لطف داری sheshdang جان.
منم نباشم اینجا دوستان دیگه ای هم هستن که بهتر از من جواب میدن .![]()
لطف داری sheshdang جان.
منم نباشم اینجا دوستان دیگه ای هم هستن که بهتر از من جواب میدن .![]()
آقا اگر کسی با آیسی HI7190 یا HI7191 کار کرده یا میتونه کار کنه منو خبر کنه که شدیدا" به کمک نیاز دارم.![]()
از دوستان تقاضا میکنم هرکسی نقشه مدار رادیو کنترل 6 کاناله رو داره یاتوی یه سایتی دیده به این آدرس ایمیل کنه. با تشکر حسین![]()
به کدوم آدرس؟!
به نقشه ي مدار آمپلي شامل TDA8947J با خروجي استريو Satelite2.5*2+Woofer6.5 و توان خروجي 48W rms نياز دارم.
مدارهاي تغذيه و اكوي ديجيتال و تن كنترل و ميكسر رو دارم.
با آرزوی خوشی همه ی شما دوستان
به دنبال پروگرامری هستم که توانایی پروگرام کردن فیوزبیت ها و لاک بیت ها رو برای دفعات متوالی داشته باشه. مثل یونیورسال ها یا بعضی پروگرامر های ساده تر که تو بازار هم موجوده. اگه کسی مدار و مخلفاتشو (هگز و ...) پیدا کرد، نظری به من هم داشته باشه.
تشکرات!
منظورتون اینه که وقتی آیسی رو پروگرام کردید , بازم بتونید آیسی رو با یه تنظیمات فیوزبیت و لاک بیت دیگه پروگرام کنید؟ خب اگه میکرو قابلیت چندین بار پروگرام کردن رو داشته باشه معمولا" همه ی پروگرامرها میتونن اینکارو بکنن!
ولی اگه تنظیمات فیوز بیت رو طوری تنظیم کنیم که از اوسیلاتور یا کریستال خارجی استفاده کنه، دیگه با پروگرامر های عادی نمیشه پروگرامش کرد. و باید شرایطی که گفتیم رو براش فراهم کنیم. در مورد لاک بیت هم که این پروگرامرا فقط میتونن یه بار قفلش کنن و بعد دیگه باز کردی در کار نیست. و من اینقدی نمیتونم هزینه کنم که یونیورسال بگیرم. پس نیاز به پروگرامر دست سازی دارم که حداقل بتونه فیوز بیت ها رو در هر حالتی پروگرام کنه.
تو PIC ها که چنین داستانی وجود نداره اما در مورد AVR ممکنه حق با شما باشه. حالا اگه مداری به پستم خورد میذارم.![]()
یک مدار برای کنترل دما و رطوبت نیاز دارم. ترجیحا با سنسور SHT11 یا SHT75 ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)