تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 118 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان کسی ویدئو بعد از بازی که بازیکنا میریزن دور فرانکی و و بهش تبریک میگن دارید بزارید ... من یه سرچ زدم یوتیوب همش گل ها و صحنه های حساس بود...

2. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

4. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

عجب گزارشگری
    خدایی پوکیدم از خنده حتما ویدورو ببینید

6. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تبریک به فرانکی عزیز ...
    این که یه هافبک بهترین گلزن تاریخ یه باشگاه باشه خودش به تنهایی از توانایی های بی حد و اندازه اون هافبک حکایت داره !
    من به شخصه دوست داشتم این گل 203 رو توی فینال لیگ اروپا بزنه فرانک و باعث بردن جام برای چلسی بشه .. ولی گلی که در دقیقه 88 زده بشه و باعث قطعی شدن سهمیه لیگ قهرمانان چلسی هم شده گل کم ارزشی نیست !
    در آخر فقط میشه گفت ...

8. 10 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتس: از رکوردزني لمپارد خوشحالم

سرمربي چلسي تاکيد کرد از اينکه فرانک لمپارد توانسته رکورد گلزني در باشگاه را بشکند خوشحال است.

چلسي در ديدار اين هفته خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه 2 بر يک در خانه استون ويلا به برتري دست يافت.

فرانک لمپارد در دقيقه‌هاي 61 و 88 براي آبي‌هاي لندن گلزني کرد. او با گل‌هايش رکورد گل‌هاي زده خود براي چلسي را به 203 رساند تا رکورد بابي تمبلينگ که در سال 1970 به ثبت رسيده بود را بشکند.

کريستين بنتکه هم دقيقه 14 تک گل ويلا را وارد دروازه چلسي کرده بود. چلسي با اين پيروزي و با 37 ديدار، شمار امتيازهاي خود را به 72 رساند تا همچنان رتبه سوم جدول را در اختيار داشته باشد.

با توجه به اينکه ادن ازر و جان تري در ديدار مقابل استون ويلا با آسيب ديدگي‌هايي روبه‌رو شدند ولي رافائل بنيتس به تمجيد از فرانک لمپارد کهنه کار پرداخت.

«پيش از اين هم گفته بودم که اميدوارم لمپارد 2 گل بزند تا بتواند رکورد گلزني باشگاه در تمامي ادوار را بشکند. اين يک دستاورد فوق العاده براي او است. از اينکه او اين افتخار را بدست آورد خيلي خوشحالم، به خصوص اينکه موجب پيروزي ما در زمين استون ويلا شد. اين تعداد گلي که لمپارد براي باشگاه به ثمر رسانده بسيار عالي است. دوست دارم او در 2 ديدار باقي مانده ما بتواند گل‌هاي ديگري هم بزند.»

پيروزي چلسي در ديدار هفته آينده ليگ برتر انگليس مقابل اورتون مي‌تواند رسيدن به رتبه سوم جدول رده بندي را براي آبي‌ها تضمين کند. اين رتبه مي‌تواند حضور آنها در رتبه سوم جدول رده بندي و راهيابي مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا را براي آنها به همراه داشته باشد.

Varzesh3

10. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

لمپارد: رکوردم را به مادرم فقيدم تقديم مي‌کنم

فرانک لمپارد گفت، رکورد تازه‌ خود را به مادر فقيدش تقديم مي‌کند.

چلسي در هفته‌ سي‌وهفتم ليگ برتر با نتيجه‌ دو بر يک آستون‌ويلا را شکست داد. در اين ديدار فرانک لمپارد هر دو گل آبي‌هاي لندن را به ثمر رساند تا رکورد بيشترين گلزني در باشگاه چلسي را با 203 گل از آن خود کند.

لمپارد پس از اين بازي گفت: اين رکورد را تقديم مادرم مي‌کنم. مادرم را چند سال پيش از دست دادم. او هميشه از من حمايت مي‌کرد پس از اين افتخار براي مادرم است. اين رکوردشکني فوق‌العاده‌ بود. حمايتي که هم‌تيمي‌هايم از من انجام دادند، بي‌نظير بود. از همه آنها سپاسگزارم.

هافبک گلزن چلسي با تمجيد از بابي تامبلينگ گفت: او بازيکن فوق‌العاده‌اي بوده است. تمام فيلم‌هاي ويديويي او را ديده‌ام. افتخار نداشتم که بازي او را از نزديک ببينم. خوشحالي من به معناي بي‌احترامي به او نيست.

آبراموويچ غرامت فسخ قرارداد مورينيو را مي‌پردازد

باشگاه فوتبال چلسي انگليس به سرمربي پرتغالي رئال مادريد خبر داد حاضر است مبلغ شرط جدايي وي از تيم اسپانيايي را پرداخت کند.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، مسئولان چلسي که خواهان به خدمت گرفتن ژوزه مورينيو سرمربي کنوني رئال در پايان فصل هستند ، حاضرند غرامت فسخ قرارداد وي را پرداخت کنند.

روزنامه سان نوشت رومن آبراموويچ اعلام کرد 20 ميليون يورو به رئال مادريد مي پردازد تا قرارداد مورينيو را که تا ژوئن 2016 اعتبار دارد فسخ کند.

با وجود عملکرد نسبتا خوب رافائل بنيتس سرمربي اسپانيايي و موقت مقامات تيم چلسي نمي خواهند در پايان فصل او را حفظ کنند و به همين علت مي خواهند تا هر چه زودتر شرايط جدايي مورينيو از رئال تسهيل شود.

اين روزنامه نوشت مورينيو که به فکر جدايي از رئال است به زودي به فلورنتينو پرس رييس باشگاه رئال مادريد اعلام خواهد کرد که در پايان فصل جدا مي شود.

تيم رئال اين فصل نتوانست قهرماني در ليگاي اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا را کسب کند و تنها بخت اين تيم فينال جام حذفي اسپانيا است.

Isna

12. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این فالکائو هم داستانی شده ها! اول که می گفتن اومدنش با مورینیو به چلسی قطعیه، دو روزه می گن داره میره موناکو!
    امروز ورزش 3 نوشت واسه یه نیم فصل قرار بسته با موناکو، 1 دقیقه بعدش خبر زدن اتلتیکو مادرید تکذیب کرده این خبرو!
    ما فکر می کنیم زرد نویسی و شایعه پراکنی های آخر فصل فقط تو کشور ما اتفاق می افته!

14. 6 کاربر از sina1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تلاش چلسي براي جذب هافبک رئال

مسئولان تيم فوتبال رئال مادريد در نظر دارند خديرا را به چلسي واگذار کنند.

به نظر مي رسد مربي کهکشاني ها خوزه مورينيو در تلاش است تا سامي خديرا را با خود به چلسي ببرد.

خبرگزاري هاي اروپائي معتقدند اين ستاره ي آلماني که در سال 2010 به رئال مادريد پيوست مي تواند براي آبي پوشان بالغ بر 20 ميليون پوند هزينه در برداشته باشد.

گفتني است: اين چنين به نظر مي رسد که مورينيو از هم اکنون به دنبال يافتن نقاط ضعف در ترکيب تيم چلسي است تا با تقويت آنها بتواند مقدمات حضور خود را فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران

16. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

طبق خبرهایی که تو چندتا خبر گذاری اومده .
    وین رونی خیلی به چلسی نزدیگه و به احتمال زیاد سال دیگه تو چلسی باشه
    حتی داوید لوییز هم تو فیسبوک درباره پیوستن رونی نوشته
    خود رونی هم از اولین کسایی بودش که رکورد شکنی لمپارد ,بهش اونو تبریک گفتن.

18. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتس مقصد آينده خود را مشخص کرد

سرمربي موقت چلسي تاکيد کرده دوست دارد در يک ليگ به کار خود ادامه دهد.

رافائل بنيتس که قراردادش در پايان فصل جاري با چلسي به پايان مي‌رسد اعلام کرده مدير برنامه‌هايش به دنبال باشگاه جديدي براي او مي‌گردد.

چلسي اکنون در رده سوم جدول رده بندي ليگ برتر انگليس است و در آستانه راهيابي مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته است. البته آبي‌هاي لندن چهارشنبه اين هفته بايد در ديدار نهايي ليگ اروپا با مصاف بنفيکا بروند تا در صورت قهرماني، اين فصل را بدون جام به پايان نبرده باشند.

رافائل بنيتس در مورد شرايط خود در چلسي و برنامه‌هايش براي فصل آينده گفت: مدير برنامه‌هايم در حال گفت‌وگو با چند باشگاه براي انتخاب تيم فصل آينده‌ام است. من روي کارم در چلسي تمرکز کرده‌ام و او به کارهاي ديگر مي‌رسد. ليگ انگليس ليگي بسيار خوب و با کيفيت است. با توجه به اينکه خانواده‌ام نيز در انگليس حضور دارند، دوست دارم فصل آينده را نيز در اين ليگ سپري کنم. بنابراين ترجيح مي‌دهم تيم فصل آينده‌ام يک تيم انگليسي باشد. اگر هم چنين اتفاقي رخ نداد، با کار و زبان‌هاي ايتاليايي، اسپانيايي و فرانسوي هم مشکلي ندارم.

وي افزود: پيش از آنکه به چلسي بيايم به مدت 2 سال دور از فوتبال بوده و استراحت کردم. دوست دارم در دنياي مربيگري به کارم ادامه دهم. اولويت من انگليس است ولي با کار کردن در ديگر ليگ‌ها هم به هيچ وجه مشکلي ندارم.

Varzesh3

20. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •