بلیت دربی چجوریاس ؟؟
من می خوام بیام از بچهای اینجا کسی هست ؟
بلیت دربی چجوریاس ؟؟
من می خوام بیام از بچهای اینجا کسی هست ؟
مهدي رحمتي از تيم ملي فوتبال کنارهگيري کرد دروازهبان اول تيم ملي ايران از حضور در اردوي تيم ملي کنارهگيري کرد. سيد مهدي رحمتي دروازه بان تيم استقلال و تيم ملي فوتبال در فاصله 6 روز مانده به دربي 76 از تيم ملي فوتبال ايران کنارهگيري کرد. دروازه بان استقلال که پس از بازي ايران و کره جنوبي تاکنون مصاحبه اي انجام نداده است در گفت و گو با فارس در اين باره اظهار داشت: شايد نتوانم در خدمت تيم ملي باشم و از همين رو موقتا کنارهگيري خود را اعلام مي کنم. وي افزود: به دليل پاره اي از مشکلات فعلا ترجيح مي دهم سکوت کنم اما فقط همين را بگويم که مدتي در خدمت تيم ملي نيستم. رحمتي از اظهار نظر در خصوص دربي 76 خودداري کرد و گفت: اجازه دهيد فعلا حرفي نزنم و در اين خصوص و بازي جمعه نيز صحبتي نمي کنم. وي گفت: فعلا مي خواهم براي حفظ آرامش تيم ملي سکوت کرده و صحبتي انجام ندهم، ولي مدتي در خدمت تيم ملي نخواهم بود. ورزش3
دروازهبان اول تیم ملی ایران از حضور در اردوی تیم ملی کنارهگیری کرد.
سید مهدی رحمتی دروازه بان تیم استقلال و تیم ملی فوتبال در فاصله 6 روز مانده به دربی 76 از تیم ملی فوتبال ایران کنارهگیری کرد.
دروازه بان استقلال که پس از بازی ایران و کره جنوبی تاکنون مصاحبه ای انجام نداده است در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در این باره اظهار داشت: شاید نتوانم در خدمت تیم ملی باشم و از همین رو موقتا کنارهگیری خود را اعلام می کنم.
وی افزود: به دلیل پاره ای از مشکلات فعلا ترجیح می دهم سکوت کنم اما فقط همین را بگویم که مدتی در خدمت تیم ملی نیستم.
رحمتی از اظهار نظر در خصوص دربی 76 خودداری کرد و گفت: اجازه دهید فعلا حرفی نزنم و در این خصوص و بازی جمعه نیز صحبتی نمی کنم.
وی در حالی که با اصرار خبرنگار فارس مبنی بر دلایل تصمیمش روبرو شده بود، گفت: فعلا می خواهم برای حفظ آرامش تیم ملی سکوت کرده و صحبتی انجام ندهم، ولی مدتی در خدمت تیم ملی نخواهم بود.
43 43
من نمیدونم منظور رحمتی از این کار چی بوده !
شاید میخواسته استراحت کنه ..
چون فعلا تا خرداد تیم ملی بازی مهمی نداره !!!
آقا اگه بخوای بیای و تو طبقه اول بشینی باید حداقل از شب قبلش باشی یا اینکه 5-6 صبح تو استادیوم باشی......معمولا قدیما استادیوم ساعت 10 تا خرخره پر می شد ولی الان اینطور نیست.
در کل از یه طرف من بازی دربی رو از نزدیک نگاه کردنش رو دوست دارم از یه طرف هم نه.......چون جنبه باخت رو بعضی ها (منظورم تیم خاصی نیست)ندارن.
قیمت هم اگه دچار بازار سیاه نشی 5 تومن یا 10 تومن قیمتشه.
رحمتی رو من دوست دارم و گاها خیلی در حقش جفا میشه.
نمیدونم چرا بعصی ها چشم دیدنش رو ندارن؟
شاید اگه رحمتی دروازبان پرسپولیس بود الان اوضاع متفاوت بود.خدایی نکرده قصد تهمت زدن به دوستان پرسپولیسی ندارم اما ما استقلالی ها به کم لطفی در رده تیم ملی عادت داریم...
اون از مرحوم حجازی که توی اوج جوونیش کنار گذاشتنش بگیر بیا تا برسی به امثال فرهادها و منصوریان ها که زیر سایه تبعیض شانس درخشش در رده ملی رو از دست دادن.
باز هم میگم این ربطی به پرسپولیس نداره و به مسائل دیگه ای مربوطه،دوستان گل پرسپولیسی ناراحت نشن.هرکسی با هر رنگی برای میهن افتخار کسب کنه باعث افتخار برای همه است وشکی نیست ما(استقلالیها)هم دوستش خواهیم داشت اما ایکاش بدون نگاه به رنگها ومصلحت اندیشیها با آبیها برخورد بشه...
پ ن:شاید ماجرای اون دروازبان آلمانیه مطرح باشه؟
بچه ها تو رو خدا برید به استقلال رای بدیم یا علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی با شیلتر شکن برید حتما
Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-01-2013 at 23:50. دليل: حاشیه و تحریک امیز
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیت اما اینکاره شما چه فایده داره؟اینجا جاش نیست که
چون پرسپولیسیا این تاپیک رو هم نگاه میکنن . همونطور که ما توی تاپیک اونها میریم . خوب این پستی هم که شما میذاری علاوه بر استقلالیا اونا هم میبینن و میرن رای میدن دیگه هیچ فرقی نداره![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-01-2013 at 23:51. دليل: نقل قول از قسمت حذف شده
ماجدي: 6 گل و 4 دربي به خاطرات پيوست
دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: آنهايي که در دربي سال 52 بازي ميکردهاند يا دار فاني را وداع گفتهاند و يا موهايشان سفيد است. منبع :ورزش3
ميرشاد ماجدي در حاشيه تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين وضعيت اين تيم اظهار داشت: خوشبختانه نه مصدوم داريم و نه محروم. ولي خوشحالم که در اين هفته بر خلاف دو هفته گذشته در چمن مساعدي بازي ميکنيم.
وي در خصوص خاطرات خود از دربي گفت: در 4 دربي حضور داشتم که در يکي از آنها سرپرست بودم. بهترين خاطره من مربوط به اسفند ماه سال 70 برميگردد که تا دقيقه 15، دو بر صفر جلو بوديم و در نهايت برنده شديم.
خبرنگاري پرسيد پرسپوليسيها شش گل معروف خود در سال 52 را به رخ استقلال ميکشند که ماجدي گفت: 6 گل و 7 سال و 4 دربي به خاطرات پيوسته و افرادي که در 6 گل سال 52 حضور داشتند يا دار فاني را وداع گفتند و يا برخي از آنها موهاي سپيدي دارند. اگر به اين مسائل فکر کنيم به عقب برگشتهايم و بايد رو به جلوتر فکر کنيم.
سرپرست تيم استقلال تاکيد کرد نگاه بايد حرفهاي باشد و اميدوارم بهترين تيم بازي روز جمعه تيم داوري باشد.
يکي ديگر از خبرنگاران گفت چرا رحمتي از تيم ملي کناره گيري کرده است که ماجدي پاسخ گفت: او هم سنگربان استقلال است و هم تيم ملي. اما فکر ميکنم از خستگي اين حرف را زده و تصميمش احساسي بوده است. ما و کادر فني استقلال با او صحبت ميکنيم حتي مسئولان فدراسيون هم بايد اين کار را انجام دهند و اعتقاد داريم وقتي رحمتي يک دروازهبان ملي است نبايد شخصي به اين مسائل نگاه کند.
ماجدي در خصوص اينکه گفته ميشود او به خاطر دانيال داوري چنين تصميمي گرفته گفت: با تمام احترامي که براي دروازهبانان ديگر و آنهايي که به تازگي دعوت شدهاند اعتقاد دارم رحمتي تواناييهايش يک کلاس بالاتر از ديگر دروازهبانان است و اين مسئله را نه به عنوان سرپرست استقلال بلکه به عنوان کارشناس فوتبال ميگويم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)