تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 263 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوست عزیز درایور گرافیک اینتل نصب هست .
    اینجا رو ببینید :

[SPOILER][/SPOILER]

گرافیک AMD هم نصب هست

دیگه چی ؟

...........
    اینم از cpu-z

با برنامه Gpu هم ارور زیر رو میده .

دوستان خواهشا با حوصله جواب بنده رو بدید . من آماتور هستم . تا حالا هم با لپ تاپ کار نکردم . این یه هفته که با 4540 کار کردم واسه خاطر مشکلاتش حسابی حالم رو گرفته .
    مررسی
    اگر طبق پست قبلی بنده، حذف کردید همه چی رو، هم amd هم intel منظورمه، و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریختید و مشکلتون حل نشد، بگید که سویچ و تنظیمات رو چک کنیم.

2. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سلام دوستان .خسته نباشید
    دوستان من یه هفته میشه این لپ تاپ رو با رم 6 گرفتم . اگه ممکنه راهنماییم کنید. یه چیز عجیب اینه که فینگل پرینت نداره. برای شما هم همینطوره مدل 6 گیگش ؟ (یعنی جاش موجود هست اما پر شده و مثل مدل های دیگه اون حالت شیشه ای نداره )
    بستگی به کانفیگی که خریدید داره، اکثر دوستان فینگر داشتن. بنده خودم 6گیگ گرفتم داشت

4. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

اگر طبق پست قبلی بنده، حذف کردید همه چی رو، هم amd هم intel منظورمه، و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریختید و مشکلتون حل نشد، بگید که سویچ و تنظیمات رو چک کنیم.
    سلام
    چطور درایور هایی رو که نصب کردم پاک کنم ؟ از قسمت programs and features ؟ یا از درایور C ؟
    این لینکی که دادید مربوط میشه به ویندوز 8 . ویندوز من 7ultimate هست .
    دوست عزیز من روزی که خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا بازم نیازی هست اون لینکی که شما دادید ( که مربوط میشه به ویندوز 8 ، دانلود کنم )

بستگی به کانفیگی که خریدید داره، اکثر دوستان فینگر داشتن. بنده خودم 6گیگ گرفتم داشت
    مگه همچین چیزی امکان داره ؟!؟!؟! من از کامپیوتر مرکزی شیراز خریدم با گارانتی 1 ساله شد 2120000 تومن .
    دوست عزیز چطور میتونم بفهمم که طرف ( فروشنده ) قطعات رو خودش عوض نکرده و ارتقا نداده ؟ مثل رم یا هارد

خیلی ممنون

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مگه همچین چیزی امکان داره ؟!؟!؟! من از کامپیوتر مرکزی شیراز خریدم با گارانتی 1 ساله شد 2120000 تومن .
    دوست عزیز چطور میتونم بفهمم که طرف ( فروشنده ) قطعات رو خودش عوض نکرده و ارتقا نداده ؟ مثل رم یا هارد

خیلی ممنون
    بله امکان داره، حتی cpu هم در این لپ تاپ ها ثابت نیست و کانفیگ های متفاوتی داره.

من رم 6 با پردازنده core i5 دارم، خواهرم هم همین طور، اما مال من فینگرپرینت داره، مال اون نداره.

7. این کاربر از kamkar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سلام
    چطور درایور هایی رو که نصب کردم پاک کنم ؟ از قسمت programs and features ؟ یا از درایور C ؟
    این لینکی که دادید مربوط میشه به ویندوز 8 . ویندوز من 7ultimate هست .
    دوست عزیز من روزی که خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا بازم نیازی هست اون لینکی که شما دادید ( که مربوط میشه به ویندوز 8 ، دانلود کنم )

خیلی ممنون
    خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارت رتبه داده بذار.
    اینکه بفهمی قطعات عوض شده یا نه کار اسونی نیست،
    بعدشم شما باید لیست کانفیگی که فروشنده بهت داده داشته باشی، یا خودت بهش گفته باشی با این کانفیگ میخوام که اگه بعدا فهمیدی مطابق اون نیست، بری اعتراض کنی
    Last edited by mosi_alfa; 26-07-2013 at 23:26.

9. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارات رتبه داده بذار.
    داداش شرمنده این صفحه ای که گفتید ویندوز به نرم افزارها رتبه میده رو از کجا اجرا کنم ؟ ( گفتم که آماتور هستم ) .

( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اینکه بفهمی قطعات عوض شده یا نه کار اسونی نیست،
    بعدشم شما باید لیست کانفیگی که فروشنده بهت داده داشته باشی، یا خودت بهش گفته باشی با این کانفیگ میخوام که اگه بعدا فهمیدی مطابق اون نیست، بری اعتراض کنی
    درست .

ممنون

.......

راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
    در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
    Last edited by emadd69; 26-07-2013 at 23:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

داداش شرمنده این صفحه ای که گفتید ویندوز به نرم افزارها رتبه میده رو از کجا اجرا کنم ؟ ( گفتم که آماتور هستم ) .
    روی Computer راست کلیک بعدشم windows experince index

راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
    در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
    بعضی بازیا اتومات گرافیک سوییچ میشن بعضیا نه.
    روی دستکتاپ راست کلیک کن بعد روی configure switchable grapics بعد هم بازی مورد نظرو روی high performance تنظیم کن
    Last edited by mosi_alfa; 26-07-2013 at 23:37.

12. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارت رتبه داده بذار.
    منظورتون همینه :

چطوره ؟

راستی بازی pes 2013 پیشفرض روی hight performance هست .
    اما لگ داره

............

راستی این پیغام چی میگه :

همین که برنامه Gpu رو باز میکنم این پیغام داده میشه .
    Last edited by emadd69; 27-07-2013 at 00:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من مشکل کارت گرافیک و سویچ نشدن دارم چی کار کنم درایور ها رو هم نصب کردم اما نشد بیشتر هم برای بازی pes2013 میخوام

یه چیزی وقتی میام اینو نصب کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ارور رو میده
    Thes Computer does not meet the minimum requirements for installing the software

بعدش اومدم رفتم سایت اینتل هم درایور intel 3000 , intel 4000 رو دانلود کردم 3000 همین ارور رو داد ولی 4000 نصب شد بعدش اومدم اخرین ورژن کارت گرافیک ATI رو از سایتش دانلود کردم برای بازی pes2013 که لگ داره برای بازی های دیگه منظورم بالاتره که اجرا نمیکرد منتظر راهنمایی های شما هستم

راستی میشه کاری کرد که فقط با کارت ati کار کنه و اینتل کامل غیر فعال بشه مثل اینکه یع=ه دونه کارت داشته باشه
    Last edited by rezaali4; 27-07-2013 at 09:39.

15. این کاربر از rezaali4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه greywarden90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.
    اقا خیالت راحت باشه من کرایسیسو رو high و medal of honor warfighter رو رو ultra رفتم فقط خیلی داغ میشه موقع بازی که ریسک بالایی هست بازی باش اما خداییش کسی دلش میاد با این لپتاپ بازی کنه؟؟؟
    سلام بر همه .

چرا جوگیر میشی دوست عزیز و اطلاعات غلط میدی به بچه ها من با سیستم خونگیم که از هر نظر از لپتاپم قویتر هست نتونستم روی Ultra اجرا کنم .
    اخرین بازی که روی 4540 تست کردم tomb raider بود که روی تنظیمات مدیوم اجرا شد و روی تنظیمات High بشدت لگ داشت .

دوستان یه نرم افزار تست کامل قطعات لپتاپ معرفی کنن که قابلیت امتیازدهی بصورت جداگانه به قطعات رو داشته باشه
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •