fc-cach -f رو اجرا کردی؟
fc-cach -f رو اجرا کردی؟
نه ، الان اجرا می کنم .
ضمنا ، دو گزینه ی ورود من یکی 6.21 هست و دیگری 6.23 . آیا ممکنه که دو تا کرنل داشته باشم ؟ راهی برای یکی کردنشون هست ؟
بله ، بله الان ۲ تا کرنل داری هر کدوم رو که نمی خوای می تونی پاک کنی
باس لام
من26.32 گیگا فضای ازاد توی ram دارم که پارتیشن نشده است می خوام هم پارتیشن بندیش کنم و هم fedora core که فک کنم ورژن 10 باشه رو نصب کنمولی مشکل این جاست که نمیدونم چه طوری باید پارتیشن بندی کنم؟چند تا پارتیشن کافیه؟نوعشون چی باشه ؟ و از این چیزا که برای نصب لینوکس لازمه لطفا اگه کسی میدونه که حتما این جور هست یه جوری توضیح بده که منی که مبتدیم بفهمم.
با تشکر
خب اگه منظور از ram همون Hard Disk هستش باید عرض کنم که برای شروع یه پارتیشن با فایل سیستم swap دو برابر رم باید ایجاد کنید و یه پارتیشن با فایل سیستم ex3 با mount pointایجاد کنید. البته برای شرو همین ها کافیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین نسخهی فدورا ۹ هستش!
بله همون hard disk اشتباه لفظی بود
این mount point یعنی چی ؟ چه جوری با mount point پارتیشن ایجاد کنم?
واین کد یعنی چی کجا باید نوشته بشه؟
با تشکر
نه عزیزم! لازم نیست مونت پوینت پارتیشن ایجاد کنی (این جمله اشتباه هستش)
بزار یکم باز تر بگم. هارد دیسک به پارتیشن های مختلف تقسیم میشه. توی ویندوز برای هر کدوم یه آدرس در نظر میگیریم و به اون ها سر شاخه میگیم. مثل:
اما سیستم های شبیه یونیکس اینطور نیستن. یک پوشهی ریشه (root) دارن که آدرس مطلق اون یه اسلشه (/) و توی این پوشه، پوشه های دیگهای وجود داره. حالا ما میایم برای یه پارتشن یه مونت پوینت در نظر میگیریم که در حقیقت آدرسیه که برای اون پارتیشن در نظر گرفتیم. مثلا برای پوشهی خانگی، معمولا یا پارتیشن در نظر میگیرن با مونت پوینت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این به بعد این آدرس به این پارتیشن رجوع میکنه. شما توی مراحل نصب به mount point بر میخوری که اونجا میتونی این رو تست کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اول سعی کن با یه ماشین مجازی آزمایش کنی:
و اگر هم خواستی نصب کنی، حتما از اطلاعاتت یه پشتیبان تهیه کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ---------- هم p30 download هستش که آتوماتیک اینجور میشه!
Last edited by Blossom; 09-07-2008 at 23:44.
آقا قرض از مزاحمت : من امروز یه Fedora 9 از بازار گرفتم 6000 تومان !!!فقط 1 DVD !!! بابا چه خبره مگه !!! نا سلامتی OpenSource هست !!! نه؟ حالا شرکتش بماند...توی بازار که همه می گفتن که فقط ورژن 8 هست(البته توی بازار) بعد از یکم گشتن این گیرم اومد!!!
خوب اگه میخواستین سی دی ویندوز XP اوریجینال ( غیر دزدی ) را بخرین که مربوط به پنج شش سال پیش هست چقدر باید پول می دادین .
نگفتین کجا خریدین ؟
بهت انداختن داداش!
من DVD ۹ رو رایگان دانلود کردم!
تازهنسخهی ۹ و البته DVD رو ۱۰۰۰ تومن میفروشه! همین طور فروشگاه sito.ir ببین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)