تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 124 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

Commonly,user did mistake that when they go to the website of games for downloading their required game,they r so excited that they even dont know the tutorial of that site..they just entered the site and rapidly search for the download links of that game..the result that they failed to download the game.and often most of the visited sites did'nt added tutorial of their websites to how to download the games or how to use the download links of that game.this causes frustration and disappointment in the mind of user.
    Most of the users got problems while downloading this game,some hav'nt proper system requirements or they don't know, some dont know how to download from
    torrent..yesterday i got a site with full download tutorial of this game.i.e;
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.
    من نسخه لیمیت این بازی را خریده ام. می خواستم بدونم که این نسخه، نسخه کاملش هست یا نه؟
    در ضمن ماشین هایی مثل هامر، کامارو، چلنجر و چارجر هم هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم( سیو بازی رو گرفتم که حدود 80 درصد کامل شده و بلک لیست ها رو کامل کرده)
    یه سوال دیگه اینکه این بازی فراری هم داره یا نه؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

جواب بیشتر سوالاتونو نمیدونم فقط میدونم که فراری نداره.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فورزا ۱ رو فقط بازی کردم و انقدر بدم اومد که دیگه سمتش نرفتم . نظرم هم راجع به فورزا از روی شماره ۱ اش هست . بقیه اش رو ندیدم .
    میلاد از تو بعیده پسر فورزا 1 کجا و فورتزا 4 و هاریزون کجا ندیده از کجا در موردش قضاوت می کنی کسانی که اکس باکس ندارن رو من کاری ندارم ولی واقعا دوستانی که اکس باکس دارن و فورتزا 4 و هاریزون رو تجربه نکردن اصلا راه نداره که قبول کنم نظراتشون رو یکی باید خدای ریسینگ رو تجربه کنه بعد بتونه بره سراغ مقایسه. من اصلا هدفم کوبیدن MW نیست اصلا اشتباه برداشت نکنن دوستان.
    به هر حال این خوشحال کننده اس که دوستانی که اکس باکس ندارن NFS MW 2012 رو تائید می کنن چون به فورتزا دسترسی ندارن و این خوبه حالت بد اینه که کسی نه از این بازی خوشش بیاد و نه اکس باکس داشته باشه این واقعا ناراحت کننده اس.
    میلاد هاریزون رو بازی نکنی می تونی مطمئن باشی 50 درصد لذت اکس باکس رو نتونستی ببری 50 درصد بقیه مال سایر بازی های اکس باکسه. باید بگیری ببینی گیم به چی می گن کفت می بره اینو قول می دم بهت.

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد از تو بعیده پسر فورزا 1 کجا و فورتزا 4 و هاریزون کجا ندیده از کجا در موردش قضاوت می کنی کسانی که اکس باکس ندارن رو من کاری ندارم ولی واقعا دوستانی که اکس باکس دارن و فورتزا 4 و هاریزون رو تجربه نکردن اصلا راه نداره که قبول کنم نظراتشون رو یکی باید خدای ریسینگ رو تجربه کنه بعد بتونه بره سراغ مقایسه. من اصلا هدفم کوبیدن MW نیست اصلا اشتباه برداشت نکنن دوستان.
    به هر حال این خوشحال کننده اس که دوستانی که اکس باکس ندارن NFS MW 2012 رو تائید می کنن چون به فورتزا دسترسی ندارن و این خوبه حالت بد اینه که کسی نه از این بازی خوشش بیاد و نه اکس باکس داشته باشه این واقعا ناراحت کننده اس.
    میلاد هاریزون رو بازی نکنی می تونی مطمئن باشی 50 درصد لذت اکس باکس رو نتونستی ببری 50 درصد بقیه مال سایر بازی های اکس باکسه. باید بگیری ببینی گیم به چی می گن کفت می بره اینو قول می دم بهت.
    خوب همون ۱ انقدر بیخود بود که دیگه دنبالشو نگرفتم .
    فقط یه مساله ای که هست اگر مسابقات قانونی باشه مثل شماره ۱ اش باب میل من نیست . من GT5 رو هم به همین خاطر نخریدم . همه حال بازی به اینه که ۴ تا پلیس بیوفتن دنبالت

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هاریزون مسابقات پیست نیست توی شهر انجام میشه نقشه اینراکتیو داره تیونینگ و کاستومایز ماشین هم در حد خداست. بیش شاید چیزی حدود 100 تا رینگ اورجینال و مارک دار بیش از 80 نوع رنگ مات ساده متالیک و غیره قابلیت کاستومایزش به حدی هست که می تونی برای یک ماشین کلاسیک یه موتور استاک همون کارخانه رو سفارش بدی مثلا فولکس بیتل 1963 خریدی می تونی موتور GTI رو خرید کنی بعد اینکه موتور رو روی اون نصب کردی می تونی سایر قطعات رو عوض کنی طرح داخلی و صندلی و غیره هم می تونی تعویض کنی کسی عشق ماشین باشه فقط با فورتزا 4 و هاریزون ارضا میشه چون ماورای گیم ریسینگه شبیه ساز تخته گاز هم که می دونی همون فورتزا 4 بود توی قسمت تجزیه تحلیل ماشین ها هم جرمی کلارکسون (همون کچل قد بلند توی تخته گاز) هست که مو به موی ماشین ها رو با بیوگرافی و دقیق ترین اطلاعات ممکن گزارش می کنه. میلاد فقط 4 رو به خاطر دایرة‌المعارف ماشین بودنش بخر و فقط ببینش هاریزون رو به خاطر اینکه آخرت گیم پلی هست بگیر و بازی کن. تعریفی که توی ذهنت از یک ریسینگ شکل گرفته مطمئن باش کن فیکون می شه. راستی اگه سوالی داشتی یا توی تاپیک فورتزا بپرس یا پروفایل تا اینجاشم دوستان تحملمون کردن بزرگواری کردن خودم رو لایق 4 تا فحش و لیچار اساسی می دونم. بهتره بحث هاریزون اینجا نشه.
    موفق و پیروز باشید

8. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من شرمندم ، ببخشید ولی کچل خودتی ، jeremy clarkson کچل نیست !!!!!

10. 3 کاربر از xpix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

رو لایق 4 تا فحش و لیچار اساسی می دونم. بهتره بحث هاریزون اینجا نشه.
    این چه حرفیه ، حقاقیقو گفتی ، غلط کنه کسی فش بده !

واقعا Tuning بازی Forza بی نظیره !

+

با این بوگاتی آخرش چند تا رفتین بچه ها ؟ بر حسب Mph

12. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چه حرفیه ، حقاقیقو گفتی ، غلط کنه کسی فش بده !

واقعا Tuning بازی Forza بی نظیره !

+

با این بوگاتی آخرش چند تا رفتین بچه ها ؟ بر حسب Mph
    من بر حسب كيلومتر 400 تا باهاش رفتم..بعدم مستقيم هدايت شدم تو ديوار...

14. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من بر حسب كيلومتر 400 تا باهاش رفتم..بعدم مستقيم هدايت شدم تو ديوار...

بر حسب کیلومتر یه بار امتحان می کنم ، ولی کلن تو همه ی Racing ایی که تا الان زدم MPH بیشتر واقعی به نظرم اومده تا KMH !

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •