل یه تیم ژاپنی حذف شدم با گل زده تو خونه ی حریف، بازی رفت تو زمین من 1-1 شدیم برگشت هم 0-0، بدجوری ضد فوتبال بازی میکردن، تو جام حدفی هم توی فینال تو ضربات پنالتی باختم و حذف شدم، لیگ که تموم شد چند روز بعد استعفا دادم!
    یه هفته بعد یه تیم کره ای دیگه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون واقعا خسته شده بودم از فوتبال کره، چند هفته بعد تیتو از بارسلونا استعفا داد و سرمربی تیم ملی اسپانیا شد، من هم سریع اپلای کردم برای بارسلونا کثافتا قبول نکردن و آندرس ویاش بوآش رو انتخاب کردن، اونم از تاتنهام استعفا داده بود، اونجا اپلای کردم ولی اونا هم منو استخدام نکردن و رافا بنیتز رو انتخاب کردن! باز یه چند هفته ای بیکار موندم تا این که دیدم لاتزیو سرمربیش رو اخراج کرده، اپلای کردم و چند روز بعد بهم پیشنهاد سرمربیگری تیمشون رو دادن، همون روز منچسترسیتی هم بدون مربی شد؛ پیشنهاد لاتزیو رو یه هفته عقب انداختم و اونجا اپلای کردم، یه هفته گذشت و خبری نشد و باز یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب انداختم، باز یه هفته بعد خبری از من سیتی نشد و این بار که باز میخواستم یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب بندارم قبول نکردن و من هم به امید من سیتی پیشنهادشون رو ریجکت کردم، دو روز بعد خلدون مبارک عوضی Ferrara مربی پالرمو رو سرمربی تیمش کرد و من هم بدون تیم موندم! :(
    الان واقعا پشیمونم که چرا پیشنهاد لاتزیو رو قبول نکردم! :(
    راستی reputation من الان continental شده!

7. این کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب بالاخره داستان من تو کره تموم شد!
    تونستیم توی لیگ قهرمان بشیم، توی لیگ قهرمانان تو یک چارم نهایی مقابل یه تیم ژاپنی حذف شدم با گل زده تو خونه ی حریف، بازی رفت تو زمین من 1-1 شدیم برگشت هم 0-0، بدجوری ضد فوتبال بازی میکردن، تو جام حدفی هم توی فینال تو ضربات پنالتی باختم و حذف شدم، لیگ که تموم شد چند روز بعد استعفا دادم!
    یه هفته بعد یه تیم کره ای دیگه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون واقعا خسته شده بودم از فوتبال کره، چند هفته بعد تیتو از بارسلونا استعفا داد و سرمربی تیم ملی اسپانیا شد، من هم سریع اپلای کردم برای بارسلونا کثافتا قبول نکردن و آندرس ویاش بوآش رو انتخاب کردن، اونم از تاتنهام استعفا داده بود، اونجا اپلای کردم ولی اونا هم منو استخدام نکردن و رافا بنیتز رو انتخاب کردن! باز یه چند هفته ای بیکار موندم تا این که دیدم لاتزیو سرمربیش رو اخراج کرده، اپلای کردم و چند روز بعد بهم پیشنهاد سرمربیگری تیمشون رو دادن، همون روز منچسترسیتی هم بدون مربی شد؛ پیشنهاد لاتزیو رو یه هفته عقب انداختم و اونجا اپلای کردم، یه هفته گذشت و خبری نشد و باز یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب انداختم، باز یه هفته بعد خبری از من سیتی نشد و این بار که باز میخواستم یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب بندارم قبول نکردن و من هم به امید من سیتی پیشنهادشون رو ریجکت کردم، دو روز بعد خلدون مبارک عوضی Ferrara مربی پالرمو رو سرمربی تیمش کرد و من هم بدون تیم موندم! :(
    الان واقعا پشیمونم که چرا پیشنهاد لاتزیو رو قبول نکردم! :(
    راستی reputation من الان continental شده!
    ممنون از توضيحات جامعت ولي فك نكردي از كره نميتوني مستقيما پرتاب بشي به بارسا؟يا حتي تاتنهام و سيتي؟اره لاتسيو رو باثد قبول ميكردي ولي كار سختيه اونجا مربيگري كردن...من تو سال ٢٠١٨ تو هر بازي ٧ تا بازيكن زير ٢١ سال دارم...ولي بازم امسال دوموميشم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنون از توضيحات جامعت ولي فك نكردي از كره نميتوني مستقيما پرتاب بشي به بارسا؟يا حتي تاتنهام و سيتي؟اره لاتسيو رو باثد قبول ميكردي ولي كار سختيه اونجا مربيگري كردن...من تو سال ٢٠١٨ تو هر بازي ٧ تا بازيكن زير ٢١ سال دارم...ولي بازم امسال دوموميشم

یکم رویایی فکر کردم خوب، ولی واقعا تفاوت زیادی بین من و سرمربی پالرمو نبود به نظر من، من سیتی واقعا ناراحتم کرد، حالا تو مصاحبه هم گفته بود که من رو هم تو گزینه هاشون دارن، بیشتر به خاطر همون منتظرشون موندم! من همیشه دنبال challenge هستم پس سخت بودن برام مهم نیست، به من که پیشنهاد دادن تیمشون سیزدهم جدول بود! الان موندم تو کدوم تیم ها اپلای کنم!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ولی صد در صد غیر از اروپا نمیرم، یه تیم آمریکایی هم منو خواست نرفتم، تیم های غیر اروپایی واقعا سیستم لیگشون و قاونونای مسخرشون آدم رو خسته میکنه!

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

خیلی قانونا مسخره است من همه ی لیگ های بازی رو برداشتم و بیشتر از نصف شو پلی مود گذاشنم کره ای ها زیاد بهم پیشنهاد چون ساندی گذاشتم ولی قبولش نکردم الان هم مربی تربیت یزد هست !!!!!!تو لیگ ازادگان گروه b

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خیلی قانونا مسخره است من همه ی لیگ های بازی رو برداشتم و بیشتر از نصف شو پلی مود گذاشنم کره ای ها زیاد بهم پیشنهاد چون ساندی گذاشتم ولی قبولش نکردم الان هم مربی تربیت یزد هست !!!!!!تو لیگ ازادگان گروه b
    قاونو کجا مسخرس؟ خوب کره که بهتر از دسته دو ایران بود میرفتی اونجا دیگه!
    تو هم انگار یه career رو ادامه نمیدیا هی سیو جدید درست میکنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •