تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 90 از 328 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

یه ساعت داشتم می نوشتم براتون که سیستم هنگ کرد و کلی ضد حال خوردم!

همون جمله پایانی رو بنویسم:برزگی بهم حرف قشنگی رو گفت،
    مردا مثل سنگ هستن و زنا عین شیشه.این هنر مرد هستش که با اینکه سنگ هستش بتونه از این شیشه به بهترین نحو مراقبت کنه.
    کل حرف یعنی اینکه تا نتونستی یه خانوم رو تو حد خیلی خوب بشناسی ازدواج نکن.خیلی خانوم ها با ما مردا خصوصیات اخلاقیشون فرق داره. بهترین وسیله واسه زندگی خوب مهربانی شوهر نسبت به خانومه.واقعا معجزه می کنه.خیلی در موردش بیشتر فک کنیم.
    خانوما تشنه مهربانی و محبتن.این خصوصیاتو داشته باش مطمعن باش غیر ممکنه ازت جدا شه همسرت.
    Last edited by a6543210; 29-12-2012 at 19:38.

2. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همون جمله پایانی رو بنویسم:
    مردا مثل سنگ هستن و زنا عین شیشه.این هنر مرد هستش که با اینکه سنگ هستش بتونه از این شیشه به بهترین نحو مراقبت کنه.
    کل حرف یعنی اینکه تا نتونستی یه خانوم رو تو حد خیلی خوب بشناسی ازدواج نکن.خیلی خانوم ها با ما مردا خصوصیات اخلاقیشون فرق داره. بهترین وسیله واسه زندگی خوب مهربانی شوهر نسبت به خانومه.واقعا معجزه می کنه.خیلی در موردش بیشتر فک کنیم.
    چرا همیشه باید مردها به همه چی فکر کنن و مواظب همه چی باشن ؟ برام سواله . مگه مرد دل نداره . همیشه مردها باید ناز بخرن . همیشه اونا باید عذرخواهی کنن . همیشه اونا باید بگن چشم . همیشه اونا باید مواظب رفتار و کارهاشون باشن که خدای نکرده به خانم برنخوره . و ..... خیلی وقتها اینجوریه . یعنی مرد هیچ حقی نداره ؟

بعضی ها رو میشناسم که به ظاهر و جسمی مرد هستند اما از یه خانم هم احساساتشون بیشتره . زود رنج هستند و پراحساس . اینجور که میشه برداشت کرد اینه که فقط مرد باید مراقب رفتار و کردار و حرفهاش باشه ..

4. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

زن و مرد در زندگی به یک اندازه مسئول هستند.زنها احساساتی تر هستند و مردها قویتر.هر کدوم باید از چیزی که دیگری از اون کمتر داره طرفش رو کامل کنه.زنهای واقعی و اهل زندگی ناز رو به موقع دارن و قدرت فکری و شیر زنی رو هم به موقع دارن و برای همسرشون یک تکیه گاه فکری و مایه آرامش هستند.آقایون هم در مقابل باید سعی کنند که خانم رو (که به شدت نیازمند احساسات واقعی همسر هست )از لحاظ روحی تنها نذارن و از نظر مالی هم خانواده رو حمایت کنند.یادتون نره خانمها با شنیدن یک دوستت دارم که از قلب همسرشون بیرون بیاد دنیا رو برای همسرشون فتح میکنند.و وظیفه مهم هر دو که امروزه گم شده تربیت صحیح فرزند هست.که متاسفانه ما تو همون وظایف اولیه مون موندیم

6. 3 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من چرا ازدواج نمیکنم??????خدایا ببین چه سوالی!!!!!!!!باز یاد بدبختی هایی افتادم که چند ساعتی بود فراموششون کرده بودم،با دیدن این تاپیک داغ دلم تازه شد،خب بزار بگم چرا
    1.چون باید دوسال از بهترین سالهی جوونیم رو برم سربازی،جایی که فقط عمرم تلف میشه و جوونیم میسوزه،جایی که هیچ سودی برای کشور نداره و همش هزینه ی بیخودیه
    2.چون یه بابای پولدار ندارم تا یه کارخونه داشته باشه تا برم توی شرکتش،تا دستم بره توی جیب خودم،تا درآمد داشته باشم
    3.چون بابام نه جانبازی داره نه سهمیه ای که بتونم باهاش از سربازی معاف بشم و در استخدامی ها اولویت داشته باشم و دانشگاه ازاد رو مجانی بخونم
    4.چون یه بچه پولدار نیستم
    [حذف شد]
    اینها همش برمیگرده به اون حرف من که پسرهای امروزی 90 تای دنیا رو هم بهشون بدی میگن 10 تای دیگش چی میشه.الان شاید 10 درصد مردم ایران خیلی مایه دار باشند(شاید هم کمتر) ولی نمیدونم چرا اون 90 درصد دیگه خودشونو با اون 10 درصد مقایسه میکنند
    من پسری رو میشناسم که از بچگی مدرسه که میرفته بعد مدرسه میرفته توی یه مغازه شاگردی.تا این پسر درسش تموم بشه این وضع ادامه داشته.توی این مدت هم یه پولی جمع کرده و یه مغازه زده و با تجربه خوبی هم که داشته واقعا موفق بوده.الان بعد از 1 سال از مغازه زدنش زن گرفته.پس این می امد میگفت من که بابام پولدار نیست ....؟؟؟!!!

ســـلام... در دوسال خدمت ما مجبور هستیم خدمت کنیم ، بدون هیچ دلیلی.. برای هرکس که بگی زور داره خصوصن با وضع کار و وهم و سرگشتگی دوران پس از خدمت که یک فرد درش قرار
    میگیره. اما آیا واقعن میشه خدمت رو با زندگی مقایسه کنیم ؟ نه... این مقایسه به نظر من اشتباه و کاملن نابجا هستش.

از طرفی این رو هم بگم این کـه بگیم من به خاطر مـشکل سربازیم ازدواج نمیکنم بازم اشتباس... الــــان دیگـــه تقریبن شرایط سربازی برای همه یکسانه و مث قدیم تبعیض وجود نداره ، به جز
    یک نکته که عرض کردم. شما این دو شخص رو در نظر بگیر :

آ- کسی که وضع مالی خونوادش خوب باشــه قـــاعدتن پس از خدمت هیچ مشکلی براش پیش نمیاد چون خونوادش راحت پشتشو میگیرن. یعنی بعد از خدمت بدون اینکه بخواد به خودش بجنبه
    پول لازم برای ازدواج و حتی خونه رو داره.

ب- حالا به یکی فک کن که خونوادش از لحاظ مالی بدبخته ، باید درس رو بخونه ، بعد بره خدمت ، خدمت رو که انجام بده حداقل 25 سال سن داره ، بعد از خدمت باید بزنه توی سر خودش تا یک کار
    پیدا کنه بره سر کار یک پولی جمع کنه تا بــتونه ازدواج کنه ، با توجه به وضع موجود دیگه با کمتر از 10 تومن که نمیشه زن گرفت میشه ؟ و با توجه به وضع کاری حال حاضر برای پس انداز این مقدار
    پول باید حداقل 3 سال وقت بزاره ( اگر کار خوب پیدا کنه ، که اونم محاله ) ، وام ازدواج هم که دیگه ماشالا کلن دارن تعطیلش میکنن...

خداییش کی موفق تره بین این دو نفر ؟ بله آقا یک سری افراد یک مشکلاتی دارن که قشر متوسط و دارا حتی خیال این مشکلات هم براشون محاله.

پولداری خوشبختی نمیاره ، ولی بی پولی قطعن بدبختی میاره

سلام. البته این بیشتر یک نظر و حدس بود که خودم دارم.. منظورم هم از تنوع طلبی این نیست که خصوصیات ظاهری طرف برام تکراری بشه. منظور
    نوع اخلـــاق و منش فرد هست
    اونم بستگی به شخص مخاطب من داره ، بله من از انسان یکنواخت بطور غیر قابل وصفی، متنفرم. ولی اگه یکی مث خودم ( تنوع گرا ) پیدا بشه ، مطمئنن اینجا مشکلی پیش نمیاد.
    اینجوری که شما میگید هم نیست.اونی که نخواد ازدواج کنه چه پولدار چه بی پول ازدواج نمیکنه.الان من n تا ادم میشناسم که وضع مالی باباشون یا حتی خودشون خیلی خوبه.ولی یکی بخاطر همین پولداری حاضر نمیشن هر زنی رو بگیرند و الان نزدیک 40 سالشونه هنوز مجردند.یکی هم بخاطر عدم حس مسئولیت پذیری حاضر به ازدواج نمیشن

در مورد تنوع طلبی هم یکی از هنرهای زن اینه که همیشه سعی کنه برای شوهرش متفاوت باشه.جزء خصوصیات خیلی از زن ها این گرایش به تنوع هست.بعید میدونم شما کسی رو ندیده باشید که هی تند تند لباس میخره یا هی موهاشو رنگ میکنه.یا عاشق هیجان و امتحان چیزهای تازه باشه...البته این به خصوصیات خود مرد هم بستگی داره.باید ببینی مرد از همسرش چی میخواد.و اونو توی چه چیزهایی محدود میکنه

همون جمله پایانی رو بنویسم:برزگی بهم حرف قشنگی رو گفت،
    خانوما تشنه مهربانی و محبتن.این خصوصیاتو داشته باش مطمعن باش غیر ممکنه ازت جدا شه همسرت.
    100 درصد تایید میشه

چرا همیشه باید مردها به همه چی فکر کنن و مواظب همه چی باشن ؟ برام سواله . مگه مرد دل نداره . همیشه مردها باید ناز بخرن . همیشه اونا باید عذرخواهی کنن . همیشه اونا باید بگن چشم . همیشه اونا باید مواظب رفتار و کارهاشون باشن که خدای نکرده به خانم برنخوره . و ..... خیلی وقتها اینجوریه . یعنی مرد هیچ حقی نداره ؟

بعضی ها رو میشناسم که به ظاهر و جسمی مرد هستند اما از یه خانم هم احساساتشون بیشتره . زود رنج هستند و پراحساس . اینجور که میشه برداشت کرد اینه که فقط مرد باید مراقب رفتار و کردار و حرفهاش باشه ..
    منظور ایشون عذرخواهی کردن و چشم گفتن نبود..
    زن ها انسان های احساساتی و اسیب پذیر تری هستند.همیشه نیاز دارند به یک مرد تکیه کنند.نیاز دارند که یک مرد مثل کوه پشتشون باشه.در مقابل زن ها هم به اون کوه(مرد) همه عشق و محبتشون رو میدن.
    کدوم مردی دلش نمیخواد از زنش حمایت کنه؟من فکر میکنم که استقامت و حامی بودن هم جزء خصوصیات مردهاست

8. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اینجوری که شما میگید هم نیست.اونی که نخواد ازدواج کنه چه پولدار چه بی پول ازدواج نمیکنه.الان من n تا ادم میشناسم که وضع مالی باباشون یا حتی خودشون خیلی خوبه.ولی یکی بخاطر همین پولداری حاضر نمیشن هر زنی رو بگیرند و الان نزدیک 40 سالشونه هنوز مجردند.یکی هم بخاطر عدم حس مسئولیت پذیری حاضر به ازدواج نمیشن

سلام ، البته سوی کلام بنده رو به افرادی بود که میخوان ازدواج کنن و با این مشکلات روبــرو میشـــن ، اونــی که نمیخواد که بحثش جداس

در مورد تنوع طلبی هم یکی از هنرهای زن اینه که همیشه سعی کنه برای شوهرش متفاوت باشه.جزء خصوصیات خیلی از زن ها این گرایش به تنوع هست.بعید میدونم شما کسی رو ندیده باشید که هی تند تند لباس میخره یا هی موهاشو رنگ میکنه.یا عاشق هیجان و امتحان چیزهای تازه باشه...البته این به خصوصیات خود مرد هم بستگی داره.باید ببینی مرد از همسرش چی میخواد.و اونو توی چه چیزهایی محدود میکنه
    انصافن هر زنی این هنر رو نداره قبول دارین ؟ البته من اشخاصی که تنوع ایجاد میکنن رو دوست دارم ولی نه اینکه فقط ظاهری باشه ، مثلن
    خانمی که هراز چندگاهی همسر خودش رو با رفتارهای عجیب سورپرایز کنه هم خیلی حس قشنگی داره

10. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

درسته که تنوع مهمه اما اصل نیست.یعنی اگر زنی اهل تنوع نبود دلیل نمیشه که همسرش اونو زن بدی بدونه یا خدای نکرده بهش خیانت کنه.مرد میتونه خودش با ترفندهای خودش زن رو به سمت تنوع بکشه.مثلا براش لباسی رو که دوست داره زنش بپوشه بخره،ازش بخواد موهاش رو کوتاه یا رنگ کنه و ..
    همه زنها این قابلیت تنوع طلبی رو ندارن اما دلیل بر بد بودنشون نیست!
    راستی فراموش نکنیم همونقدر که این موارد برای خانمها هست برای آقایون هم هست!
    فکر نکنید من زن ذلیل هستم ها من فقط به ازدواج واقع بینانه نگاه میکنم
    اون کسی که در ایده آلهای ما هست اصلا وجود نداره.باید سفارش بدیم خدا برامون بسازه
    توجه کنیم که خودمونم همچین تحفه ای نیستیما!

12. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان یه مشاوره فنی می خوام! اگه خانومی ج بده ممنون م شم.
    راستش به نظرتون چطور باید نیازهای مادی همسرمونو تامین کنیم؟هر ماه یه لباس و یه چیز جدیدو... با این گرونی ها! ما مردا یه لباسو یه سالم بگی می پوشیم ولی اونا...
    نمی دونم فک می کنم یکم خسیسم تشریف دارم!!! ولی باور کنید پول برام مهم نیست ولی خوب چه کنیم باید مردا پول جمع کنند دیگه واسه زندگی و آینده...

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

انصافن هر زنی این هنر رو نداره قبول دارین ؟ البته من اشخاصی که تنوع ایجاد میکنن رو دوست دارم ولی نه اینکه فقط ظاهری باشه ، مثلن
    خانمی که هراز چندگاهی همسر خودش رو با رفتارهای عجیب سورپرایز کنه هم خیلی حس قشنگی داره
    درسته انصافا هر زنی این هنر رو نداره ولی خیلی زن ها این هنر رو دارند.اگر خواستی پ خ بده ادرس فروم بدم .این به این بستگی داره که اولا روحیات زن چقدر ماجرا جویانه باشه و مرد از همسرش چی بخواد.مثلا همسر من برعکس من اصلا اهل کادو نیست.میگه پول بدم برای من کادو بخری انگار پولمو از این جیبم گذاشتم اون جیبم.در عوض عاشق غذاهای جدید هست.خب این باعث میشه من عوض اینکه فکر کنم براش چه کادویی بخرم بشینم سرچ کنم چه غذایی بپزم
    از طرفی ما جفتمون عاشق تجربیات جدیدیم.از نصف شب توی بی راهه جنگل رفتن تا توی خانه باغ وحش درست کردن و...

راستش به نظرتون چطور باید نیازهای مادی همسرمونو تامین کنیم؟هر ماه یه لباس و یه چیز جدیدو... با این گرونی ها! ما مردا یه لباسو یه سالم بگی می پوشیم ولی اونا...
    نمی دونم فک می کنم یکم خسیسم تشریف دارم!!! ولی باور کنید پول برام مهم نیست ولی خوب چه کنیم باید مردا پول جمع کنند دیگه واسه زندگی و آینده...
    این بستگی داره که اولا زنی که میگیرید از چه طبقه اجتماعی باشه.
    دوما وضع خودتون رو چجوری براش شرح داده باشید.مثلا اگر به دروغ بگید من خیلی مایه دارم و کلی پول تو دست و بالمه خب عواقبشم میبینید
    سوما به اخلاق خودتون بستگی داره.کسی که اخلاق نداره.همش عصبانی هست اگر پول هم خرج نکنه دختره باید دیوانه باشه با چنین ادمی زندگی کنه
    هر چیزی تعادلش خوبه.نه اینکه اصلا چیزی براش نگیرید نه اینکه هر روز انقدر کادو بگیرید که لطفش از بین بره و بشه توقع
    مثلا وقتی خانم واقعا مانتو نداره.یا لباسش خراب شده خب طبیعیه که باید خرید.
    یه وقت هایی هم که مثلا در دوران عقد اعیاد باید یه هدیه خرید
    بعد عروسی هم مثلا وقتی یه عروسی پیش میاد خانم ها ترجیح میدن لباس نو داشته باشند.
    میدونید برای داشتن یک زندگی خوب باید یک زن متعادل --نه ولخرج نه خسیس-- داشته باشید و روحیات اونو بشناسید اون موقع وقت خرید رو بر حسب علایق اون خودتون میفهمید.به هر حال پول فقط برای جمع کردن نیست.گاهی هم باید خرج کرد

15. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

به نظر من اینکه کسی هر ماه هم بخواد لباس جدید بگیره واقعا ولخرجیه!!!!و من اصلا خسیس نیستم و معتقدم دیگه نهایت نیازی که میشه به لباس داشت اینه که هر فصل بخوایم یک سری لباس فصل مربوطه رو بگیریم.
    که البته زن خوب کسی هست که تا میتونه خرجها رو کاهش بده.مثلا خانمهای خانواده ی ما سر هر فصل فقط لباسهایی رو که نیاز دارن میگیرن،مثلا برای زمستون فقط پالتو یا پوتین میگیرن و از چیزهایی که از سال قبل سالم مونده استفاده میکنن. اگر قراره آدم چیزای با کیفیت بگیره باید چند سال از اونا استفاده کنه.آدمی که رعایت همسرش و خانوادش رو میکنه و خرید اضافی و خرج از لزوم نمیکنه با فرهنگتر از کسیه که بدون توجه به وضع خانوادش فقط هزینه ی تنوع طلبی و فخر فروشیش میکنه.دلم میسوزه وقتی میشنوم بعضیا اینقدر الکی خرید میکنند و میبینم که بعضی خانواده ها برای خودشون که هیچی برای بچه هاشون هم لباس گرم ندارن تا تو زمستون.....

17. 3 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

مدتی بود ک به برخی از مسائل مرتبط با ازدواج بدجور فکر میکردم....یکی اینکه تا دلتون بخواد دیدم ک یک طرف رابطه پاک بوده و اصلا دنبال دوستی و یا چیزی شبیه به این نبوده و طرف دیگه از اون هفت خطا بود...با هم ازدواج کردن و زندگی خوبی هم دارن....یه کم سخته درک این موضوع و برام سئوال شده ک چرا اینطوریه؟کسی جوابی برای این سئوال بده خوشحال میشم

سئوال دومم اینکه چرا خانمها براشون نمیتونن خواستگاری کنند؟ دیدم خانمهایی رو که به آقایی علاقه مند شدن اما به خاطر برخی از مسائل نمیتونند این دوست داشتن رو ابراز کنند...راه هایی برای جذب غیر مستقیم جنس مخالف هست...؟

در ضمن به چند نکته هم اشاره کنم.البته حس نقل قول گرفتن نبود...
    تا دلتون بخواد دیدم و شنیدم که 2 طرف قبل از ازدواج عنوان کردن که من با همه چیزت میسازم.این حرف رو مخصوصا خانمها بیشتر میزنن.اما بعد از ازدواج و شروع زندگی تمام اون قول و قرارها فراموش شده و برخی از همین خانمهای مدعی شروع میکنند به چشم و هم چشمی

به نظرم ماها باید قبل از ازدواج خودمون رو تو شرایط شبیه به ازدواج بزاریم تا بتونیم تا حدودی شرایط بعد زا ازدواج رو درک کنیم...بطور مثال من باید از همین الان تمرین کنم که دیگه دلیل خاصی نداره جمعه ها و یا هر روز تعطیل با دوستام برای تفریح برم پارک و کوه و.. یا مثلا باید این موضوع رو درک کنم که هفته ای 1 بار برای دیدن اقوام خودم و اوقام همسرم باید مهمونی برم یا مهمونی بگیرم....تمرین کردن این کارها و چیزهایی شبیه ب این تو دوران مجردی میتونه کمک بزرگی باشه برای شروع یه زندگی خوب متاهلی./..

19. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •